kızlar bir sorum olucak

P
eşimle bir konuyla ilgili tartıştık demin. nedeni ise yüzük meselesi, şimdi takmak zorunda değil falan yorumları yazmayın benim sormak istediğim o değil. eşimle yüzük konusunda başında beri anlaşamıyoruz. ben takması taraftarıyım o da takmamak, benim takmak istemesinde ki niyetim kıskançlık falan değil sadece evliliğe değer verilmesi, neyse iki ay önce tartıştığımızda bende takmıcam dedim. ve yüzüğü kaybettim, inanın nerde kaybettiğimi bilmiyorum evde olsa bulurdum gibime geliyor çünkü temizlik yaparken falan karşıma çıkardı, muhtemelen iş yerinde falan kaybetmişimdir.

eşim bana yüzüğe değer verseydin kaybetmezdin diyor. o kadar mı sahip çıktın diyor. ama ben kalp kırıklığıyla inanın nasıl kaybettiğimi bilmiyorum. bende senin yüzünden kayıp diyorum ona, çünkü yüzük değersizleşti ve eskisi gibi önem vermediğimden kaybettim diyorum.ya kim haklı sizce,
Bu maç berabere biter

Adam gibi adam her şekilde yüzüğünü takar. Bu onun evine bağlılığını karısına verdiği değeri gösterir. Benimde bir zamanlar öyleydi .. hoş hala öyle :110: bir farkla artık bende takmıyorum :KK51: o kadar alıştım ki takmamaya aklıma bile gelmiyor. ve kimsenin umrunda değil. Ben derim ki eşinizin üzerine gitmeyin takmıyosa takmasın eğer bi iş çeviriyosa zaten yakalanır merak etmeyin sakin olun sadece.

takmıycaksanızda koyun kutusuna dursun bı kosede kaybettım ben haklımıyım haksızmıyım ne demektir. kaybetmek cok baska takmamak cok baska olmamıs bacım sen o yuzugu kaybederek bıde ustune senın yuzunden kaybettım demıssın kendı hatanı esının uzerınde aramıssın cok tuhaf gelıyor bana yaa deger vermek lazım o yuzuge :KK11:

Adam gibi adam her şekilde yüzüğünü takar. Bu onun evine bağlılığını karısına verdiği değeri gösterir. Benimde bir zamanlar öyleydi .. hoş hala öyle :110: bir farkla artık bende takmıyorum :KK51: o kadar alıştım ki takmamaya aklıma bile gelmiyor. ve kimsenin umrunda değil. Ben derim ki eşinizin üzerine gitmeyin takmıyosa takmasın eğer bi iş çeviriyosa zaten yakalanır merak etmeyin sakin olun sadece.

yok canım üzerine gitmiyorum sadece olayı bana döndürmesine kızdım sen değer vermiyorsun dedi, düşünsene yüzüğü alıyor ve takmıyor ama değer veriyor, ben takıyorum ama gerçekten Allahta biliyor istemeden kaybettim ve ben değer vermiyorum oluyor, yani almasaydı ozaman kendisine yüzük, zaten artık kafaya takmıyorum canım kendi bilir

takmıycaksanızda koyun kutusuna dursun bı kosede kaybettım ben haklımıyım haksızmıyım ne demektir. kaybetmek cok baska takmamak cok baska olmamıs bacım sen o yuzugu kaybederek bıde ustune senın yuzunden kaybettım demıssın kendı hatanı esının uzerınde aramıssın cok tuhaf gelıyor bana yaa deger vermek lazım o yuzuge :KK11:

herkesin görüşü farklıdır, ben yüzüğü hep bir simge olarak gördüm o yüzden bana göre simgesel değeri var, tabi size göre olmayabilir, dediğim gibi herkesin görüşü farklı, ben o yüzüğü eşim nedeniyle kaybettim, çünkü o takmayınca bende yüzüğe o kadar ehemmiyet göstermedim eskisi gibi o yüzden de kayboldu, evet kaybetmekte hatalıyım ama bilerek yapılan bir durum değil suçlu değilim yani,

bunların tek kurtuluş yoludur zaten suçu hemen karşı tarafa yıkmak. yaparlar yaparlar sorun olmaz susarsın! sonra sen yaparsın herşey unutulur oklar sana döner. ben böyle adaletin....

X