• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar büyük yalan söyledim yardım edin :(

anlamadığım sanal ortama güvenmediğim için yaptım diyorsun ama kendin yapıyorsun sana yapılmasını istemediğin şeyi. işin çok zor. ders olsun sana bu yaşadıkların birdaha yapmazsın artık herhalde bedeli çok ağır olmuştur zaten sana dönmezse haklı yani bişey yapamazsın

OO nil hanım polemik mi yapalım ?
Ama senın yuzunden ban yemek ıstemıyorum.
Öptüm :KK76:

her ailede sorun olur. bir elin 5 parmağı bile farklı. kafa yapılarımızda farklı. sen kayınvalideden çekersin ben görümceden. arkadaş bunu nasıl nete bağladı anlamadım. ben de 4 yıllık evliyim. faceden tanıştık.. sanırım karşıma çıkacak en doğru kişi çıkmış çok şükür hamdolsun.. size de mutluluklar.. bir de çok da çirkin değiliz bizde.. :D giderimiz var eşimle :D

bana dedi zaten gel çık karşıma çıkmazsan o zaman hepten biter dedi. ama yüzüm yok utanıyorum ondan. çünkü gerçekten çok saf duygularla geldi bana.

ya erkek milleti o kadar da saf olmaz cnm :D o yüzden kendini bu kadar ezik hissetme.. bir bayan olarak gerçek kimliğini saklama isteğin çok normal. güvenmemem normal ama daha sonra hata ettiğimi anladım demen bence yeter..

her ailede sorun olur. bir elin 5 parmağı bile farklı. kafa yapılarımızda farklı. sen kayınvalideden çekersin ben görümceden. arkadaş bunu nasıl nete bağladı anlamadım. ben de 4 yıllık evliyim. faceden tanıştık.. sanırım karşıma çıkacak en doğru kişi çıkmış çok şükür hamdolsun.. size de mutluluklar.. bir de çok da çirkin değiliz bizde.. :KK70: giderimiz var eşimle :KK70:
Aman boşver ben takılmadım ki dediğine :))
Kendı ayıbı kaç yaşında kadın bana laf sokma derdın de :))
Zaten ban yemiş . Kibledim çünkü :))

bana dedi zaten gel çık karşıma çıkmazsan o zaman hepten biter dedi. ama yüzüm yok utanıyorum ondan. çünkü gerçekten çok saf duygularla geldi bana.
İstiyorsan onu çıkmak zorundasın. Zaten nereye kadar kaçabilirsin ki. Ömür boyu mesajlaşamazsınız değil mi. Belki senden etkilenecek bir süre devam ettirse bile etkilenirse bir şansın olur

h,iç anlamadığım bir durum bu;adamı doğru düzgün görmedinizbile,gülüşü bakışı nasıl,konuşması nasıl bilmiyorsun bile,ama aşık oldum,saf duygularla seviyordu bilmem ne...
saçmalık tamamen nasıl koktuğunu bilmediğin bir adama aşık olamaz ki insan....

Kızlar nolur yardım edin büyük bir hata ettim. Biriyle facebooktan sans eseri tanıstım. Baslarda sevmiodum hosuma gitmiodu bende aktif olarak face adresimi kullanmadigim icin sahte bir hesapti ve tanimadigim bir kizin fotograflari vardi. Bu cocukla hergün konustuk fakat gerçek kimligimi guvenemedigim için diyemedim. Gel zaman git zaman bunla herseyi paylaştığımi ve hoslandigimi fark ettim ama guven konusuna cok onem verdigi için gercegi diyemedim. Hep yanimdaydi en zor anlarimda bile bana o kadar muhteşem davraniyordu ki tüm dertlerimi unutturuyordu ama ona gercekleri diyemedim kaybetmekten korktum. Beni herseyden herkesten çok sevdiğini soyluyordu. Bir dakika küs kalmama dayanamıyordu. Ama yapamadım her gorusmek istediginde bir yalan bulup erteledim. Sadece telefonda gorusuyorduk. Ama ben onu uzaktanda olsa gördüm. Icim o kadar yandiki dogruyu diyemiodum benim olmayan bir bir adami çok seviyordum. Ve bugün bütün herseyi ogrendi. Benim aslinda o kisi olmadigimi gercek adimi soyadimi herseyimi. Ama ben basta guvenmedigim icin yaptigimi ve her seferinde demeye calistigimi sirf kaybetmek istemedigim icin devam etmek zorunda oldugumu soyledim. Benim icin seninle olan bir dakika bile cok onemliydi diyemedim ne dersen haklısın dedim. Sinir krizi geçirdi. Demedigi kalmadi ama onu cok seviyorum. Haklı ne dese haklı. Şimdi yine kaybettim yine bitti hic dokunamadigim uzaktan izledigim adami kaybettim. Onun tüm hayallerini yiktim benim de umutlarim yıkıldı. Onun beni sevdigini hala biliyorum. Ama olay taze az önce yaşandı. Duzelir mi kızlar bana tekrar donermi. Nolur beni yargilamayin herşey başta guvenmedigim sosyal medya yüzünden oldu. Bana akıl verin lütfen.
sana göre büyük o ne yalanlar söylüyordur

