- 25 Temmuz 2009
- 4.526
- 13
geçmiş olsun cnm bende adet oldum gecikti ama geldi bende rahim filmi çekilicem ben birde daha kötü neyse hayırlısı olsun hepimiz için..
sağlık olsun canım
yılbaşı süprizi olur inşlhh sanada
gecmis olsun canim.$u testlerde bir tuhaf hani orda.
Üzülme canim cok gecmis olsun, iyiki düsük falan olmamis...Allah insallah bu ayki güzel haberleri birlikte kutlariz...
arkadaşlar 1 haftadaır internet sıkıntım vardı. giremedim yorumlarınıza cevap yazamadım kusura bakmayın. bütün yorum yazanlara ve yanımda olanlara çok teşekkür ederim. sizlerlerin desteği olmasa naparım bilmiyorum. en kısa zamanda buraya güzel haberler yazarız inşallahhh hepbirlikte. hepinizi öpüyorummmmmmm opuyorumnanaktan
arkadaşlar 1 haftadaır internet sıkıntım vardı. giremedim yorumlarınıza cevap yazamadım kusura bakmayın. bütün yorum yazanlara ve yanımda olanlara çok teşekkür ederim. sizlerlerin desteği olmasa naparım bilmiyorum. en kısa zamanda buraya güzel haberler yazarız inşallahhh hepbirlikte. hepinizi öpüyorummmmmmm opuyorumnanaktan
merhaba asoka
bende de aynısı gibi çıktı test ben de hamileyim.silik olması önemli deilmiş..ikinci çizgi çıkması kafiymiş.. hadi hayrlı olsn.. hepimizeeee ... :) Allah olmayanlara da versin inş..
bende hamileyim 5 gün geçti sabah yaptım çizginin ikiside aynı anda çıktı ve çok belirgin önce inanamadım hadi hayırlısı rabbim sağlık sıhhat versin inş darısı inş sizlerin başına