- Konu Sahibi elbebekgulbebek
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar bu pozitif mi şüpheli mi?
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 14 Ekim 2011
- 731
- 99
- 73
Canım anladığım kadarıyla gebelik yoksa böyle pembelik dahi çıkmıyo sanırım sende hamilesin günün geçtimi? Pazartesi beraber gitcez sanırım kan testine:) Bendede hiç belirti yok göğüs ağrısı kasık ağrısı falan bekliyodum ama bu yüzden bende şüpheye düşüyorum. Ama çok ayakta durursam hemen belim ağrıyo çok acıkıyorum çok wc ye gidiyorum bide bugün başladı biraz uyku hali hafif mide bulantısı ama belkide hepsi psikolojik hiçbişe bilemiyorum artık:)
evet çıkmıyor tecrübeyle sabittir.benim bi düşüğüm oldu ondaki belirtilerden yok.uyku bende de var.idrar, akıntı yok.gece ve arada kasık ağrım oluyor.iştahım açık o kadar.hiç beklemiyodum aslında sanki test yanlış die bekliyorum yarın özelde yaptırıcam test Allah tan hayırlısı.sen de belirtiler var mı?
Canım ucuz yollu bir test yaptırsanda, o sitresi yaşamasan daha iyi değil mi?
elbebekgülbebek ve elendil85 tebrikler canlarım rabbim tamamını erdirsin.
resimlerdeki testlere göre ikinizde hamilesiniz.
rabbim hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Canım ucuz yollu bir test yaptırsanda, o sitresi yaşamasan daha iyi değil mi?
ucuz yollu yaptım canım resmi de yukarda 4tl ye,özelde o kadar pahalı değil değer bence.
elbebekgülbebek ve elendil85 tebrikler canlarım rabbim tamamını erdirsin.
ben ne hissedicem bilmiyorum.doğru mu acaba.???Allah isteyen herkese versin çünkü istemek, isteyerek beklemek çok zor
- 14 Ekim 2011
- 731
- 99
- 73
Hepinize teşekkürler kızlar allah isteyen herkese versin. Bende kanda ve ultrasonda emin olmadan sevinemiyorum gerçi 4 aylık olana kadar hep düşcek korkusuda olur ne zormuş! Belirtimde yok Allahım inşallah boş gebelik falan değildir!
- 14 Ekim 2011
- 731
- 99
- 73
Canım sabah idrarınla bikez daha dene istersen yada yarın özel hastanede baktırırsın kanına ben beklicem.ben ne hissedicem bilmiyorum.doğru mu acaba.???Allah isteyen herkese versin çünkü istemek, isteyerek beklemek çok zor
bu pozitifler bazen kimyasal gebelik sonucu da çıkabiliyor.Adet oluyorsun sonuçta.o yüzden fazla ümitlenmiyorum ben.hayırlısı
- 14 Ekim 2011
- 731
- 99
- 73
Canım bende önce kimyasal sandım ama günden güne koyulaştı reglimde 5 gün gecikti bakalım hayırlısı. Seninde Allah gönlüne göre verir inşallah.
amin inş gerçektir :))
Canım bende önce kimyasal sandım ama günden güne koyulaştı reglimde 5 gün gecikti bakalım hayırlısı. Seninde Allah gönlüne göre verir inşallah.
selam canım bugün bende test yaptım laboquck olandan aynı kutuda başka bi marka içindede bu marka yazıyodu:26:
sabah ilk idrarla yaptım tek çizgi çıktı,saatler sonrda baktım 2.bi çizgi var ama tam olması gereken yerde değil vede ilk çizgiden daha ince bilmiyorum..
