- Konu Sahibi elbebekgulbebek
-
amin canım bende söylemeyi düşünmyrm çünkü lkimde ondan dolayı sıkıntı yaşadım bende seni hatırlıyrm canım çok sevndm görünce hadii hayırlısıevet eğer bende de birşey varsa bende hemen söylemeyi düşünmüyorum Allah nazardan korusun hepimiziiiiiii
ben de eğer varsa gerçekten.karnım belli olana yani herkes görünümümden şüphe edene kadar söylemicem.inş sağlıklı hamileleikler geçiririz.yarın belli olur :):18:
el bebek gül bebek sana birşey sorcam canım eşindeki sperm hareketsizliğinden bahsetmişsin bizde de benzer bir durum var. sperm sayısı oldukça iyi fakat ileri hareketlilik baya düşük. yaklaşık 1,5 aydır keçiboynuzu kürü yapıyoruz siz nasıl atlattınız bu durumu? tavsiye edebileceğin ek birşeyler var mı?
bu arkadasın fotosundaki gibi alttaki varya silik gibi öle gördümbilemiyorum Allah yardımcımız olsun
kızlar uyku uyku uyku diyorum başka bişey demiyorum.böyle gözlerimde bi yumuşaklık,ağırlık,uyuma isteği.uykusuz da değilim.çok ara şeffaf akıntı.hasta olacak gibi karın ağrısı(gecene beri)ara ara.sizde neler var??
canım sen ne zaman gideceksin kan tahlili yaptırmaya?? benim gidip öğrenmem akşamı bulur.çok merak ediyorum.doktor söylemeden de inanamıcam..sen nasıl emin olarak bebek var diyosun hayret ediyorum??sanırım biraz daha soğuk kanlıyım
canım biz 9 aydır deniyoruz ama açıkçası ben daha hiç doktra gitmedim reglim düzenli. problemim var mı bilmiyorum inşallah yoktur. eşim gitti 2 ay önce hareketsizlik çıktı aslında cuma günü tekrar test yaptırdı yarın onun da sonucu gelecek belki iyileşme vardır bilemiyorum biz sadece keçiboynuzu kaynattık 1,5 aydır yapıyoruz inşallah faydası olmuştur...
evde test olsaydı yapıp resmini koyacaktım ama o da yok artık yarın akşam size haberi veririm bakalım müjde mi gelecek kara haber mi?? ama az önce de dua ettim hayırlısı olur inşallah diye, illa olsun demedim. inşallah hepimizin hakkında hayırlısı nasılsa öyle olsun Rabbim en iyisini bilir... bu arada sanki arada gaz sıkıştırıyor gibi oluyor sonra geçiyor. bende çok değişik bir durum yok herzamanki şeyler, o yüzden ayırt edemiyorum kesin birşey diyemiyorum, zaten herkesde de belirti olması gerekmiyormuş
Günaydın kızlar. Biliyorum bu saate kimse yoktur ama heycandan erkenden uyandım sabah kan testi öğlenden sonrada ultrason olcak kısmetse nolur dua edin sağlıklı bi gebelik olsun çok zamandır bekliyodum yine hüsran olmasın
Kızlar 1 hafta gecikmeyle kan testim 732.69 çıktı son adet tarihime göre 5+3 olması lazım ama testin karşısındaki değerlere göre 3-4 haftalık burdaki hcg değerleri topiğinde yazana göre 5 haftalık çıkıyo geç döllenme olabilir zaten geç yumurtluyodum rahim filmide etkilemiştir ama çokta üzüldüm.
Dr hamilesin dedi biliyorum dedim hiç sormadı sat ne diye ben dedim sata göre daha fazla olmalıydı falan diye cuma gel tekrarlayalım testi bu değerle ultrasondada çıkmaz dedi dış gebelik gibi bişe olabilirmi dedim bu değerle sanmıyorum bakalım yükselme olursa sorun yok dedi zaten huzursuzdum iyice huzurum kaçtı bu durumda olup düzelen vardır dimi?
Kızlar 1 hafta gecikmeyle kan testim 732.69 çıktı son adet tarihime göre 5+3 olması lazım ama testin karşısındaki değerlere göre 3-4 haftalık burdaki hcg değerleri topiğinde yazana göre 5 haftalık çıkıyo geç döllenme olabilir zaten geç yumurtluyodum rahim filmide etkilemiştir ama çokta üzüldüm.
Dr hamilesin dedi biliyorum dedim hiç sormadı sat ne diye ben dedim sata göre daha fazla olmalıydı falan diye cuma gel tekrarlayalım testi bu değerle ultrasondada çıkmaz dedi dış gebelik gibi bişe olabilirmi dedim bu değerle sanmıyorum bakalım yükselme olursa sorun yok dedi zaten huzursuzdum iyice huzurum kaçtı bu durumda olup düzelen vardır dimi?
canım değerin gayet iyi benimki 233 bence geç döllenme var ben zaten değeri düşük bekliyordum çünkü dün akşam test alıp yaptım yine çok çok silik çıkmıştı ayyy kızlar hala inanamıyorum hamileyim demeyeRabbim inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin... kötü düşünme canım iyi düşün iyi olsun. ben çarşamba kadın doğum uzmanına gidicem ultrasonda bakılacak kese görünür dediler ama bilmiyorum bakalım inşallah hayırlısıyla değerlerimiz yükselir
ayy maşallah maşallah.darısı bana ve benim gibi bekleyenlere kızlar:)neolur bizede dua edin.değerlerinizde bence gayet iyi.hiç moralinizi bozmayın.doktor beğenmezseniz değiştirin başkasına gidin.allah kcağınıza almayı nasip etsin:)
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin canım inşallah keseyide görürsünüz benim topik uğurlu gelmiş sanada:13:
Kaç gün gecikmen var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?