• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bu pozitif mi şüpheli mi?

canım aynı çizgiyle bende karsılastım 4 gün sonra testi tekrarladım 2. çizgi gayet kalın bi şeilde cıktı karsıma :16:
kan tahlilimide yaptırdım.. suan 5 haftalık hamileyim..Allahım sagsalim kucagımıza almayı nasip eder inşallah :16:

canım iyi temennilerin için çok saol öncelikle.beklemedeyiz bakalım.doktorumda bana bu ay olmazsa birkaç ay klomen deneriz,benim yumurtalar herzman kendiliğinden büyümüyor.değişiyor yani.oyüzden doktor iki ay yumurta takibiyle birdaha deneriz olmazsa aşılama yaparız dedi.oda olmazsa artık tüp bebek merkezlerine gideceksin dedi:(ya varya çalıştığım için bu süreç bana okadar zor geliyorki.inanın doktora bile zar zor gidebiliyorum.neyse allah inşallah uğraştırmaz:(

olessacım benimde aynı sorun başımda ne yazıkki,hadi kaynanamı geçtim,arkadaşlarımda sorup duruyor.size ne ya diyesim geliyor ama napim.birde acıyarak bakmaları yokmu sinir oluyorum ya.bizde anne olcaz inşallah.ama en çok eşime üzülüyorum:(ben nezaman baba olcam acaba diyor arada şakayla.ama içim cız ediyor yinede.hayırlısı bakalım.allah büyük...

inş cnm tez zamanda anne olmayı nasip eder Allah ım isteyen dileyen herkeze,bakalımm ben hala adet olmadımm 4.günüm sağ tarıfda ilk defa hissettiğim bir ağrı var..:) bir ağrıya bu kadar sewineceğim hiç aklıma gelmezdi,umarım hayal kırıklığına uğramam...

ben de yok çok nadir geliyor.ilkinde (düşük oldu) vardı.ama aynı belirtiler olmak zorunda dğil diyorlar bende en iyisi doktora gideyim diyorum.Tekrar hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.keseyi gördün mü?çok güzel bi duydu biz kalp atışlarını duyamamıştık malesef.inş sağlıklı gebelikler geçiririz

ben de yok çok nadir geliyor.ilkinde (düşük oldu) vardı.ama aynı belirtiler olmak zorunda dğil diyorlar bende en iyisi doktora gideyim diyorum.Tekrar hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.keseyi gördün mü?çok güzel bi duydu biz kalp atışlarını duyamamıştık malesef.inş sağlıklı gebelikler geçiririz

inşallah canımm :21:
ben gittigimde daha cok küçüktü.. küççücük bi nokta gördüm :1:
pazartesi tekrar gidicem doktora.. kesen daha net görünür o zmn dedi..
ama doktor konusunda hala karar veremedim :26:
benimde düşügüm olmuştu canım.. simdi cok dikkat ediyorum.. beslenmemede hareketlerimede..
Allahım aynı acıyı yaşatmasın bize :25:

inş cnm tez zamanda anne olmayı nasip eder Allah ım isteyen dileyen herkeze,bakalımm ben hala adet olmadımm 4.günüm sağ tarıfda ilk defa hissettiğim bir ağrı var..:) bir ağrıya bu kadar sewineceğim hiç aklıma gelmezdi,umarım hayal kırıklığına uğramam...

:))) benimde midem yanıyor çok kötü.ama benim bu mide yanması adetten önce oluyor genelde:)hamileliğini kan tahlili yaptırıp öğrendikten sonra herkez yazsın buraya değerlerini.belirtilerinizide yazın unutmayın.hamile arkadaşlara allah kucağına almayı nasip etsin,idrarda pozitif görenlere kandada görmeyi nasip etsin,benim gibi bekleyenlerede allah sabır versin:) ne diyem:)

