• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar büyük yalan söyledim yardım edin :(

Gerçeği söyleyerek sosyal hesabınızı kapayın. Bir erkek size bu şekilde yalan atsaydı canınız ne derece yanardı? Karşınızdaki insan için daha fazla yalan atmayın her şey için çok geç o sizi sevmiyor

1.Kendisini kekleyen kızlarla erkeklerin işi olmaz

2. Seni değil yarattığın sahte karakteri sevdi

Lisedeyken arkadşlarla bu olayı yapmıştım çocuğun anneside bizim okulda hocaydı:KK45:
Cocuk resmime inanmadı seni polise sikayet etcem dedi:KK45:okadadr korktumki neyine korktysam:KK70:
Sonra o resmi indirdim hemen netten 40 45 yaşlarında güne gitmiş bir kadının foto koydum :KK53:
Cocuk bu seferde beni teyze sandı:KK45:
Vay be neler yasamışım

Ya aynı şey hatta daha kötüsü benim de başıma geldi. Sahte hesap olduğumu öğrendiğinde önce çok öfkelendi ama sonra affetti. Ne yazık ki benim gerçekten onun karşısına çıkmaya cesaretim yoktu. Çünkü kim olduğumu anlamasın diye ailem hakkında kendi hakkımda da bir sürü yalan söylemiştim. (Ailelerimiz uzaktan tanışıyor çünkü) Tüm yalanlarımı kabul etmesine rağmen Bütün hesaplarımı kapatıp ortadan kayboldum. Çünkü çok utanıyorum. Hala beni sevdiğiyle ilgili paylaşımlarını gördükçe hem kendimden nefret ediyorum hem de vicdan azabından gece gözüme uyku girmiyor. Bir yıl boyunca konuşmuştuk ve konuşmayı bitireli 8 ay oldu. Hala onu çok seviyorum ondan başka kimsenin beni böyle sevmeyeceğini biliyorum. Onu uzaktan gördüğümde içim yanıyor. Kısaca ne hissettiğini çok iyi anlıyorum. Eğer kendini rezil edecek yalanlar söylemediysen aklında soru işareti kalmaması için o kişiyle konuş... Benimle aynı sorunu yaşayan biriyle karşılaştığım için çok şaşkınım.
Böyle bir sorunu yaşamayan kimse anlayamaz

Kızlar nolur yardım edin büyük bir hata ettim. Biriyle facebooktan sans eseri tanıstım. Baslarda sevmiodum hosuma gitmiodu bende aktif olarak face adresimi kullanmadigim icin sahte bir hesapti ve tanimadigim bir kizin fotograflari vardi. Bu cocukla hergün konustuk fakat gerçek kimligimi guvenemedigim için diyemedim. Gel zaman git zaman bunla herseyi paylaştığımi ve hoslandigimi fark ettim ama guven konusuna cok onem verdigi için gercegi diyemedim. Hep yanimdaydi en zor anlarimda bile bana o kadar muhteşem davraniyordu ki tüm dertlerimi unutturuyordu ama ona gercekleri diyemedim kaybetmekten korktum. Beni herseyden herkesten çok sevdiğini soyluyordu. Bir dakika küs kalmama dayanamıyordu. Ama yapamadım her gorusmek istediginde bir yalan bulup erteledim. Sadece telefonda gorusuyorduk. Ama ben onu uzaktanda olsa gördüm. Icim o kadar yandiki dogruyu diyemiodum benim olmayan bir bir adami çok seviyordum. Ve bugün bütün herseyi ogrendi. Benim aslinda o kisi olmadigimi gercek adimi soyadimi herseyimi. Ama ben basta guvenmedigim icin yaptigimi ve her seferinde demeye calistigimi sirf kaybetmek istemedigim icin devam etmek zorunda oldugumu soyledim. Benim icin seninle olan bir dakika bile cok onemliydi diyemedim ne dersen haklısın dedim. Sinir krizi geçirdi. Demedigi kalmadi ama onu cok seviyorum. Haklı ne dese haklı. Şimdi yine kaybettim yine bitti hic dokunamadigim uzaktan izledigim adami kaybettim. Onun tüm hayallerini yiktim benim de umutlarim yıkıldı. Onun beni sevdigini hala biliyorum. Ama olay taze az önce yaşandı. Duzelir mi kızlar bana tekrar donermi. Nolur beni yargilamayin herşey başta guvenmedigim sosyal medya yüzünden oldu. Bana akıl verin lütfen.
Canim şöyle birşey var sen onu kendine değil resimdeki kıza aşık etmişsin . Yani o kızı gormus onun gerçek olduğunu varsaymis ve ona vurulmuş . ama egerr bunu değiştirebileceğini düşünüyorsan . onunla iletişim kurmaya çalış bırakma peşini belki bu sefer gerçekten aşık olur

Back