• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bu pozitif mi şüpheli mi?

el bebek gül bebek sana birşey sorcam canım eşindeki sperm hareketsizliğinden bahsetmişsin bizde de benzer bir durum var. sperm sayısı oldukça iyi fakat ileri hareketlilik baya düşük. yaklaşık 1,5 aydır keçiboynuzu kürü yapıyoruz siz nasıl atlattınız bu durumu? tavsiye edebileceğin ek birşeyler var mı?

Canım biz hareketsizlik için çok şey denedik dr ilaç vermişti zaten onlarıda kullandı çinko ve selenyumuda ben son ay eklemiştim ama öncesinde yükselmişti zaten biz 2 kür denedik ve 1.sinin iyi geldiğini düşünüyorum ama burdaki asırlık bi baharatçı var ordan kendi hazırladığı bi toz karışımı aldık ben onun işe yaradığını düşünüyorum 3 ay kullandık, bunun yanında 1 ayda başka bir kür uyguladık onuda teyze kızım yapıp hamile kalmıştı hangisi işe yaradı bilemiyorum.
Baharatçıdan aldığım tozun içinde çok çeşitli şeyler varmış ama söylemiyo tabiki onu keçiboynuzu pekmezine karıştırıp sabah akşam yedi.
Diğerinin içinde birçok şey var yaparım dersen yazarım denersiniz.
Sadece keçiboynuzu pekmezi bizde işe yaramadı havuç badem vs.de yedi bu ay ve ben hsg çekilmiştim hangisi sebep oldu bilmiyorum. Birde proxeed jel kullandım ilişki sırasında ama onu kullanma talimatındaki gibi içime sıkmamıştım kayganlaştırıcı niyetine kullanmıştık hem ilk kullanışımda değildi onun işe yaradığını sanmıyorum doğrusu.
Testlerinizi sürekli aynı yerde yaptırdıysanız birde farklı bi hastanede yaptırın derim hastanesşne görede değişebiliyo ve hsg mutlaka çekil benim ondan sonra tuttu tüpler açık çıkmıştı ama hafif yapışıklık veya iltihaplara iyi geliyomuş belkide öyle bişeyim vardı. Son olarakta sanırım kafayı biraz rahatlatmak lazım ben kendimi aşılama yaptırıp ikiz doğurmaya hazırlamıştım hep planlarım öyleydi eşim bu ay daha fazla sigara içti ben daha çok ağır kaldırdım yoruldum ama tuttu demekki vakti zamanı bugüneymiş. Bakalım yarın ne çıkcak....

bu arkadasın fotosundaki gibi alttaki varya silik gibi öle gördüm :( bilemiyorum Allah yardımcımız olsun

Canım 1 hafta önceden çıkması çok zor dün akşam eşinle birlikte olduysan spermlerden dolayı biraz gölge gibi çıkabiliyo. Çok kafama takarım dersen kan testi yaptır ama reglinle düşecek olan bir döllenmede olabilir o zaman çok üzülürsün. Bekle biraz daha regl günü yaparsın en emin şekilde o gün öğrenirsin.

canım sen ne zaman gideceksin kan tahlili yaptırmaya?? benim gidip öğrenmem akşamı bulur.çok merak ediyorum.doktor söylemeden de inanamıcam..sen nasıl emin olarak bebek var diyosun hayret ediyorum??:1: sanırım biraz daha soğuk kanlıyım:21:

kızlar uyku uyku uyku diyorum başka bişey demiyorum.böyle gözlerimde bi yumuşaklık,ağırlık,uyuma isteği.uykusuz da değilim.çok ara şeffaf akıntı.hasta olacak gibi karın ağrısı(gecene beri)ara ara.sizde neler var??:1:

Banada akşamüstüne doğru bi uyku geliyoki sorma hele bazen esne esne mafoluyorum biraz asabiyim ama o henüz dr.a gitmediğim için korkulu olduğumdan kaynaklanıyo olabilir. Akıntı bendede var hatta bazen kaşıntı oluyo hafiften ama hep bi ıslaklık hissediyorum. Göğüslerde henüz ağrı falan yok hafif dolgun diyebilirim bazen acıdığı oluyo ama regl zamanlarım gibi yani çok diil. Çabuk yoruluyorum ve yoruluncada belim ağrıyo kasık batması falan hiç olmadı hala yok ağrıda yok yarın görcez herşeyi. Bide çok üşüyorum yaaa:(

Nazara inanıyorum ama kadere daha çok inanıyorum kızlar ya birinin fesatlık yapmasıyla allah kulunu öldürmez diye düşünüyorum kim kıskanırsa kıskansın herşey olacağına varır bence. Ben yavaştan söylerim gibi geliyo şimdiden tutamıyorum kendimi hele bide sağlıklı olduğunu duyarsam gizlemem valla allah korusun düşersede allahtan derim düştü derim napalım. Benim arkadaşlar daha 1 aylıkken herkese duyurdular kıskanmak değil ama çok özendim belki nazarım bile değdi ama sağsağlim doğurdular allah kısmet ederse sağlıkla gelecektir.

