- 13 Aralık 2023
- 897
- 578
- 31
- Konu Sahibi Anneolmayolundayim
Kan verdim. 5, 6 7 8 gibi bir değer çıksa bana yeterdi ama 1 çıktı. Daha da yükselmez sanırım buraya kadarmış.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İğneyi vurulduğumuz günden mi yoksa bir snrki günden mi saymaliyız bende sonuncu çatlatma iğnenin oldum 24 Temmuz'da bugün 9 . Mu 10 gün müburada okudum 11.gun kan verip 15 çıkmış
Bence çok erken ilacınızı iğnenizi kullanin lütfen
Gebelik testi almak isterseniz alın
Kana geç geçiyor ama
Gebelik testi alıp 1 saat sonra hayali bile olsa silik çizgi çıkıp hamile kalan var
Moral bozmayın olacak insAllah
Merhaba. Ne durumdasınBen de 5. Günden itibaren erken gebelik testi yapıyorum, erken öğrenenlerden heveslenmistim. 7. Günü de negatif olarak bitirdim. Hayırlısı olsun ne diyelim, tekrar tüp bebek denemem sanırım ben çok yoruldum ilk olmasına rağmen. Allah hepimizin yardımcısı olsun, hiç beklemediginiz Bi anda pozitifleri görür mutlu olursunuz , oluruz inşallah
Malesef olmadı, 8. Gün kan verdim değer 0 çıktı. Nasip değilmiş doktorum tekrar önerdi daha derin arastirmalardan sonra tekrar denecegiz sanırım. Ekonomiye bir şey önerdi baya pahalı bir islemmis sanırım onuda yapacağızMerhaba. Ne durumdasın
Merhabalar, bir umut sorayım dedim. Benim tünelin ucu karardı çünkü. Mantıklı düşünemiyorum. 18 temmuzda 3.gün embriyosu iki adet koydular. test tarihim 2 ağustos. Ben de 9.günde yani bu gün erken gebelik testi yaptım kaç kişide gördüm 8.günde bile çıkanlar var silik çizgi de olsa. Ben de şansımı denemek istedim. Olmayan şansımı... Tabi kalbimden bile temiz çıktı. İlaçlara devam edesin kaçtı, bir hafta daha bu zulme katlanamıycam. Eğer gerçekten 9.gün negatifi erken gebelik testinde görüp sonradan pozitife dönen varsa yazarsa sevinirim. Teşekkürler
Merhaba negatif oldu malesefMerhaba test sonucunuz ne çıktı acaba
Benimde 9. günüm negatif sanırım tutmadı o yüzden size sormak istedim. İşlh Allah anne olmak isteyen herkese nasip etsin anne olmayı.Merhaba negatif oldu malesef
Belki kanda pozitiftir. Testte küçük değerler çıkmıyor. Benim kanda 1 çıkmıştı 9.gün.8,9 gibi değer çıksa ona bile razıydımBenimde 9. günüm negatif sanırım tutmadı o yüzden size sormak istedim. İşlh Allah anne olmak isteyen herkese nasip etsin anne olmayı.
Bugün 10. günüm bugün de yaptım yine negatif doktor herşey çok iyi demişti neden böyle oldu anlamadım da. Süreç gerçekten çok zor Allah herkesin yardımcısı olsunBelki kanda pozitiftir. Testte küçük değerler çıkmıyor. Benim kanda 1 çıkmıştı 9.gün.8,9 gibi değer çıksa ona bile razıydım
Kaçıncı güm embriyosuydu canım benımfr 5.gun dondurulmustu her sey ıyıydı ama malesef olmadıBugün 10. günüm bugün de yaptım yine negatif doktor herşey çok iyi demişti neden böyle oldu anlamadım da. Süreç gerçekten çok zor Allah herkesin yardımcısı olsun
İnşallah pozitife döner. Benim de her şey çok yolunda gitmişti yıkıldım hala da kalkabilmiş değilim inşallah sizin pozitife döner inşalahBugün 10. günüm bugün de yaptım yine negatif doktor herşey çok iyi demişti neden böyle oldu anlamadım da. Süreç gerçekten çok zor Allah herkesin yardımcısı olsun
5.gün embriyosuydu pazartesi kan vericem. İlaçları bırakmak istediğimi söyledim ama izin vermediler. Şimdi ikinciye yine aynı yerde mi farklı yerde mi devam etsem hiç bilmiyorumKaçıncı güm embriyosuydu canım benımfr 5.gun dondurulmustu her sey ıyıydı ama malesef olmadı
Sizin için gerçekten çok üzgünüm. Peki doktorunuz neden tutmamış olabileceğiyle ilgili birşey söylemedi miİnşallah pozitife döner. Benim de her şey çok yolunda gitmişti yıkıldım hala da kalkabilmiş değilim inşallah sizin pozitife döner inşalah
Benim bitti ilaclar fitil ve kalcadan olan. Almiycam bidaha. Pazartesi test gunum ama negatif. Bende doktor arastiriyorum hangi sehirdesiniz5.gün embriyosuydu pazartesi kan vericem. İlaçları bırakmak istediğimi söyledim ama izin vermediler. Şimdi ikinciye yine aynı yerde mi farklı yerde mi devam etsem hiç bilmiyorum
Sakarya ama burda tedavi görmüyorum Ankara’ya gidiyoruz. Siz hangi şehirdesinizBenim bitti ilaclar fitil ve kalcadan olan. Almiycam bidaha. Pazartesi test gunum ama negatif. Bende doktor arastiriyorum hangi sehirdesiniz
Ben de ankaradayim. Kime geliyordunuz. Ben recai pabuccuya tedavi oldjm ama hic memnun kalmadimSakarya ama burda tedavi görmüyorum Ankara’ya gidiyoruz. Siz hangi şehirdesiniz
Ben de ankaradayim. Kime geliyordunuz. Ben recai pabuccuya tedavi oldjm ama hic memnun kalmadim