:))) benimde midem yanıyor çok kötü.ama benim bu mide yanması adetten önce oluyor genelde:)hamileliğini kan tahlili yaptırıp öğrendikten sonra herkez yazsın buraya değerlerini.belirtilerinizide yazın unutmayın.hamile arkadaşlara allah kucağına almayı nasip etsin,idrarda pozitif görenlere kandada görmeyi nasip etsin,benim gibi bekleyenlerede allah sabır versin:) ne diyem:)

anneme midem yanıyo dedigimde hamile olmayasın dedi:1:
beyaz akıntım var bide kalktıgımda basım dönüyo hafiften
midemde sürekli bi açlık :27:
bide karnım çok şiş yaa akşamları hele sanki 4 aylık hamile göbişi :53:

anneme midem yanıyo dedigimde hamile olmayasın dedi:1:
beyaz akıntım var bide kalktıgımda basım dönüyo hafiften
midemde sürekli bi açlık :27:
bide karnım çok şiş yaa akşamları hele sanki 4 aylık hamile göbişi :53:

yani sen şimdi diyorsunki belirtilerim şunlar:) midede yanma ,beyaz akıntı,baş dönmesi,karın şişliği:)

ahhh ahhh bu belirtiler bende adetten önce olur genelde.o yüzden ben nezaman görürüm kan tahlili pozitif ozaman anlarım hamileyim.haa bide annem dediki bende hiiiçççç belirti olmadı,kızlar anneye çeker sende kesin hiç belirtisiz olursun dedi.ne aş erdim,ne göğsüm şişti,ne midem bulandı ,ne başım döndü dedi.birde bu beyaz akıntı dediğiniz şeffafmı yoksa baya beyaz mı?

Kızlaaaarrr merhabaaa:3:
Ben yokken ne çok muhabbet olmuş ya hepimize uğurlu gelsin inşallah benim konum:16:
Nurgulce ile belirtilerimiz birebir aynı haftamızda aynı benimde midemde gaz veya üşütme gibi hafiften ağrı yanma ve bazen bulantı oluyo sık idrara çıkıyorum demin çarşıdaysım zor geldim eve nasıl sıkışmışım hemde hiç su falan içmediğim halde bide hafiften kaçırıyorum artık:17:
Akıntım bazen çok oluyo özellikle çok hareket edersem bide sıkışırsam işte deminde vallahi regl sandım insan altına kaçırdığına sevinir mi sevindim valla:1:
Göğüsler hafif ağırlaştı ama pek acımıyo akşam sol göğsüme iğneler battı durdu çok nadir bel ağrım ve üşümem var bakalım hayırlısı daha kese bile görmeye gitmedim hepimiz için hayırlısı olsun.
Kızlar benim çok fesat bi eltim var kaynanam kötü olmasada çocuk meselesine takık kayınpederimde hiç utanmaz torun der durur eltim yeni evlendiğimde regllerimi takip ederdi mübarek baktı olmuyo 2.yi yapcam demeye başladı ama kist çıktı ondada şimdi istemiyomu olmuyomu bilmiyorum. 2 senem hep ağlamakla geçti herkes sorar durur kendi annem babam bile yeri geldi şakayla karışık laf soktular önce myom çıktı ameliyat oldum zaten o yüzden biraz kısır damgası yedim bide kilo aldım en yakın bildiklerim bile zayıfla çocuğun olmuyo dediler kaç arkadaşımın bebeği olduda koşmaya konuşmaya başladı. Ben iyileştim eşimde sperm hareket sorunu çıktı ilaçlar aldık kürler yaptık bide ilçede oturuyorum dr.lar hep sallıyolar geçen ay dedim eşime ben hsg çekilcem ameliyatta yapşıklık mı oldu kimbilir sende bidaha baktır dedim gittik ilde özel bi hastaneye eşimin değerler yükselmişti 3 ay öncesinin 2 katı olmuştu ama eminim ilaçlar yaradılar hastane farkı değil çünkü orta seviyedeydi yinede benimde tüpler temizdi bu ay pek umudum yoktu aşılama olur ikiz olur diyodum hep birazda kafamdan atmıştım heralde ve bu ay çinko selenyum tablet ve eşime yedirdiğim macuna devam ettik bende folic asit alıyodum kısmet oldu ilk kez çift çizgiyi görmek. Öyle alışmışımki umutsuzluğa şuan sevinemiyorum bile sanki hep bişe çıkcak gibi:18:
Allahtan umut kesilmez kızlar tam 2 sene 2 ay 2 haftalık evliyken geldi bebeğim inşallah devamıda gelir kucağımada alırım herkese inat karnımı gere gere gezmeyi dört gözle bekliyorum bunu hakettim. Yeri geldi isyan ettim yeri geldi küfürler ettim Allahım affetsin ama halime acıdı sonunda ben çok korkuyorum dr.dn hele tüp bebek meselesi çok korkutuyodu hiç maddi manevi destek çıkanımızda yok çok şükür şimdilik o korkulardan kurtuldum:49:

