- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.435
-
- Konu Sahibi elifbursa86
Kim haklı bılmıyorum da
Bi arkadaşımın kocası da böyle takmıyordu..
Arkadaşım da kocasının yuzugunu satıp parasını bi güzel yedi..
Kocası da kaybettiğini falan sanıyor..
benımde meselem buna benzer :=) ama sorun eşim değil benim.
eşim takıyor, ben bazen tek taşımı takıyorum, alyans öyleyece duruyor kenarda.
sanki elımde agırlık yapıyormus gıbı gelıyor. annem cok kızıyor bu konuda bana
ama işte napım elım kolum boş oldugunda rahat edıyorum
rahatsız bır tipim o konularda. mesela bır saat taksam en fazla 1-2 saat dayanırım.
neden takmıyor acaba?
bişi diyeyim micanım eşim eminyetten, onu bahane tutuyor silaha takılıyor falan, ama birçok tanıdık gayette güzel takıyor, zaten ben takmasını geçtim artık ama sanki ben değer vermiyormuşum gibi kaybettin demesine üzüldüm, madem yüzük takılmıcak neden alıyoruz ozaman, bende evdeyken falan takmam yüzük ama ne bileyim etrafımdakileri görünce takan
bişi diyeyim mi
dogrudur aslında :=)
ama şu var, kım ne derse desın ben de yüzüğe önem verırım
tamam kendım ara sıra takarım ama dedıgım gibi rahatsız oluyorum ve sankı parmagımı sıkıyormus gıbı gelıyor takıya pek alıskın olmadıgım için.
o takmayınca yüüzkle deger olmuyorhaklısın canım, ben artık kızmıyorum yani takmamasını sallamıyorum ama ben kaybettiğim için değer vermiyorum oldu, ama inan nasıl kaybettiğimi bilmiyorum adama resmen misilleme gibi oldu bu olay, haklıyken haksız oldum resmen :))
Benim eşim de takmıyor, parmağını rahatsız ediyormuş.
Bir iki laf vurdum ama hiç dert etmiyorum.
Ben de takmasam bir şey diyemez ama.
Ben tak çıkar yapmıyorum.
Çıkarırsam hiç takmam çünkü.
Aman sen de dert etme.. Takmazsa takmasın :)
o takmayınca yüüzkle deger olmuyor
sen kaybedınce deger vermıyor oluyorsun
Yuzugu takmayacak neden alir merak ediyorum? Adet yerini bulsun diye mi? Bu bence yüzük alinirken pesinen konusulur, taraflardan biri takmayacaksa diğeri de en basindan bunu bilir ya takar ya takmaz o kendine kalmis. Ha esim takmasaydi ben de takmazdim cunku benim icin onun simgesel bir önemi var. Evli oldugumu degil, onunla evli oldugumu gosteren bir isaret. O yuzden ikimizinki tamamen ayni olsun istedik, duz sade gunluk kullanimi rahat birsey aldik.
ben sizin kaybetmeniz uzerine sizin de yeterince deger vermediginizi cikaranlara katilmiyorum. Insan deger verdigi seyleri de kaybedebilir pekala. Istenmeyerek olan birsey bu. Misal, is yerinde arkadasim babasini kaybetti bi kac yil once. Onun hatirasi, maddiyati da çok yuksek bir yuzugu kaybetti. Gunlerce agladi. Üstelik hic parmagindan cikarmazdi, bardagi ciflerken kenara koymus gidis o gidis... calinmis da olabilir, onemli olan niyettir bence. Siz takmaya niyetlenmissiniz esiniz ise takmamaya. Eger o da takarken kaybetseydi eminim bu kadar Üzülmez gider yenisini alirdiniz. Bence esiniz bu konuda uste cikmak icin eline koz gecirmis resmenaynen canım bende böyle düşünüyorum ama malesef anlatamadım karşı tarafa, sadece o takmayınca değerli olmayan yüzük ben kaybedince değerli oldu
Kim haklı bılmıyorum da
Bi arkadaşımın kocası da böyle takmıyordu..
Arkadaşım da kocasının yuzugunu satıp parasını bi güzel yedi..
Kocası da kaybettiğini falan sanıyor..