Kızlar büyük yalan söyledim yardım edin :(

git konus kız hatta bana da yaz noldugunu merak ettim. Ne kaybedeceksin sanki hayat kısa valla. Konusmak istemeZsede salla gitsin

Sizinkide iyi cesaretmis.
Ve cok guldum ne macera ama.

git konus kız hatta bana da yaz noldugunu merak ettim. Ne kaybedeceksin sanki hayat kısa valla. Konusmak istemeZsede salla gitsin

Yani zaten gelsen konuşurum konuşmam diyaloğu geçti aramızda şakayla karışık
Düşünce tarzımı ve benimle konuşmayı seviyor sanırım
Merhabalaşırız, yanımda arkadaşlarım olur, en fazla naber nasılsına gider konu
Ben zaten onunla uzun uzadıya muhabbet edemem soluğum kesiliyor görünce.
Sadece ilk defa bu kadar şeyi paylaştıktan sonra karşılaşacağız ne tarz kızları beğendiğini biliyorum
Yani saç tipi gibi . Bir de okuduğum bölüme ilgisi büyük.
Ama sevgili de olsak öylece kalırız. ikimiz de evlilikten korkuyoruz falan.
Ki o daha yüksek yapıyor bense lisans son sınıf.
Yani bir şey olmaz bizden bence, herkes olur diyorsa da..

Zaman ver biraz. Gerçekten bu kişiyle devam etmek onu daha yakından tanımak istiyorsan telafi etmeye çalışırsın. Çabaladığını görünce sana bir şans daha verir belki. Umut hep vardır.

Herhangi birinin resminimi kullandiniz yok artik....ondan sonrasi benim icin onemli degil suc bi kere bu

Ben de eşimle görmeden sevgili oldum biliyor musun tavsiye üzerine sadece fotoğrafla başladı ve su an iki çocuğumuz var hayatta böyle şeyler olabiliyor gerçekten hoslandiysa senden bırakmaz yani merak etme

Kendi face hesabını bile aktif kullanmayan biri neden başkasının fotolariyla sahte bir hesap acar ve ordan diyalog kurar? Amaciniz ne burda?

dönmez daha da güvenmez bişekilde uzatmadan söylemeliydin bukadar güven kazanana kadar

konu sahibide yememiş içmemiş kavga eder etmez gelip buraya üye olmuş konu açmış.

Sizin gibi insanları alıcaksın hapise atıcaksın !
Benımde başıma geldi böyle bi olay aptalın biri benim resimleri kullanıp face hesabı açmış. Ve kendısıne sevgili yapmış . kankalar yapmış ..
Bu zaman içerisinde benımde sevgilim falan oldu Allah korusun ya karşıma çıksaydı . Düşünebiliyormusun ?
Tanımadığın biri senınle sevgili olduğunu düşünüyor.
Daha sonradan açan kişiyi bulup ağzına S*çtım !
Eğer hesap şifresini vermezse şikayet ediceğini söyledım yaşımızda 18 mı ne
Tabı bu korktu ve verdı şifreyı .
Hesapta 500 ' e yakın arkadaş vardı ve hepsiyle can ciğer olmuş resmen .
Sevgili olduğu insana kandırıldığını kanıtladım kamera açarak yazık çocuk okadar üzüldüki anlatamam.
Bu yaptığından derhal vazgeç!
Resmini çaldığın kişi umarım senın olduğunu farkeder ve arkadaşınsa senle bir daha görüşmez ..

Yaaa zaten akıl var mantık var, çok yakışıklı süper biri internette neden sevgili arasın ki? Aynı şey kadınlar için de geçerli diye düşünüyorum. Normal hayatta bulamıyor musunuz da internet üzerinden sevgili arayışına giriyorsunuz, cidden anlayamıyorum nasıl hayatlarınız var???

Güvenmediğiniz sosyal medya ile aşk yaşamaya çekinmemişsiniz ama. Bi de güvenseniz ne olacaktı acaba

Benim durum biraz karısik itiraf edemezdim itiraf etsemde sonrasi baska sorunlar olur olaylar cok karisirdi... ama konu sahibinin durumunun yine daha umut ısigi sonmemis
Umut ısıgım sundan dolayı sonmedi. Bana o kadar kizdi ama yinr aradi. Gece msj atti Özür diledi bagirdigim icin dedi keske basta deseydin dedi simdi hersey cok farklı olabilirdi kapim sana yine açık istedigin zaman ara yada karsima cik dedi. Ama bidaha eskisi gibi olmaz diye düşünüyorum. Yarın seni yine aricam ac sen konusma istersen ama bebi dinle dedi. Farklı seyler diyecegini tahmin etmiyorum aybi seyleri sakin kafayla dicektir büyük ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…