günüm geçeli 7 gün oldu ama aynı zamanda pko da mevcut bende
- 14 Ekim 2011
- 731
- 99
- 73
Sen yeni bi test yap canım başka bi marka al benimde öyle çıktı en son 2. çizgi görünüyodu ama üstü rengarenk olmuştu pek güvenemedim ben ona şüpheye düşmektense bidaha dene bakalım hakkında hayırlısı olsun.selam canım bugün bende test yaptım laboquck olandan aynı kutuda başka bi marka içindede bu marka yazıyodu:26:sabah ilk idrarla yaptım tek çizgi çıktı,saatler sonrda baktım 2.bi çizgi var ama tam olması gereken yerde değil vede ilk çizgiden daha ince bilmiyorum..günüm geçeli 7 gün oldu ama aynı zamanda pko da mevcut bende
- 22 Kasım 2010
- 1.025
- 20
- 158
merhaba arkadaşlar,allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.elbebek testin sonucu bekliyoruz bak sabırsızlıkla:)anlattıkların okdar bana benzediki bende bu ay hsg çektirdim.ve bugün 31 gün oldu adet olmadım.hiç belirti de yok.dün akşam test yaptım.negatifti.ama sabah gün ışığında baktım hafif gölge gibi 2.çizgi var.dedim bir test daha yapayım,ne yazıkki negatifbekliyorum bakalım.doktoru aradım 3-4 gün daha olmazsan gel kanda bakalım dedi.birde gülerek hsgden sonra hamile kalan çok hastam oluyor dedi.hayırlısı bakalım:)
slmm arkadaslar uzun zamandır aranızdayım,1,5 yıllık ewliyim...4 aydır çalısıyoruz bizde,bebek için..bende 25 ekim adet günümdü fakat olmadım,26 sı kahve bi lekelenme oldu ama fazla değil,adet oldum sandım hani işaret verir ya...ama olmadı bugun 4 gün geçti adet günüm çok atlamaz bnm belki 1-2 gün,oda nadirdir...şimdi sağ kasığımda 2 gündür bi ağrı var batma gibi,ama dewamlı var...test yaptım adet olacağım gün negatifti...1 gün sonra yaptım gene negatif...2 gündür yapmıyorum,sinirlerim çok bozuluyor...negatif görünce...yardım edermisiniz...
- 14 Ekim 2011
- 731
- 99
- 73
sementa canım banada dr 2-3 ay dene demişti olmasa aralıkta aşılama denicektik gerçi hala emin değilim hiç belirtim yok bugün yine test yaptım testte pozitif görünce rahatlıyorum inşallah kesesini kalp atışlarınıda görürüm çok korkuyorum bi aksilik olur diye Allah hepimizin gönlüne göre versin... Benim testler anında çıkıyodu yani saatler sonra değildi ama gecikmenin 4.günü koyulaştı önceleri çok açıktı 2.günü resmen gölgeydi ama işte daha wcden çıkmadan beliriyodu. Biraz daha bekle bakalım belki seninde zamanla çıkar eğer 1 hafta gelmezse dr.a gidersin burda 1 haftaya kadar gecikenler olmuş hsgden sonra ama dr.lar gecikmez diyolar bünye meselesi galiba. İnşallah hamilesindir canım yoksa bile bidahaki ay olur büyük ihtimalle hiç üzülme.
olessa canım bende yerleşme kanaması olmadı ama birçok olan arkadaş var eğer yeni yerleştiyse zaten değerlerin yeni yükseliyodur sende acele etme biraz bekle bakalım idrar testinde hiç çıkmayanlarda var benimde geç çıktı olmazsa kan testinde belli olur pazartesi snde bi git istersen. Hayırlısıyla sende hamilesindir inşallah. Allah isteyen herkese versin hepimizin çocuklarını bizlere bağışlasın sağlıklı hamilelikler nasip etsin inanın bende korku içindeyim.
olessa canım bende yerleşme kanaması olmadı ama birçok olan arkadaş var eğer yeni yerleştiyse zaten değerlerin yeni yükseliyodur sende acele etme biraz bekle bakalım idrar testinde hiç çıkmayanlarda var benimde geç çıktı olmazsa kan testinde belli olur pazartesi snde bi git istersen. Hayırlısıyla sende hamilesindir inşallah. Allah isteyen herkese versin hepimizin çocuklarını bizlere bağışlasın sağlıklı hamilelikler nasip etsin inanın bende korku içindeyim.
Son düzenleme:
sementa canım banada dr 2-3 ay dene demişti olmasa aralıkta aşılama denicektik gerçi hala emin değilim hiç belirtim yok bugün yine test yaptım testte pozitif görünce rahatlıyorum inşallah kesesini kalp atışlarınıda görürüm çok korkuyorum bi aksilik olur diye Allah hepimizin gönlüne göre versin... Benim testler anında çıkıyodu yani saatler sonra değildi ama gecikmenin 4.günü koyulaştı önceleri çok açıktı 2.günü resmen gölgeydi ama işte daha wcden çıkmadan beliriyodu. Biraz daha bekle bakalım belki seninde zamanla çıkar eğer 1 hafta gelmezse dr.a gidersin burda 1 haftaya kadar gecikenler olmuş hsgden sonra ama dr.lar gecikmez diyolar bünye meselesi galiba. İnşallah hamilesindir canım yoksa bile bidahaki ay olur büyük ihtimalle hiç üzülme.
