• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esime saka yaparken gercek mi oldu?testim pozitif cikti hamile miyim

Regl bittikten hemen sonra yapılan iliskide hamilelik riski çok düşükmus o da boşalmak istemişti beni çok istediği için tamam dedim nasılsa zor ihtimal diye kabul ettim normalde reglden 1 gün önce bebek ihtimali çok zayıf oluyormuş öyle istemiştim ben eşim de regl bittikten sonra da düşük ihtimal dedi yumurtlama olmadığını düşünerek yani zor ihtimal beni mi buldu şimdi?
Ben bu sekilde reglden sonra hamile kaldim. Dusuk ihtimal vs degil yumurtalamanin regl bittikten 2 hafta sonra olacagi kural degil. Her kadinin fizyolojisi farkli

Ben bu sekilde reglden sonra hamile kaldim. Dusuk ihtimal vs degil yumurtalamanin regl bittikten 2 hafta sonra olacagi kural degil. Her kadinin fizyolojisi farkli
Bilmiyorum bugün regl olmam gerekiyor olmadım ve sürekli çişim geliyor anlamsız şekilde dört gözle bekliyorum regl olmayı ya şuan dün mide bulantisi da vardı

Bilmiyorum bugün regl olmam gerekiyor olmadım ve sürekli çişim geliyor anlamsız şekilde dört gözle bekliyorum regl olmayı ya şuan dün mide bulantisi da vardı
Birkaç gün sonra test yapın ben gecikmeden 1 gun sonra cift cizgiyle ogrendim.

Back
X