- 9 Kasım 2015
- 2.827
- 4.094
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim şöyle birşey var sen onu kendine değil resimdeki kıza aşık etmişsin . Yani o kızı gormus onun gerçek olduğunu varsaymis ve ona vurulmuş . ama egerr bunu değiştirebileceğini düşünüyorsan . onunla iletişim kurmaya çalış bırakma peşini belki bu sefer gerçekten aşık olurKızlar nolur yardım edin büyük bir hata ettim. Biriyle facebooktan sans eseri tanıstım. Baslarda sevmiodum hosuma gitmiodu bende aktif olarak face adresimi kullanmadigim icin sahte bir hesapti ve tanimadigim bir kizin fotograflari vardi. Bu cocukla hergün konustuk fakat gerçek kimligimi guvenemedigim için diyemedim. Gel zaman git zaman bunla herseyi paylaştığımi ve hoslandigimi fark ettim ama guven konusuna cok onem verdigi için gercegi diyemedim. Hep yanimdaydi en zor anlarimda bile bana o kadar muhteşem davraniyordu ki tüm dertlerimi unutturuyordu ama ona gercekleri diyemedim kaybetmekten korktum. Beni herseyden herkesten çok sevdiğini soyluyordu. Bir dakika küs kalmama dayanamıyordu. Ama yapamadım her gorusmek istediginde bir yalan bulup erteledim. Sadece telefonda gorusuyorduk. Ama ben onu uzaktanda olsa gördüm. Icim o kadar yandiki dogruyu diyemiodum benim olmayan bir bir adami çok seviyordum. Ve bugün bütün herseyi ogrendi. Benim aslinda o kisi olmadigimi gercek adimi soyadimi herseyimi. Ama ben basta guvenmedigim icin yaptigimi ve her seferinde demeye calistigimi sirf kaybetmek istemedigim icin devam etmek zorunda oldugumu soyledim. Benim icin seninle olan bir dakika bile cok onemliydi diyemedim ne dersen haklısın dedim. Sinir krizi geçirdi. Demedigi kalmadi ama onu cok seviyorum. Haklı ne dese haklı. Şimdi yine kaybettim yine bitti hic dokunamadigim uzaktan izledigim adami kaybettim. Onun tüm hayallerini yiktim benim de umutlarim yıkıldı. Onun beni sevdigini hala biliyorum. Ama olay taze az önce yaşandı. Duzelir mi kızlar bana tekrar donermi. Nolur beni yargilamayin herşey başta guvenmedigim sosyal medya yüzünden oldu. Bana akıl verin lütfen.