kızlar bugün bakıcı işe başladı... nolur bana akıl verin

allaaah burası almış yürümüş niye böyle oldu yaw:sinifsinif: vallahi bn de öğretmenim ama çalışmıyorum 5yıl çok diyenler olmuş ben yaptığımı ve fikrimi söyledim neden yanlış anlaşılmış hem yazdıklarım çelişmiyor çünkü üstteki paragraf alıntıydı dikkatli okuyun.avrupa da ebeveynler hep huzur evlerinde çünkü çocuğunuza verdiğiniz emeğin yaptığınız fedakarlığın ölçüsünde geri dönüşünü alırsınız bebek işten güçten önemlidir çnkü annelik yükünü yüklendiysen onla beraber olmak zorundasın bu benim fikrimdir alınacak bir şey yok ki mecbur olan tabii ki çalışacak.arkadaş bize sormuş biz de bakıcıya bırakmasını hiç doğru bulmadığımızı anlattık

kızlar akşam üzeri 2 bayanla da görüştüm.

birincisi kendi evinde bakmak istiyor. evi bize 5-10 dakika uzaklıkta arabayla. kadını çok beğendim. 31 yaşında,çok yumuşak, merhametli, sevgi dolu bir bayan. aynı apartmanda 4 elti birlikte oturuyorlarmış. kadın ismini cismini kocasını herşeyi açık açık söyledi. araştırın beni içiniz rahat olsun dedi. ben annesiz bebeklere kıyamam dedi. çalışan annelerin bebeklerine çok üzülüyorum dedi. 2 oğlu var.büyükler. biri orta okul biri lisede okuyor sanırım. konuşması düzgün, bilinçli biri. zaten tavsiye üzerine kendisiyle görüştük. o bayana kanım çok kaynadı. para konusunu bile açmadı. ben söyledim. utana sıkıla ilk söylediğim fiyatı kabul etti. hiç pazarlık yapmadı

ikincisi 50 yaşında bir bayan. kızını üniv. göndermek için çalışmak istiyor. evine gider gitmez para konusunu açtı. parada anlaştık ve evimde bakmaya razı. kocası vefat etmiş. kadın çok güleryüzlü değil. ayrıca bana dedi ki sizinle daha önce tanıştık mı yüzyüze dedi. hatırlamıyor yani. bi de söylediği her cümleden sonra kızına dönüyor. kızı herşeye müdahil. annesi adına o konuşuyor. telefona bile hep kızı çıkıyordu. sonra annesine veriyor. bu kötü bişey mi bilmem ama benim pek hoşuma gitmedi. paraya ihtiyacı olduğu için bakacak çocuğa tahammülü nasıl olur bilemiyorum.

birinci bayan ağır basıyor. yalnız ikinci bayan da gelip evimde bakacak. kafam karışık.

Son düzenleme:
canımbenımbenımde kafama ilk bayan yattı bak yıne söyluyorum bu işi bende yaptım 2yıl gerıcbızımkı daha buyuk bı kurumdu.çocuk sayımz fazlaydı daha bı okul ortamıydı yanı paraya ihtiyacı oldugu için calışanıda gördum zevkıne calışanıda
arada ucurum kadar fark oluyor ihtıyactan çalışan illakı bı sıkıntı içersinde bistres içerisinde oluyor ve buda çocuga yansıyor halıyle
bizim kreşte bekar arkadşalrda vardı 3tane hemde gayette tecrubelilerdi canım
bence 1.kişi evınde baksın nolcakkı baştan evınde bakar sonralrı arada rica edersin sana gelir oyle oyle gıder canımya hem bak kendı evınde bakarsa sen bırazdaha raht olabilrisn
yarın bıgun toplantın olur bı velın gelir oyalar senı bayan evınd eoldugu için bunu sıkıntı yapmaz ama senın evd eolursa vaktı gıttıgı için planı aksadıgı için sıkıntı yapr buda bebge yansır canım

canım çok teşekkürler çok haklısın. kadınla herşeyi konuştum. valla çok kafama yattı. özellikle güven anlamında kadın bana çok cesaret verdi. son dediklerin çok doğru. evinde olursa acele etmez.

