Kızlar bu pozitif mi şüpheli mi?

tatlım ozaman en garantisi bi kan testii yaptır bhcg ne baktır zaten hemen söylerler gebelik var diye.ama sen yinede 2 gün bekle çok iyi bilirim şimdi saatler geçmez sana hadi hakkınızdan hayırlısı inşallah bebiş vardırda aramaıa bir koca göbek daha katılır :)))

hepinizin yazdığını okudum şimdi çok teşekkür ederim öncelikle evet saatler geçmek bilmiyor, evde test kalmadı yarın da nöbetçi eczane arayamam artık pztesi kanda baktırcam tabi kırmızı kart görmezsem... sanki geliyormuş gibi hissediyorum korkuyla gidip bakıyorum şimdilik birşey yok 9 aydır bekliyoruz bu ay çizgiyi de görünce çok ümitlendik Rabbim hayırlısını versin inşallah pztesi günü olumlu veya olumsuz haberi veririm size artık Allahım hepimizin göbişlerini doldursun bayrama kadar

Anam sorma bendede 2 tane test kaldı yarın sabah yine yapcam
Hadi bakalım pazartesi sabahı hep beraber kan testine öğlenden sonrada Allah kısmet ederse güzel haberleri vermeye buraya tamam mı?
Bu arada gebe çıkarsanız ultrasonada girecek misiniz? Ben kan tahlilimi devlet hastanesinde yaptırcam sağlık ocağı oraya yolluyo sonrasında orda ultrasona gir derler diye düşünüyorum ama cihazları çok eski bide karından bakılan ultrasondan görülürmü acaba? Yoksa direkt özel bi dr.a mı gitsem ama henüz karar veremedim dr.a yaa gitsemde bi kese görüp göndercek diye düşünüyorum daha çok ufak çünkü. Kaç ay vajinal ultrasonla bakılıyo? Mesela şimdi vajinal ultrasonla baktı kese gördü diyelim öbür ay içi doldumu kalbi atıyomu diye yine vajinal ultrasonla mı bakcak karından mı?

bu ne acele :)
kan tahline göre vajinal ya da karından bakıyorlar.1000 i geçmesi lazım kesenin görünmesi için.vajinal ult.da daha erken görebilirsin.hem korkulacak bişe yok.burda önemli olan kesenin görünmesi.inş görürsün.yoksa dış gebelik riski var diyorlar.haftana göre kalp atışı ve bebeğin görünmesi için randevu veriyorlar.daha çokkk varr

Nebileyim ayol kimisi 5-6 haftalıkken duyduk kalp atışlarını diyo bende neye inanıp ne bekliceğimi şaşırdım millet 5 haftalık öğürmekten ölüyo ben sat'a göre 6. haftaya girdim ama tık yok bende bi gariplik var diye düşünmeye başladım

slmn alykm kızlar hayırlı olsun ya rabbim size bagışlasın bebişlerinizi inş bende kürtaj olalı bu 2.ci ayım ilk raglim tam günümde geldi ama bu 4 gündr geçiyr gebelige dair en ufak bişey yok ama regli belirtilermn hepsi var sancı bel agrısı tatlı ve ekşi istegi özelliklede sanki heran içimden boşalcak kırmızılar sizce varmıdır ya yarın test yapçam korkuyrm yoktr diye

ben yernde olsam sıkıntılı zamanı atlatana kadar dile getrmem çünkü nazar çok pis bişey çekemeyenlernde var sanırım benm ilk gebeligm birazda nazarda ve çekemeynlrden gitti eger bu kez olursa taki 3 4 aya kadar söylemem korkuyrm çünkü bidaha bişey olur diye allahım korusun bebişlernzi kızlar

kızlar merhabalar nasılsınız bakalım.benim kan tahlili yaptırmama gerek kalmadı çünkü akşam lekelenmem oldu.kahverengi bir -iki damla sanırım gerisi gelir yavaş yavaş.ama hiç belirtim olmadı ne sancı ne bişe bakalım hayırlısı ama akşamdan beri sökülemedim daha ,bekliyoruz baakalım.hayırlısıymış.artık bu ay klomen kullanıcam bir iki ay daha olmazsa artık aşılama denicem.allahım çok bekletmez inşallah beni.

ALLAH INSALLAH TAMAMINA ERDIRIR

benimde ilk basta ayni senin gibi cikmisti canim

kendine dikkat et fazla yorma kendini simdi hamiligin ilk baslarindasin heralde bol bol dinlen

canım o kadar ayrıntısını inan bilemiyorum daha önce başıma gelmediği için çok acemiyim bende:44::44: bende hala gelen giden yok ama hafif ıslaklık var sürekli kontrol ediyorum paranoyak oldum iyice:18::18::18: yarın dananın kuyruğu kopacak tabi ben yarına kadar çatlamazsam ayrıca sağlık ocağında sabahtan kan veriyorsun öğleden sonra sonucu öğreniyorsun öyle değil mi??

evet eğer bende de birşey varsa bende hemen söylemeyi düşünmüyorum Allah nazardan korusun hepimiziiiiiii

tatrlım burdaki teste göre hayırlı olsun hamilesin.bu arada regli ağrısına benzer bir ağrı olmasıda belirtiler arasında

ben de eğer varsa gerçekten.karnım belli olana yani herkes görünümümden şüphe edene kadar söylemicem.inş sağlıklı hamileleikler geçiririz.yarın belli olur :):18:

canım seni hatırlıyorum ben hakkında hayırlısı olsun inşallah gecikme varsa test yaptır nasıl olsa er geç sonucu öğreniyoruz olumlu ya da olumsuz...

kızlar uyku uyku uyku diyorum başka bişey demiyorum.böyle gözlerimde bi yumuşaklık,ağırlık,uyuma isteği.uykusuz da değilim.çok ara şeffaf akıntı.hasta olacak gibi karın ağrısı(gecene beri)ara ara.sizde neler var??

el bebek gül bebek sana birşey sorcam canım eşindeki sperm hareketsizliğinden bahsetmişsin bizde de benzer bir durum var. sperm sayısı oldukça iyi fakat ileri hareketlilik baya düşük. yaklaşık 1,5 aydır keçiboynuzu kürü yapıyoruz siz nasıl atlattınız bu durumu? tavsiye edebileceğin ek birşeyler var mı?

merhaba arkadaslar bende yeniyim aranızda 1.5 yıllık evliyim ve bu ay ilk defa klomene başladım benimde bikaç saat önce yaptığım testte cokcok acık bir 2.cizgi var ama ümitlenmek istemiyorum hep hayal kırıklığı beni mahvediyor gerçi daha adet dönemine 1 hafta var belki ondan net değil diorum ama nolur dua edin bana ... çok istiyoruz

1,5 sene az bi zaman neden hemen ilaç kullandın?bir sorun mu vardı??1 hafta var diyosun bilemiyorum.erken sonuç verenlerden mi aldın yoksa normal testlerden mi?yarın sabah bir daha tekrarla derim.[/QUOTE]

1.5 sene sence azmı gerçii ben 6-7 ay ilk baslarda yasmin kullandım sonra 5 ay ayrıydık eşimden görevinden dolayıı yani surda 4-5 aydır biraradayız ama neden olmuyor die ümitsizliğe kapıldım sorun yok her ikimizdede klomeni kendim istedim herkezin daha yokmu daha yokmu die aptal aptal sorularından cooook bıktım :'( offffffffffffffffffffffffffffff hayırlısı

bu arkadasın fotosundaki gibi alttaki varya silik gibi öle gördüm bilemiyorum Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…