Beni yanlış anlamayin ama benim hep tuhafima gitmiştir sadece face ortami üzerinden konustugunuz birine asiksinkz oda size aşık ve herşey normal gibi farklı foto isim vs bunlara mi takıldı ya k.bakmayın ben oldum olası bu int.tanışma olayına gicigim hissetmediği birini nasıl sever insan ne bileyim tuhaf bence yine söylüyorum tamamen şahsi fikrim
İnternetten tanıştım bir defa yüzyüze geldim ikincisinde nikah kıydık. Ama ben şanslı olanlardan biriydim. Herkes böyle olmuyor maalesef, güvenmek zor

Bunu bir erkek yapsa hakkında bir cok sey dusunurduk su an.. Ama sız nıye kandırmaya devam ettiniz ki?

Benim arkadaşım biriyle böyle Facebook tan tanışmış. Bir resimler gören aşık olur boy pos endam mükemmel. Kızım dedim fazla süper bu çocuk yok dedi tlf la konuşuyoruz vs vs.. Bunlar tanışacak lar izmir Karşıyaka'da. Bizde araç var elemanı ışıklarda alacağız çarşıda neyse bir tip belirdi ışıklarda kısa boylu tuhaf tipli celimsiz biri plakayı vermiştik hop diye atladı arabaya biz sok olduk
Arkadaşım bozuldu biz bir lokantaya girdik ben dayanamadım pardon dedim resimdeki değilsiniz hayırdır dedim bu tersledi beni sus çok konuşma diye. Tuvalete diye kalktık soluğu Urla da aldık tlf hattı değiştirdi arkadaş...
Ya süpermiş :)

konunuz bana o kadar tanıdık geldi ki.. sene 2013.
ben üniversite ikideyım o zaman, benim girdiğim yılın ortasında mezun olan biri çekti dikkatimi, hayranlık ya da hoşlantı
ama bir şey vardı onda, ötekilerden çok farkli..
sonra araştırdım buldum ve fake bir adresten ekledim çocuğu
ama sağlam da insan işlettiğim söylenirdi o zamanlar, iş güç de yok rahat günlerim.
başladık çocukla konuşmaya o dort aylık bir eğitim için şehirdısında, ben de ailesinin olduğu, okulun olduğu şehirdeyim
mesafemiz bes altı saat..
14 subat gecesi konuşmaya başladık ama nasıl bir muhabbet sabah akşam
uyumadığımız, sabahladığımız onlarca gece oldu.
üzüldüm bazen kırıldım hep ama hep yanımdaydı.
kimi zaman sorgusuz sualsız dinledi, bazen istediysem yorum yaptı
tatlı kıskançlıklar oldu ama asla sevgili moduna dönüşmedik biz.
beş ayı devirdik böyle, arkadaşlarım anlayamıyordu, ne konuşuyoruz saatlerce
herkesle de konuşabilecek bir adam değildi, seçici. akıllı kadın kriteri vardı daha doğrusu
sonra bir gün okula geldi, karsımda oturuyor ona yazıyorum
sivridil napıyorsun sen dedim ve durdum düşündüm o an
böyle sürmezdi ve o gece konuşalım dedim. bir şeylerin kötüye gittiğini anladı, dalgaya almaya çalıştı , söylememi engellemeye çalıştı ama söyledim
sil beni, ben seni silmeden dedi.
altı ay çıtım çıkmadı, zorlandım ama dayandım elbet
sonra bir gece nasılsın yazdım soğuk cevaplar verdi ama konuştuk. ikinciye tekrar yazdım birkaç gün arayla
bir daha yazma dedi
bu arada gerçek hesabımda da ekliydi, az da olsa konustuk, eğitimle ilgili vs
aradan 1.5 yıl geçmişti baktım orda online duruyor kafam da bozuk
naber yazdım. sonra birkaç ıpucuyla o fakeın ben olduğumu ıma ettım
direkt söylememe izin vermedi, ben de cesaret edemedim zaten.
şimdi mi? uc aydır yine gece gündüz konusuyoruz, hayatımın önemli bir parçası hala, sabahlamalar uyumama izin vermemesi vs.
her gün yeniden hayran kalacağım bir adam...
ama ima bile etme fake kimliğini demesine rağmen, zaman geliyor laf bana vuruyor ya da ben hassasım.
yani belki sürer aynı enerji olur ama siz artık eskı siz olamazsınız
yalanlar üzerine ilişkiler kurulmaz, sanal arkadaşlık güvenilirdir ya da değildir tartışmayacağım.
o işin sonu zor, Allah yardımcınız olsun ki çabuk unutun. tekrar başlasa da kim bilir kimleri işlettin ya da zaten doğrudan güvenememe ihtimali çok yüksek..