Kızlaaaarrr merhabaaa:3:
Ben yokken ne çok muhabbet olmuş ya hepimize uğurlu gelsin inşallah benim konum:16:
Nurgulce ile belirtilerimiz birebir aynı haftamızda aynı benimde midemde gaz veya üşütme gibi hafiften ağrı yanma ve bazen bulantı oluyo sık idrara çıkıyorum demin çarşıdaysım zor geldim eve nasıl sıkışmışım hemde hiç su falan içmediğim halde bide hafiften kaçırıyorum artık:17:
Akıntım bazen çok oluyo özellikle çok hareket edersem bide sıkışırsam işte deminde vallahi regl sandım insan altına kaçırdığına sevinir mi sevindim valla:1:
Göğüsler hafif ağırlaştı ama pek acımıyo akşam sol göğsüme iğneler battı durdu çok nadir bel ağrım ve üşümem var bakalım hayırlısı daha kese bile görmeye gitmedim hepimiz için hayırlısı olsun.
Kızlar benim çok fesat bi eltim var kaynanam kötü olmasada çocuk meselesine takık kayınpederimde hiç utanmaz torun der durur eltim yeni evlendiğimde regllerimi takip ederdi mübarek baktı olmuyo 2.yi yapcam demeye başladı ama kist çıktı ondada şimdi istemiyomu olmuyomu bilmiyorum. 2 senem hep ağlamakla geçti herkes sorar durur kendi annem babam bile yeri geldi şakayla karışık laf soktular önce myom çıktı ameliyat oldum zaten o yüzden biraz kısır damgası yedim bide kilo aldım en yakın bildiklerim bile zayıfla çocuğun olmuyo dediler kaç arkadaşımın bebeği olduda koşmaya konuşmaya başladı. Ben iyileştim eşimde sperm hareket sorunu çıktı ilaçlar aldık kürler yaptık bide ilçede oturuyorum dr.lar hep sallıyolar geçen ay dedim eşime ben hsg çekilcem ameliyatta yapşıklık mı oldu kimbilir sende bidaha baktır dedim gittik ilde özel bi hastaneye eşimin değerler yükselmişti 3 ay öncesinin 2 katı olmuştu ama eminim ilaçlar yaradılar hastane farkı değil çünkü orta seviyedeydi yinede benimde tüpler temizdi bu ay pek umudum yoktu aşılama olur ikiz olur diyodum hep birazda kafamdan atmıştım heralde ve bu ay çinko selenyum tablet ve eşime yedirdiğim macuna devam ettik bende folic asit alıyodum kısmet oldu ilk kez çift çizgiyi görmek. Öyle alışmışımki umutsuzluğa şuan sevinemiyorum bile sanki hep bişe çıkcak gibi:18:
Allahtan umut kesilmez kızlar tam 2 sene 2 ay 2 haftalık evliyken geldi bebeğim inşallah devamıda gelir kucağımada alırım herkese inat karnımı gere gere gezmeyi dört gözle bekliyorum bunu hakettim. Yeri geldi isyan ettim yeri geldi küfürler ettim Allahım affetsin ama halime acıdı sonunda ben çok korkuyorum dr.dn hele tüp bebek meselesi çok korkutuyodu hiç maddi manevi destek çıkanımızda yok çok şükür şimdilik o korkulardan kurtuldum:49:

ne güzel canım senin adına çok sevindim:)inşallah uğurlu gelir bizede topiğinde bende hamile kalmışımdır.:49: bende 3 sene 5 aylık evliyim.benimde çok aladığım zman oldu ama alıştım işte.gerçi sabah negatif testi görünce yine gözlerimden biraz yaş süzüldü ama toparladım hemen.hayırlısı bakalım.kendine dikkat et,bebişe iyi bak:)

$DSC07470.jpg

kızlar şu resme de bi bakar mısınız eşim de gördü çizgileri çok çok silik?