olessa canım bende yerleşme kanaması olmadı ama birçok olan arkadaş var eğer yeni yerleştiyse zaten değerlerin yeni yükseliyodur sende acele etme zaten dr.unda çağırmış biraz bekle bakalım idrar testinde hiç çıkmayanlarda var benimde geç çıktı olmazsa kan testinde belli olur. Hayırlısıyla sende hamilesindir inşallah. Allah isteyen herkese versin hepimizin çocuklarını bizlere bağışlasın sağlıklı hamilelikler nasip etsin inanın bende korku içindeyim.
elbebekgulbebek;cnm arkadasım ne kadar zor ne kadar sıkıntılı bir süreç...anlatması o kadar zor ki,resmen adet günlerimi öğrendi millet arayıp her ay sinirlerimi bozuyorlar.basta k.validem olmak üzere,üzerimdeki tek sitres bebeğimi bekleyişim değil birde milletin çenesi var..dualrımdasın ins,inş Allah ım isteyen dileyen bütün herkeze versin...ne olur benide dualrına kat ne olur...şu an öyle bir psikollojideyim ki anlatamammm...
- 22 Kasım 2010
- 1.025
- 20
- 158
canım iyi temennilerin için çok saol öncelikle.beklemedeyiz bakalım.doktorumda bana bu ay olmazsa birkaç ay klomen deneriz,benim yumurtalar herzman kendiliğinden büyümüyor.değişiyor yani.oyüzden doktor iki ay yumurta takibiyle birdaha deneriz olmazsa aşılama yaparız dedi.oda olmazsa artık tüp bebek merkezlerine gideceksin dediya varya çalıştığım için bu süreç bana okadar zor geliyorki.inanın doktora bile zar zor gidebiliyorum.neyse allah inşallah uğraştırmazsementa canım banada dr 2-3 ay dene demişti olmasa aralıkta aşılama denicektik gerçi hala emin değilim hiç belirtim yok bugün yine test yaptım testte pozitif görünce rahatlıyorum inşallah kesesini kalp atışlarınıda görürüm çok korkuyorum bi aksilik olur diye Allah hepimizin gönlüne göre versin... Benim testler anında çıkıyodu yani saatler sonra değildi ama gecikmenin 4.günü koyulaştı önceleri çok açıktı 2.günü resmen gölgeydi ama işte daha wcden çıkmadan beliriyodu. Biraz daha bekle bakalım belki seninde zamanla çıkar eğer 1 hafta gelmezse dr.a gidersin burda 1 haftaya kadar gecikenler olmuş hsgden sonra ama dr.lar gecikmez diyolar bünye meselesi galiba. İnşallah hamilesindir canım yoksa bile bidahaki ay olur büyük ihtimalle hiç üzülme.
elbebekgulbebek;cnm arkadasım ne kadar zor ne kadar sıkıntılı bir süreç...anlatması o kadar zor ki,resmen adet günlerimi öğrendi millet arayıp her ay sinirlerimi bozuyorlar.basta k.validem olmak üzere,üzerimdeki tek sitres bebeğimi bekleyişim değil birde milletin çenesi var..dualrımdasın ins,inş Allah ım isteyen dileyen bütün herkeze versin...ne olur benide dualrına kat ne olur...şu an öyle bir psikollojideyim ki anlatamammm...
olessacım benimde aynı sorun başımda ne yazıkki,hadi kaynanamı geçtim,arkadaşlarımda sorup duruyor.size ne ya diyesim geliyor ama napim.birde acıyarak bakmaları yokmu sinir oluyorum ya.bizde anne olcaz inşallah.ama en çok eşime üzülüyorumben nezaman baba olcam acaba diyor arada şakayla.ama içim cız ediyor yinede.hayırlısı bakalım.allah büyük...
ben bu sabah tekrar yaptım :)yine ilk 3 dakikada ikinci çizgim çıktı.çok heveslenmeden beklemedeyim İnş hayırlısı olur
bu arada bir şey sorucam testi pozitif çıkanlarda akıntı var mı belirti olarak??
bu arada bir şey sorucam testi pozitif çıkanlarda akıntı var mı belirti olarak??