- 16 Mayıs 2014
- 4.519
- 4.897
-
- Konu Sahibi elifbursa86
Eşin solak mı?canım eşim eminyetten, onu bahane tutuyor silaha takılıyor falan
Sol el nikah, sag el nisansol ele takılmıyor mu hakikaten evlilik yüzüğü ?
silah sağ elle tutulur o tarafa takılır
o zaman silaha takılma diye bi durum yokSol el nikah, sag el nisan
ben mi canım
Hala ilk sayfada mi bilmiyom da..o zaman silaha takılma diye bi durum yok
bazen kadınlar bazen de erkekler uydurukçu olabiliyorHala ilk sayfada mi bilmiyom da..
Fular konusu erkeklerin nekadar uydurukcu olduklarinin ispati
ben mi canımbilmem çenem açıldı demek
atla canım ne olcak daima atlayabilirsinyok yaa ben atliyom..
Konunun icinde silah oldugunu bilmiyordum..
Senin yorumu gordum zart diye atladim aa baktim mesele baskaymis..
Ben de sozde cevap veriyom.
Yonetim birazdan bize atlarsa gorursunatla canım ne olcak daima atlayabilirsin
Sizin ki biraz ters bir zamana denk gelmiş. Benim eşimde pek takmaz bende arada evde unuturum. İşimizden dolayı zor oluyor takmak. Ben hiç dert etmiyorum.İnanın böyle şeylere takıldıkça eşiniz onu sıktığınızı düşünecek ve düşünmüş te bence ondan sizden intikam almış oluyor değer vermiyorsun diyerek. Emin olun değer vermediğinizi düşünmüyordur. Eşler arasında kim haklı durumunu da geçin bence iş oralara varınca içinden çıkılmıyoreşimle bir konuyla ilgili tartıştık demin. nedeni ise yüzük meselesi, şimdi takmak zorunda değil falan yorumları yazmayın benim sormak istediğim o değil. eşimle yüzük konusunda başında beri anlaşamıyoruz. ben takması taraftarıyım o da takmamak, benim takmak istemesinde ki niyetim kıskançlık falan değil sadece evliliğe değer verilmesi, neyse iki ay önce tartıştığımızda bende takmıcam dedim. ve yüzüğü kaybettim, inanın nerde kaybettiğimi bilmiyorum evde olsa bulurdum gibime geliyor çünkü temizlik yaparken falan karşıma çıkardı, muhtemelen iş yerinde falan kaybetmişimdir.
eşim bana yüzüğe değer verseydin kaybetmezdin diyor. o kadar mı sahip çıktın diyor. ama ben kalp kırıklığıyla inanın nasıl kaybettiğimi bilmiyorum. bende senin yüzünden kayıp diyorum ona, çünkü yüzük değersizleşti ve eskisi gibi önem vermediğimden kaybettim diyorum.ya kim haklı sizce,
Ben takılması taraftarıyım, bir kere yüzük evli olduğunun belirtisidir ama eşlerden biri takmıyorsa diğerine niye takmıyorsun, niye kaybettin diye çatması da çok saçma değil mi, bu ne perhiz ne lahana turşusu derler adama.
Eşin solak mı?