- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.435
-
- Konu Sahibi elifbursa86
sol ele takılmıyor mu hakikaten evlilik yüzüğü ?
silah sağ elle tutulur o tarafa takılır
Yüzük konusunda tam tersi rollerdeyiz
Ben dışarıda takar eve gelince direkt çıkartırım, çokta sevmiyorum yüzük takmayı, hele bir de elim suya girecekse o yüzük parmağımda olmayacak haliyle orada burada çıkartıp sonra da unutuyorum
size gelince hanginiz haklı bilmiyorum ama yüzükle değer biçmeyin derim, kaybetmeniz kötü olmuş, hem yüzükle değer yargısını birleştirip hem kaybeden taraf olmak, eşinin gözünde seni haksız yapmış
Eşin yüzüğü değersiz görmüş sendeki değerini yitirmiş yüzük. Bu kadar basit işte. Sen çok severken karşındaki insan seni sevmese, başkasıyla olsan sen de ve seni sevmeyen kişi ama sen beni seviyordun sevmesen başkasıyla olmazdın dese ne kadar saçma olur değil mi? Karşılık bulamamışsın bu kadar basit.
normal şartlarda sizi haklı görürdüm fakat şu an eşiniz haklı o kadar çok ona laf edip arkasından yüzük kaybetmeniz sizi haksız konuma koymuş eğer böyle bir tartışma olmadan kaybetseydiniz sorun yoktu ama şu an eşiniz haklı her ne sebeple olursa olsun kaybetmişsiniz artık hani kalp kırıklığıyla nasıl kaybettim bilmiyorum demişsiniz ya mesele o değil mesele kaybetmek bak adam senin kadar takmadığı halde kaybetmemiş ya da bence toptan bu tür ufak tefek sorunlarla evliliğinizi yıpratmayın
yüzüğe böyle bir değer biçip bir de üstüne kaybedince eşin muhtemelen bu durumu misilleme sandı
Biz hiç karışmayın ve Takmayız da. Hele eesim hiç alyans kullanmaz. Ben doğum yaptım kilo aldım diye takamiyorum. Alyansa değilde erkekler için güzel kaslı yüzükler var gumus onlardan hediye alın takar belki.
ben eşinin kötü niyetli olduğunu düşünmüyorumbende öyle biliyorum canım
ben eşinin kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum
babamda hiç takmazdızaten kaybetmişti
nısanlıyken benım herıfcana o yuzugu sakın cıkarma cıkarırsan çemkirellan olurum dedım..
o gun yuzugumu kaybettım
ertesı gun gıdıp bana yıne yuzuk aldı ve takarken '' yuzugu sakın cıkarma cıkarırsan çemkırırım '' dedı
bazen unutabılıyorlar ben bıle unutuyorum...
canım benim sorunum unutmak değil ki
yani demek istediğim şubizimki kaybetmedi
acaba sız o donemde bu konuda hassas davranıp ısrar ettıysenız sıze ınat yapmıs olabılır mı kı bılemedım...
sız o konuda ısrar etmıstınız ya kendısıne :) ıntıkam alıyor.. onca soyledın soyledın bak asıl sen kaybettın dıyor. erkeklerın zeytınyagı gıbı uste cıkma durumu.. sızınkıyle onunkı tabı bır degııll. ama suan bunu anlayamaz . hıc kafanızı takmayın gercekden ... mutluluklar dılerım :) ınsallah tek sorun bu olur ..yok canım inat değil, takmak istemiyor takmasında zaten, yani benim kızdığım şey olayı döndürmesi, yani sen değer vermiyor demesi kaybettiğim için
sız o konuda ısrar etmıstınız ya kendısıne :) ıntıkam alıyor.. onca soyledın soyledın bak asıl sen kaybettın dıyor. erkeklerın zeytınyagı gıbı uste cıkma durumu.. sızınkıyle onunkı tabı bır degııll. ama suan bunu anlayamaz . hıc kafanızı takmayın gercekden ... mutluluklar dılerım :) ınsallah tek sorun bu olur ..
Aynen çaktırmadan parasını harca tabi biraz zaman geçtikten sonraaradan biraz zaman geçsinde sende onunkini kaybet :)