canım sen ne zaman gideceksin kan tahlili yaptırmaya?? benim gidip öğrenmem akşamı bulur.çok merak ediyorum.doktor söylemeden de inanamıcam..sen nasıl emin olarak bebek var diyosun hayret ediyorum??:1: sanırım biraz daha soğuk kanlıyım:21:

Canım yarın sabah yaptırcam testi öğlenden sonrada öğrenirim ultrason salıya kalabilir ama onuda yarın halletmeye çalışcam sabrım kalmadı. Hergün idrar testi yapıyorum ve koyu 2 çizgi görüyorum 1 haftadır regl olmadım olcak gibide değilim gebelik belirtileri ağır basıyo zaten hcg gebelik dışında çok nadir artar testte pozitif olduğuna göre bebiş var ama sağlıklı mı değil mi boş gebelik mi dış gebelik mi onu allah bilir onun takdiri kaderde ne varsa onu görürüz.
Belkide ben fazla kaptırdım kendimi bilmiyorum ama yoktur deyip kahırlanmaktansa vardır deyip sevinmek daha güzel hiç değilse 1 haftam hevesli mutlu umutlu geçti karamsarlığa ne gerek var?
Bide regl geciktiğinden beri midemde gaz sancıları var ya buda belirtimi?

canım biz 9 aydır deniyoruz ama açıkçası ben daha hiç doktra gitmedim reglim düzenli. problemim var mı bilmiyorum inşallah yoktur. eşim gitti 2 ay önce hareketsizlik çıktı aslında cuma günü tekrar test yaptırdı yarın onun da sonucu gelecek belki iyileşme vardır bilemiyorum biz sadece keçiboynuzu kaynattık 1,5 aydır yapıyoruz inşallah faydası olmuştur...
evde test olsaydı yapıp resmini koyacaktım ama o da yok artık yarın akşam size haberi veririm bakalım müjde mi gelecek kara haber mi?? ama az önce de dua ettim hayırlısı olur inşallah diye, illa olsun demedim. inşallah hepimizin hakkında hayırlısı nasılsa öyle olsun Rabbim en iyisini bilir... bu arada sanki arada gaz sıkıştırıyor gibi oluyor sonra geçiyor. bende çok değişik bir durum yok herzamanki şeyler, o yüzden ayırt edemiyorum kesin birşey diyemiyorum, zaten herkesde de belirti olması gerekmiyormuş

canım biz 9 aydır deniyoruz ama açıkçası ben daha hiç doktra gitmedim reglim düzenli. problemim var mı bilmiyorum inşallah yoktur. eşim gitti 2 ay önce hareketsizlik çıktı aslında cuma günü tekrar test yaptırdı yarın onun da sonucu gelecek belki iyileşme vardır bilemiyorum biz sadece keçiboynuzu kaynattık 1,5 aydır yapıyoruz inşallah faydası olmuştur...
evde test olsaydı yapıp resmini koyacaktım ama o da yok artık yarın akşam size haberi veririm bakalım müjde mi gelecek kara haber mi?? ama az önce de dua ettim hayırlısı olur inşallah diye, illa olsun demedim. inşallah hepimizin hakkında hayırlısı nasılsa öyle olsun Rabbim en iyisini bilir... bu arada sanki arada gaz sıkıştırıyor gibi oluyor sonra geçiyor. bende çok değişik bir durum yok herzamanki şeyler, o yüzden ayırt edemiyorum kesin birşey diyemiyorum, zaten herkesde de belirti olması gerekmiyormuş

Canım bendede belirti yok bu yüzdende çoookk karamsarım yarın ikimizde güzel haberler veririz inşallah...:18:
Eşinin haberleri hayırlısıyla gelsin sende gebe değilsen bi dr.a görün derim en azından kontrol olursun sonra ona göre burdan yine konuşuruz bakalım kürleri falan denersin.

