kızlar bir sorum olucak

Ben takılması taraftarıyım, bir kere yüzük evli olduğunun belirtisidir ama eşlerden biri takmıyorsa diğerine niye takmıyorsun, niye kaybettin diye çatması da çok saçma değil mi, bu ne perhiz ne lahana turşusu derler adama.

Benim eşim de hiç takmadı, zaten işi de müsait değil takması için. Ben de takmıyorum on senedir çünkü küçük geliyor. Bu yüzden de hiç sorun yaşamadık. Umarım siz de aşarsınız bunları.

Yalniz ayni durumdayim
İki fark var evli degiliz ve karsi taraf kaybettigimi bilmiyooorr :)))

Yil donumu hediyesi diye almisti pek muhterem okuz sevgilim,
ama gel zaman git zaman takmamaya basladi..
Dedim madem oyle ben de takmiyom ve annemlerin evinin neresine attim bilmiyom.
Pek umrumda da degil.

Yani sozun ozu siz haklisiniz
Herifler taksa biz kaybetmeyiz,
ama burunlari dusse kaldirmayacak tipler olduklari icinn tabi sucluyukk

Eşin yüzüğü değersiz görmüş sendeki değerini yitirmiş yüzük. Bu kadar basit işte. Sen çok severken karşındaki insan seni sevmese, başkasıyla olsan sen de ve seni sevmeyen kişi ama sen beni seviyordun sevmesen başkasıyla olmazdın dese ne kadar saçma olur değil mi? Karşılık bulamamışsın bu kadar basit.

Sizin ki biraz ters bir zamana denk gelmiş. Benim eşimde pek takmaz bende arada evde unuturum. İşimizden dolayı zor oluyor takmak. Ben hiç dert etmiyorum.İnanın böyle şeylere takıldıkça eşiniz onu sıktığınızı düşünecek ve düşünmüş te bence ondan sizden intikam almış oluyor değer vermiyorsun diyerek. Emin olun değer vermediğinizi düşünmüyordur. Eşler arasında kim haklı durumunu da geçin bence iş oralara varınca içinden çıkılmıyor

Yüzük konusunda tam tersi rollerdeyiz
Ben dışarıda takar eve gelince direkt çıkartırım, çokta sevmiyorum yüzük takmayı, hele bir de elim suya girecekse o yüzük parmağımda olmayacak haliyle orada burada çıkartıp sonra da unutuyorum

size gelince hanginiz haklı bilmiyorum ama yüzükle değer biçmeyin derim, kaybetmeniz kötü olmuş, hem yüzükle değer yargısını birleştirip hem kaybeden taraf olmak, eşinin gözünde seni haksız yapmış

benim babam da 33 senedir hiç takmamış. ancak bu evliliğe değer vermediği için değil de takmayı sevmediği için.. kaybetmenizi buna bağlamasın eşiniz.

yoo bizde çatma gibi bir durum yok, benim sormak istediğim kendisi değer vermiyorsun kaybettin diyor, e kendisi başta takmayarak zaten değer vermedi yüzüğe, boşa alınan bir yüzük almasaydı ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…