Kızlar büyük yalan söyledim yardım edin :(

Beni kalbim ve dusuncelerim icin sevdi ve kesinlikle arayista olmayan biri. Ama guvene çok önem veriodu gorusmek icin herseyi yaptı fakat ben yalan oldugum icin hep ertelemek zorunda kaldim bugune kadar ve olan oldu

Onun bana dedigi hep suydu ben seni suratin fizigin icin sevmedim seni yuregin icin sevdim dedi ama dogruyu diyemiodum hep susmak zorunda kaldım ne sacim ne tenim hicbisey icin bugune kadar yorum yapmadi sirf kaybetmemek icin ona diyemedim
tamamm senı onun ıcın sevmeye bılır ama hayalınde kurdugu kişi sen degıldın sevdıgı kişi o fake resmını koydugun kişiydi suan sen ona yabancısınn aldatıldı yanı

Sen ona guvenmedigin icin sahte facebooktan konusuyosun. Ama asıl adam sana guvenemicegini fark ediyo. Yalan uzerine kurulmus bi tanisma sekli ne kadar saglikli olur artik bilemem.

Onun bana dedigi hep suydu ben seni suratin fizigin icin sevmedim seni yuregin icin sevdim dedi ama dogruyu diyemiodum hep susmak zorunda kaldım ne sacim ne tenim hicbisey icin bugune kadar yorum yapmadi sirf kaybetmemek icin ona diyemedim
yıl olmuş 2016 , sizde bunu yediniz mi ya ?! Allah aşkına bu yalana hala inanan varmı, dış güzelliğinizi değil iç güzelliğinizi sevmişmiş.ya yaşınız küçük ya çok safsınız.

Beni kalbim ve dusuncelerim icin sevdi ve kesinlikle arayista olmayan biri. Ama guvene çok önem veriodu gorusmek icin herseyi yaptı fakat ben yalan oldugum icin hep ertelemek zorunda kaldim bugune kadar ve olan oldu
İnsan hiç tanımadığı birine niye güven versin? Böyle saçmalık mı olur? Seni suçlarsa, seni yeterince tanımam gerekiyordu yoksa Nasıl güvenebilirdim dersin. Kusura bakma ama bu kadar büyütüyorsa o güven sevgisinden değil gerçek halini beğenmediğindendir. İnternetten tanışıp ne olduğunu bilmediğin birine güven vermek zorunda değilsin.

sen gördümü peki itiraf ettikten sonra.. resmini falan
Evet gördü herseyi attim ona resmimi ismimi herseyimi anlattim sebeblerinide soyledim bana dedigi suydu zaten supheleniyordum ama sana guvenmeyi tercih ettim sorgulamadim dedi. Beni gordukten sonra güzel birisinde neden yaptın dedi ben seni tipin icin sevmedim kac defa bunu soyledim dedi zaten benden fotograf falan istemiyordu.

Ben de ayni seyi yasadim. Bana, benim dedigi insandan daha yakisikliydi kendisi. Ama oyle olmuyor, konusanla fotograftakini bagdastiriyorsun, birden pat diye hayir bu ben degilim diye cikiyor kaliyorsun oyle. Zihninde oturtamiyosun, cok karisik bi sey o.

Bence çok iyi yapmışsın. İnşallah benim kızımda büyüyünce senin gibi yapar. Nasıl güvenebilirsin tanımadığın birine?

Aha ben de ayni boyle diyordum bacim buyuk konustum yidim kazigi

Beni yanlış anlamayin ama benim hep tuhafima gitmiştir sadece face ortami üzerinden konustugunuz birine asiksinkz oda size aşık ve herşey normal gibi farklı foto isim vs bunlara mi takıldı ya k.bakmayın ben oldum olası bu int.tanışma olayına gicigim hissetmediği birini nasıl sever insan ne bileyim tuhaf bence yine söylüyorum tamamen şahsi fikrim

Ayni seyi ben yaptim ama benimki telefonla olmustu bi arkadasim yuzunden baslamistim konusmaya bir sure sonra bende konusmaktan zevk almaya ondan etkilenmeye baslamistim 3 sene devam etti konusma hic gormediği sesini bile duymadiği birine asik oldu yada o oyle sandi ... sonrasinda baktim bu is kotuye gidiyor ben artik gorusmek istemiyorum diye bir mesaj attim cok yalvardi yapma etme diye numarami değistirdim ... uzerinden 5 sene gecti hala bulmaya calisiyormus ... bende cok buyuk bir vicdan azabidir bu olay ... yok yere bi cahillikle ahını aldım... keske en basta ben olarak basladayim konysmaya belki suan hersey baska olurdu

Zaten dedim sana basta guvenmedim ama senin iyi niyetini anlayinca hersey cok gecti ve seni kaybetmemek icin diyemedim dedim. Guvenemedim işte yalan soyledim ama devam etmek zorunda kaldım. Bir dakika bile fazla konusmak icin senle olmak icin dedim. Cok utandım ama beni anlamadı istemediğini söyledi

3 yil gorustunuz mu? Inanilmaz geliyor bana ya... Adamda nasil etki biraktiysan 5 yildir da sana ulasmaya calisiyor yani.

telefonda gorusuoduk sadece tanışma ortami facebook oldu inanin 5 ay kadar konuştum ama herseyi paylasioduk ne kadar dogru ne kadar yanlış bilemem ama gerçekten sevdim o beni daga çok sevdi bazen dokunmadanda sevebiliomussun ama cok pismanim duzelir mi bilmiyorum

3 yil gorustunuz mu? Inanilmaz geliyor bana ya... Adamda nasil etki biraktiysan 5 yildir da sana ulasmaya calisiyor yani.

Evet malesef hala ulasma cabasinda bende bu yuzden vcdan azabi cekiyorum... unutup devam etseydi ben onu unutmayacaktim ama onun unuttugunu bilim rahat edecektim... hep derim bu vicdan azabi onun ahinin vebali...

Aklı başında hangi erkek sanaldan görüştüğü bir kızı sever? Ben buna inanmıyorum kimse kusura bakmasın. Kanlı canlı görmediği bir kızı aklı başında erkekler ciddi ciddi sevip bağlanmıyorlar bence. Kadınlar bunu yapıyor olabilirler bak onlar daha duygusal yaklaştıkları için ama erkekler, cık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…