özellikle alt resimdekini bu sabah yaptım ama çok silik ne anlama geliyorki? önceden hiç böyle çıkmamıştı? birde5 dk içinde oluştu hemen oluşmadı

tatlım ben tek cizgi görüyorum bu gebelik yok demek.zaten gebelik olunca ikinciside belirgin oluyor.adet tarihinin kaçıncı günündesin istersen iki gün sonra tekrar dene

tatlım ben tek cizgi görüyorum bu gebelik yok demek.zaten gebelik olunca ikinciside belirgin oluyor.adet tarihinin kaçıncı günündesin istersen iki gün sonra tekrar dene

3 gün gecikme var canım resimde belli değil ama çok çok silik bir çizgi var daha önce hiç böyle olmamıştı reglimde gecikmez normalde. acaba ben mi görüyorum sadece diye şüphelendim ama eşim de gördü neyse bekleyeceğiz pazartesiyi. tşkler cevabın için....

bence yarın sabah ilk idrarınla tekrar yeni bi test yapmalısın ben hamileliğimi 3 gün gecikme sonunda öğrendim kesin sonuç almak için bi test daha yapmalısın yoksa kan tahlili en kesin sonuç verir

Eki Görüntüle 280585

kızlar şu resme de bi bakar mısınız eşim de gördü çizgileri çok çok silik?

Farkettim çok hafif bi çizgi var benimde 2 gün gecikmeyle bunun biraz koyusuydu çok heveslenme ama olabilirde yada Allah korusun kimyasal gebelik olabilir reglinle beraber düşebilir ama farketmeden çoğumuzun başına gelen bişey bu telaş yapma. Geç döllenme olmuşsa biraz geç çıkabiliyo yarın öbür gün biraz daha koyulaşırsa var demektir. Birde testten önceki gün eşinle ilişkiye girdiysen o da bu şekilde çıkmasına sebep olabiliyomuş dr sölemiş kuzenime onuda gözönüne alıp değerlendir hakkında hayırlısı olsun şimdi değilsen bile öbür ay kalırsın inşallah.

ne güzel canım senin adına çok sevindim:)inşallah uğurlu gelir bizede topiğinde bende hamile kalmışımdır.:49: bende 3 sene 5 aylık evliyim.benimde çok aladığım zman oldu ama alıştım işte.gerçi sabah negatif testi görünce yine gözlerimden biraz yaş süzüldü ama toparladım hemen.hayırlısı bakalım.kendine dikkat et,bebişe iyi bak:)

Valla ne çok isterim hepimiz sağlıklı birer hamiş olduğumuzu öğrensek çifte bayram olsa...:13:
Pazartesi nasıl gelcek hiç bilmiyorum ister istemez huzursuzum bazen çok inanıyorum kesin var diyorum bazen sadece bi testte çıkmayla ne malum diyorum eşimde sağolsun pek inançlı değil dikkat et falan diyo yardımcı oluyo ama bazen ben fazla hevesleniyorum dur bakalım diyo benimde moralim bozuluyo:31:
Halbuki zor tutuyorum kendimi ilan etmemek için dosta düşmana karşı hamileyiiiiimmm dememek için:9:
Herşey olacağına varır ne yapsak boş varsa var yoksa yok Allah hayırlısı neyse onu versin ama inşallah sağlıklı bi hamileliğim vardır inşallah sizlerinde vardır. Beklemek çok zor herkesin varken benim niye yok demek herkesin sana zavallı muamelesi yapması artık her gördüğüm çocuğu sevmeye kalkan biri olmuştum benim hiç olmıcak diye:14:
Allahım inşallah banada sizlerede daha fazla acı çektirmez bidaha o günleri yaşatmaz...

Back