Günaydın kızlar. Biliyorum bu saate kimse yoktur ama heycandan erkenden uyandım sabah kan testi öğlenden sonrada ultrason olcak kısmetse nolur dua edin sağlıklı bi gebelik olsun çok zamandır bekliyodum yine hüsran olmasın:14:

Son düzenleme:
Günaydın kızlar. Biliyorum bu saate kimse yoktur ama heycandan erkenden uyandım sabah kan testi öğlenden sonrada ultrason olcak kısmetse nolur dua edin sağlıklı bi gebelik olsun çok zamandır bekliyodum yine hüsran olmasın:14:

hadi bakalım hayırlısı olsn.inşallah iyi sonuçlar alırsın:)umarım istediğin gibi olur:)

Kızlar 1 hafta gecikmeyle kan testim 732.69 çıktı son adet tarihime göre 5+3 olması lazım ama testin karşısındaki değerlere göre 3-4 haftalık burdaki hcg değerleri topiğinde yazana göre 5 haftalık çıkıyo geç döllenme olabilir zaten geç yumurtluyodum rahim filmide etkilemiştir ama çokta üzüldüm.
Dr hamilesin dedi biliyorum dedim hiç sormadı sat ne diye ben dedim sata göre daha fazla olmalıydı falan diye cuma gel tekrarlayalım testi bu değerle ultrasondada çıkmaz dedi dış gebelik gibi bişe olabilirmi dedim bu değerle sanmıyorum bakalım yükselme olursa sorun yok dedi zaten huzursuzdum iyice huzurum kaçtı bu durumda olup düzelen vardır dimi?

Kızlar 1 hafta gecikmeyle kan testim 732.69 çıktı son adet tarihime göre 5+3 olması lazım ama testin karşısındaki değerlere göre 3-4 haftalık burdaki hcg değerleri topiğinde yazana göre 5 haftalık çıkıyo geç döllenme olabilir zaten geç yumurtluyodum rahim filmide etkilemiştir ama çokta üzüldüm.
Dr hamilesin dedi biliyorum dedim hiç sormadı sat ne diye ben dedim sata göre daha fazla olmalıydı falan diye cuma gel tekrarlayalım testi bu değerle ultrasondada çıkmaz dedi dış gebelik gibi bişe olabilirmi dedim bu değerle sanmıyorum bakalım yükselme olursa sorun yok dedi zaten huzursuzdum iyice huzurum kaçtı bu durumda olup düzelen vardır dimi?

bu kadar yuksek degerle kimyasal olmaz. en son bat'tan kac gun once iliskiye girdin? gec dollenme olmustur...
ben seni tebrik etmekte mahsur gormuyorum:)))

Son düzenleme:
Sağolasın cnm:) Valla hiç hatırlamıyorumki en son ne zamandı bu ay hiç takip etmemiştim. En azından çok düşük değil ya buna şükür inşallah cuma günü çok daha fazla yükselmiş olur hakkımızda hayırlısı...

canım değerin gayet iyi benimki 233 bence geç döllenme var ben zaten değeri düşük bekliyordum çünkü dün akşam test alıp yaptım yine çok çok silik çıkmıştı ayyy kızlar hala inanamıyorum hamileyim demeye:nazar: Rabbim inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin... kötü düşünme canım iyi düşün iyi olsun. ben çarşamba kadın doğum uzmanına gidicem ultrasonda bakılacak kese görünür dediler ama bilmiyorum bakalım inşallah hayırlısıyla değerlerimiz yükselir:21::21:

canım değerin gayet iyi benimki 233 bence geç döllenme var ben zaten değeri düşük bekliyordum çünkü dün akşam test alıp yaptım yine çok çok silik çıkmıştı ayyy kızlar hala inanamıyorum hamileyim demeye:nazar: Rabbim inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin... kötü düşünme canım iyi düşün iyi olsun. ben çarşamba kadın doğum uzmanına gidicem ultrasonda bakılacak kese görünür dediler ama bilmiyorum bakalım inşallah hayırlısıyla değerlerimiz yükselir:21::21:

Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin canım inşallah keseyide görürsünüz benim topik uğurlu gelmiş sanada:13:
Kaç gün gecikmen var?

ayy maşallah maşallah.darısı bana ve benim gibi bekleyenlere kızlar:)neolur bizede dua edin.değerlerinizde bence gayet iyi.hiç moralinizi bozmayın.doktor beğenmezseniz değiştirin başkasına gidin.allah kcağınıza almayı nasip etsin:)

ayy maşallah maşallah.darısı bana ve benim gibi bekleyenlere kızlar:)neolur bizede dua edin.değerlerinizde bence gayet iyi.hiç moralinizi bozmayın.doktor beğenmezseniz değiştirin başkasına gidin.allah kcağınıza almayı nasip etsin:)

amin cnm inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah:49:

Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin canım inşallah keseyide görürsünüz benim topik uğurlu gelmiş sanada:13:
Kaç gün gecikmen var?

sağol cnm seninki de hayırlı olsun:nazar: benim sat 29 eylüldü normalde 28 günde bir oluyorum yani en geç 27-28 ekim gibi olmam gerekirdi 27 ekim diye düşünürsek 4 gün gecikme var. ama bu ay bende yumurtlama sanki biraz geç oldu akıntıdan anladım. zaten testimde de çok çok silik çizgi vardı biliyorsun fotoyu koymuştum. inşallah değerler yükselecek canım içini ferah tut Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin amin.....

Back