Kızlaaaarrr merhabaaa
Ben yokken ne çok muhabbet olmuş ya hepimize uğurlu gelsin inşallah benim konum
Nurgulce ile belirtilerimiz birebir aynı haftamızda aynı benimde midemde gaz veya üşütme gibi hafiften ağrı yanma ve bazen bulantı oluyo sık idrara çıkıyorum demin çarşıdaysım zor geldim eve nasıl sıkışmışım hemde hiç su falan içmediğim halde bide hafiften kaçırıyorum artık
Akıntım bazen çok oluyo özellikle çok hareket edersem bide sıkışırsam işte deminde vallahi regl sandım insan altına kaçırdığına sevinir mi sevindim valla
Göğüsler hafif ağırlaştı ama pek acımıyo akşam sol göğsüme iğneler battı durdu çok nadir bel ağrım ve üşümem var bakalım hayırlısı daha kese bile görmeye gitmedim hepimiz için hayırlısı olsun.
Kızlar benim çok fesat bi eltim var kaynanam kötü olmasada çocuk meselesine takık kayınpederimde hiç utanmaz torun der durur eltim yeni evlendiğimde regllerimi takip ederdi mübarek baktı olmuyo 2.yi yapcam demeye başladı ama kist çıktı ondada şimdi istemiyomu olmuyomu bilmiyorum. 2 senem hep ağlamakla geçti herkes sorar durur kendi annem babam bile yeri geldi şakayla karışık laf soktular önce myom çıktı ameliyat oldum zaten o yüzden biraz kısır damgası yedim bide kilo aldım en yakın bildiklerim bile zayıfla çocuğun olmuyo dediler kaç arkadaşımın bebeği olduda koşmaya konuşmaya başladı. Ben iyileştim eşimde sperm hareket sorunu çıktı ilaçlar aldık kürler yaptık bide ilçede oturuyorum dr.lar hep sallıyolar geçen ay dedim eşime ben hsg çekilcem ameliyatta yapşıklık mı oldu kimbilir sende bidaha baktır dedim gittik ilde özel bi hastaneye eşimin değerler yükselmişti 3 ay öncesinin 2 katı olmuştu ama eminim ilaçlar yaradılar hastane farkı değil çünkü orta seviyedeydi yinede benimde tüpler temizdi bu ay pek umudum yoktu aşılama olur ikiz olur diyodum hep birazda kafamdan atmıştım heralde ve bu ay çinko selenyum tablet ve eşime yedirdiğim macuna devam ettik bende folic asit alıyodum kısmet oldu ilk kez çift çizgiyi görmek. Öyle alışmışımki umutsuzluğa şuan sevinemiyorum bile sanki hep bişe çıkcak gibi:18:
Allahtan umut kesilmez kızlar tam 2 sene 2 ay 2 haftalık evliyken geldi bebeğim inşallah devamıda gelir kucağımada alırım herkese inat karnımı gere gere gezmeyi dört gözle bekliyorum bunu hakettim. Yeri geldi isyan ettim yeri geldi küfürler ettim Allahım affetsin ama halime acıdı sonunda ben çok korkuyorum dr.dn hele tüp bebek meselesi çok korkutuyodu hiç maddi manevi destek çıkanımızda yok çok şükür şimdilik o korkulardan kurtuldum