kızlar bir sorum olucak

Yüzük konusunda tam tersi rollerdeyiz :KK51:
Ben dışarıda takar eve gelince direkt çıkartırım, çokta sevmiyorum yüzük takmayı, hele bir de elim suya girecekse o yüzük parmağımda olmayacak haliyle orada burada çıkartıp sonra da unutuyorum :KK53:

size gelince hanginiz haklı bilmiyorum ama yüzükle değer biçmeyin derim, kaybetmeniz kötü olmuş, hem yüzükle değer yargısını birleştirip hem kaybeden taraf olmak, eşinin gözünde seni haksız yapmış :KK16:

bende evdeyken takmıyorum yüzüğü, ama bana saçma sapan bahanelerle geliyor takmamak için, bende malesef kaybederek haklıyken haksız oldum

normal şartlarda sizi haklı görürdüm fakat şu an eşiniz haklı o kadar çok ona laf edip arkasından yüzük kaybetmeniz sizi haksız konuma koymuş eğer böyle bir tartışma olmadan kaybetseydiniz sorun yoktu ama şu an eşiniz haklı her ne sebeple olursa olsun kaybetmişsiniz artık hani kalp kırıklığıyla nasıl kaybettim bilmiyorum demişsiniz ya mesele o değil mesele kaybetmek bak adam senin kadar takmadığı halde kaybetmemiş ya da bence toptan bu tür ufak tefek sorunlarla evliliğinizi yıpratmayın

Eşin yüzüğü değersiz görmüş sendeki değerini yitirmiş yüzük. Bu kadar basit işte. Sen çok severken karşındaki insan seni sevmese, başkasıyla olsan sen de ve seni sevmeyen kişi ama sen beni seviyordun sevmesen başkasıyla olmazdın dese ne kadar saçma olur değil mi? Karşılık bulamamışsın bu kadar basit.

aynen öyle canım, yüzüğü değrsiz görünce bendeki değerini yitirdi yüzük, o yüzden eskisi gibi sahip çıkamadım ve kayboldu,bunu demek istiyordum bende

normal şartlarda sizi haklı görürdüm fakat şu an eşiniz haklı o kadar çok ona laf edip arkasından yüzük kaybetmeniz sizi haksız konuma koymuş eğer böyle bir tartışma olmadan kaybetseydiniz sorun yoktu ama şu an eşiniz haklı her ne sebeple olursa olsun kaybetmişsiniz artık hani kalp kırıklığıyla nasıl kaybettim bilmiyorum demişsiniz ya mesele o değil mesele kaybetmek bak adam senin kadar takmadığı halde kaybetmemiş ya da bence toptan bu tür ufak tefek sorunlarla evliliğinizi yıpratmayın

canım zaten onun kaybetme olayı yokki, yüzük evde çekmece de onun :)) haklıyken haksız duruma düştüm, kendisi de dün ağzından attı, haklıyken haksız oldun diye resmen, kendi bilir, dediğin gibi uzatmaya gerek bu tarz sorunlarla evliliği yıpratmaya, kendi bilir ne diyim

Biz hiç karışmayın ve Takmayız da. Hele eesim hiç alyans kullanmaz. Ben doğum yaptım kilo aldım diye takamiyorum. Alyansa değilde erkekler için güzel kaslı yüzükler var gumus onlardan hediye alın takar belki.

yüzüğe böyle bir değer biçip bir de üstüne kaybedince eşin muhtemelen bu durumu misilleme sandı

aynen canım öyle sandı, hatta ablam bile çaktırmadan" kız yoksa sattın mı" diye şakalaştı benimle, ama gerçekten öyle bir durum yok, Allah biliyor, eşim misilleme sandı dediğin gibi, hatta bana dün uyumadan önce kendisi söyledi"haklıyken haksız duruma düştün" diye, aslında biliyor istemeden kaybettiğimi ama tabi kendini haklı çıkarmak için, amaaaaan kendi bilir üç günlük dünya bidaha kendimi böyle gereksiz üzmücem zaten bayramda geliyor enerjik olmam lazım :))

Biz hiç karışmayın ve Takmayız da. Hele eesim hiç alyans kullanmaz. Ben doğum yaptım kilo aldım diye takamiyorum. Alyansa değilde erkekler için güzel kaslı yüzükler var gumus onlardan hediye alın takar belki.

canım yok takmaz o onunki de gümüştü zaten, bıraktım artık kendi bilir canım

nısanlıyken benım herıfcana o yuzugu sakın cıkarma cıkarırsan çemkirellan olurum dedım..
o gun yuzugumu kaybettım :KK70:
ertesı gun gıdıp bana yıne yuzuk aldı ve takarken '' yuzugu sakın cıkarma cıkarırsan çemkırırım '' dedı :KK70:
bazen unutabılıyorlar ben bıle unutuyorum...

nısanlıyken benım herıfcana o yuzugu sakın cıkarma cıkarırsan çemkirellan olurum dedım..
o gun yuzugumu kaybettım :KK70:
ertesı gun gıdıp bana yıne yuzuk aldı ve takarken '' yuzugu sakın cıkarma cıkarırsan çemkırırım '' dedı :KK70:
bazen unutabılıyorlar ben bıle unutuyorum...

canım benim sorunum unutmak değil ki

acaba sız o donemde bu konuda hassas davranıp ısrar ettıysenız sıze ınat yapmıs olabılır mı kı bılemedım...

yok canım inat değil, takmak istemiyor takmasında zaten, yani benim kızdığım şey olayı döndürmesi, yani sen değer vermiyor demesi kaybettiğim için

yok canım inat değil, takmak istemiyor takmasında zaten, yani benim kızdığım şey olayı döndürmesi, yani sen değer vermiyor demesi kaybettiğim için
sız o konuda ısrar etmıstınız ya kendısıne :) ıntıkam alıyor.. onca soyledın soyledın bak asıl sen kaybettın dıyor. erkeklerın zeytınyagı gıbı uste cıkma durumu.. sızınkıyle onunkı tabı bır degııll. ama suan bunu anlayamaz . hıc kafanızı takmayın gercekden ... mutluluklar dılerım :) ınsallah tek sorun bu olur ..

sız o konuda ısrar etmıstınız ya kendısıne :) ıntıkam alıyor.. onca soyledın soyledın bak asıl sen kaybettın dıyor. erkeklerın zeytınyagı gıbı uste cıkma durumu.. sızınkıyle onunkı tabı bır degııll. ama suan bunu anlayamaz . hıc kafanızı takmayın gercekden ... mutluluklar dılerım :) ınsallah tek sorun bu olur ..

çok haklısın canım amin tşk ederim :))

Konuyu eşinize yüzüğü takmıyosun değer vermiyosun diye açtığın için eşinizde sizin ona yaptığı gibi intikam almış haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz eşiniz ilk baslarda haksız diye düşünüyorum tama yüzüğü takmamak sizin için önemli ama kaybetiğiniz için eşiniz haklı

X