evt canım olayı her acıdan ele almalısın tatlım.
bide bu saatten sonra gözunu kapatmalsı rahat olmalısn bazı şeyleri görmemlisin buarada kaça anlaştınz merk ettimde canım

2yılkreşte ögretmenlık yaptım aylıktan 5yaşa akdr bebişlerimzvardı
simdi 1yılı aşkın suredır evdeyım işi bıraktıgımda tup bebk etdavınse başlıyckatık bırulu nasıpolmadı işide brıkamiş bulundum tekrardan gıtmedımde şimdi bebk kokusuna hasretkaldımya bende evımde bbek bakmk isityorum ama eşim iizn vermiyor neymişoyle meslegım varmışelımde evde bebk bakınca nederlermiş bakıcı derlrmiş dıyor iizn vermiyor

evt canım olayı her acıdan ele almalısın tatlım.
bide bu saatten sonra gözunu kapatmalsı rahat olmalısn bazı şeyleri görmemlisin buarada kaça anlaştınz merk ettimde canım

4 gün çalışacağım için 400e anlaştık canım. umarım rahat olabilirim dediğin gibi

hmm biraz gurur mu yapıyor acaba? bence evde bebek baksan annelerin seni tercih etmeleri için pek çok sebep var canım. bilgili ve deneyimli olman, çocukları sevmen pek çok anneyi etkileyecektir. keşke eşin karşı çıkmasa a.s

evet ya guur yapıyor ben eşime başkasının cocgununa bakıyor dedırtmem dıyor aslında tamda okul zmanı ögretmenelrden bakıcı arayan öyle cok kişi varkı benı görmedn tanışmadan bıle teklıf geliyor yolmasrafını karsıyalımgelsın dıyolar mesela bıze yaırm saattlık yerden bırı haber göndermiş amaeşim çık dıyor zatn başkasının evıne bende gıtmem cunkubenımeşimakşam 6ya kadr evde olmuyor elımetakılanda yok evım musait yanı
ya bıde bzıımde bebgımz yokyaoyuzden de eşim istmıyor kendı çocukları yokya başkasına bakıyor diycekelrmiş dıye.
Yanı bende bakarsamö sadece bebk kokusunu ozleıdgımiçin bebk kokusuna hasret kaldıgımiçin bakmakistıyorum

madem almıssın neden refaranslarını arayıp bılgı almadın bence bu senın ılk hatan almadan once refaranslarını bır alsaydın arasydın ondan sonra guzel seyler duyarsan alsaydın hem 21 yas olupda bekar olmasın cocugua bakamıyacagı anlamına gelmezkı senın yanında kasılıyordur sen hep yanında durma uzakdan ızle yada en ıyısı kamare koy aksam ızle arkadasın dedıgı gıbı

çok iyi anladım durumu canım. umarım sizin de en yakın zamanda bir bebeğiniz olur. ama o olana kadar da baksan hoş olurdu aslında. eşinle konuş belki ikna olur. herkese söylemezsiniz baktığını

canım sen yazıları takip etmemişsin. o olayın üzerinden kaç bakıcı geçti a.s.

çok iyi anladım durumu canım. Umarım sizin de en yakın zamanda bir bebeğiniz olur. Ama o olana kadar da baksan hoş olurdu aslında. Eşinle konuş belki ikna olur. Herkese söylemezsiniz baktığını

bizim iki tarafta burda yakın oturuyrou duymamalrı ımkansız zaten benim içimonemlı değil duysunlar aypbişey yapmıyorumkı evıme katkıda bulunuyorum ne varkı bunda bakalım okul acılmasına bırazdaha zamn gelsın konuşcam bıda eşimlezaten gecne gun restı cektım senı dınlemıcem sölucem teyzeme ayaralsın bişeyler dedım ses çıkarmadı sadece başkasının cocugununa mı bakcmaben bakıyor dedırtmem ddedı pislıkmı yapıyoolcmda dedirtmem diyosunkı dedım kapandı ole konu

eşin çocuk konusunda hassas bence ondan kabul etmiyor. yoksa sen kreşte çalışırken de göndermemesi lazımdı. o zaman da başkalarının çocuklarına bakıyordun. kabul eder umarın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…