rahatsız olmamam açısından telefon numaramı istemedi ya da buluşalım demedi
bir kere ima etti görüselim istanbuldayım diye yoğunum dedim geçiştirdim
gerçek profilimden numara istedi ama buluşma durumu hala yok
yalnız bu hafta okula gelecek, görünce ne yaparım ne giymeliyim kara kara düşünüyorum :)
Konu beni bayağı sardı devamını yaz ;)

Öncelikle başkasının resmini kullanmanın suç olduğunu ben de belirteyim.Dediğin gibi saf duygularla sevdiyse seni anlaması gerekir.hatta bazı erkekler kızların kendini göstermemesinden etkilenebiliyorlar da. Ama senin yaptığın yanlış yönlendirme.bundan dolayı hayal kırıklığına uğradı ve seni beğenmediyse şu an konuşmaya devam etse bile sonu gelmeyecektir.Ben yine de bir kez buluşmak isteyeceğini düşünüyorum seni yakından görüp ölçüp biçecek,beğenmezse by by diyecek bahanesi de hazır,bana yalan söyledin...

Ya
Konu beni bayağı sardı devamını yaz :KK66:

Ciddi misiniz ya, ben uzun diye kararsız kalmıştım yazarken.
Pazartesi falan gelir diye düşünüyorum ama benimki çok zeki, korkuyorum ondan.
O da bana çakal gözüyle bakıyor gerçi de :D
Dua edin,evrene olumlu mesaj gönderin beni de unutmayın hatunlar :)

Konu sahibi seninle görüşmeye kısa süre için de devam ederse, o da sana oyun oynayabilir dikkattli ol derim
İntikam hissi tazedir şimdi onun
Ve emin olun gerçekten karakterli biri için zor.
Ya da beklentileri farklılaşabilir..

Kızlar nolur yardım edin büyük bir hata ettim. Biriyle facebooktan sans eseri tanıstım. Baslarda sevmiodum hosuma gitmiodu bende aktif olarak face adresimi kullanmadigim icin sahte bir hesapti ve tanimadigim bir kizin fotograflari vardi. Bu cocukla hergün konustuk fakat gerçek kimligimi guvenemedigim için diyemedim. Gel zaman git zaman bunla herseyi paylaştığımi ve hoslandigimi fark ettim ama guven konusuna cok onem verdigi için gercegi diyemedim. Hep yanimdaydi en zor anlarimda bile bana o kadar muhteşem davraniyordu ki tüm dertlerimi unutturuyordu ama ona gercekleri diyemedim kaybetmekten korktum. Beni herseyden herkesten çok sevdiğini soyluyordu. Bir dakika küs kalmama dayanamıyordu. Ama yapamadım her gorusmek istediginde bir yalan bulup erteledim. Sadece telefonda gorusuyorduk. Ama ben onu uzaktanda olsa gördüm. Icim o kadar yandiki dogruyu diyemiodum benim olmayan bir bir adami çok seviyordum. Ve bugün bütün herseyi ogrendi. Benim aslinda o kisi olmadigimi gercek adimi soyadimi herseyimi. Ama ben basta guvenmedigim icin yaptigimi ve her seferinde demeye calistigimi sirf kaybetmek istemedigim icin devam etmek zorunda oldugumu soyledim. Benim icin seninle olan bir dakika bile cok onemliydi diyemedim ne dersen haklısın dedim. Sinir krizi geçirdi. Demedigi kalmadi ama onu cok seviyorum. Haklı ne dese haklı. Şimdi yine kaybettim yine bitti hic dokunamadigim uzaktan izledigim adami kaybettim. Onun tüm hayallerini yiktim benim de umutlarim yıkıldı. Onun beni sevdigini hala biliyorum. Ama olay taze az önce yaşandı. Duzelir mi kızlar bana tekrar donermi. Nolur beni yargilamayin herşey başta guvenmedigim sosyal medya yüzünden oldu. Bana akıl verin lütfen.
Yaşlar kaç?

Can'ım o seni sevmiyor ki fake hesabında ki o kişiye aşık o yüzden boşuna bekleme dönmez dönsede o da bir vuruş yapmak için gelir yapar planını ve gider

Back