kızlar bir sorum olucak

o değer vermediği için bende eskisi gibi yüzüğü önemsemedim, nasıl kaybettim de bilmiyorum gerçekten, hala bakıyorum bazı yerlere,aynen haklıyken haksız oldum

Elifcim ben de yüzüge değer verenlerdenim takmasi gerektiğini milyon kere söylerim. Ilk zamanlar cok zorlandim ama oyle düşündugum için kendimi alıştırdim. Fakat o kadar dikkat etmeme ragmen bir gün ben de kaybettim yüzüğümü. Evin altini üstüne getirdim. Iceriye dışarıya her yere baktım yok. Zaten bir şeyi arayınca bulmak çok zor.

Bir hafta sonra buldum nereden çıksa beğenirsin? Buz dolabinda meyve sepetinin içinden.. elime bol geliyordu oraya düşüvermiş. Sen de alakasiz yerlere bak her an çıkabilir.

Soruna gelince Nasrettin hoca misali sen de haklısın o da zira başta sen onu hakli cikaracak malzemeyi eline vermişsin canim

Eşiniz tamak istemiyor olabilir belki takı takmak zor geliyor,onu unutmamak,ben bile bazen takmak istemiyorum. Elimi yüzukle yıkayamam mesela,çıkart,tekrar tak bana bile bayan halimle zor geliyor. Bu muhabbetin uzerine sizin kaybetmeniz kötü olmus,eşinize fırsat olmuş laf etmek için.

valla bende pek takmayı sevmiyorum zaten yüzüğümü de kaybettim hep bir yerde unutuyorum.

aynen canım ya resmen haklıyken haksız oldum çıktım, buz dolabını da iki gün önce keşke çıksa o kadar çok istiyorum ki ama haklısın alakasız yerlerde çıkabilir canım :))

Burda haklı olan kimse yok.. Çocukça bir inat. Evliliğe değer yüzükle olmaz ki rahat edemez takmaz kimisi rahat edemese de takar. İkiniz de haksızsınız bence..

canım bende evdeyken falan takmıyorum zaten ama insanlara saçma geliyor gerçi ama ben evlilğin güzel bir simgesi olduğunu düşünmüşümdür hep yüzüğün, kimilerine saçma geliyor bu ama ben hep öyle düşündüm,kızdığım nokta olayı bana döndürmesi, biliyor aslında kendi de itiraf etti haklıyken haksız oldun diye, belkide fazla üstelememek lazım bazı şeyleri

eşiniz suç bastırmaya çalışıyor, kendi takmayışını sizin kaybetmenizle bastırmaya çalışıyor.
bence de yüzük takmak önemli

Öyledir muhakkak ama işte taki takmaktan hoşlanmiyor olabilir. Şöyle bir örnek veriyim ben çoğu zaman unutuyorum takmayi ama eşim bileklik, saat ve yüzüğünü severek takar. Kemerine göre uygun saat kordonu bileklik onun vazgecilmez aksesuarı,Zaten beyaz altın istemişti alırken ,beğenerek aldık oda kendince taki olarak seviyor ama ben takisiz gezmeyi daha çok seviyorum genel anlamda,parka,markete giderken uzun zamandır takmiyorum zor geliyor ama bu demek degilki eşim evliliğe çok onem veriyor ben onemsemiyorum. Sadece nasil rahatsak öyleyiz. Sende böyle düşün üzülme yok yere

Aman alt tarafı bir yüzük değil mi, ne gerek var kavga etmeye. Gidin yenisini alın ya da almayın, boşverin. Yüzükle evliliğe değer vermek arasında ne alaka var anlamış değilim. Evli değilim ama ben de takamam öyle şeyler, sıkıntı basar bana.

yüzüğün bana göre hiçbir önemi yok, bana kalsa bende takmam , çoğu zamanda evde unutuyorum çünkü eve gelir gelmez çıkarır masaya koyarım ( takı takmayı da sevmem zaten), esım takıyor dıye takıyorum valla yoksa taksan nolur takmasan nolur
hem su durumda esınız haklı neden dersenız yuzugu gozunde buyutup ona fazla anlam katanta, yuzugunu kaybedende sızsınız

haklısın canım dediklerini dikkate alıcam :))

aynen birde üstüne kaybedince kötü oldu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…