Kızlar bir fikir verin?

thehistory

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2025
59
4
1
25
Kızlar selam. Benim cidden içinden çıkamadığım bir derdim var. Aynı fakültede yüksek lisans yaptigim biri var. Takriben 5 aydır bana ilgisi var hatta açıldı. Ortak bir kız arkadaşım bu olayı bildiği için onun ağzını aramıs o da bir kız göstermiş (?)Ben de o öfkeyle takipten çıkardım. Bunu fark edince ig üzerinden engel atmış ama whatsapptan durumlarıma bakıyor. Numaramı silmemiş. Ben durumu bildiğimi ona yazdim. Kızlar bakın ben cahil değilim. Çocuk değilim. Hani durduk yere kafamda da kurmadım. Dua edip /Istıhare vb yapsam olur mu? GUNCEL:DÜN KARSIMA GELDI KONUSTU. SENI ENGELLEDIM HAKLIYDIM TAKİPTEN CIKARDIN ÇÜNKÜ DEDI. BEN DE CIKARTMAKTA HAKLIYDIM DEDIM. BIDAHA MUHATTAP OLMAK ISTEMIYORUM. GORMEMEZLIKTEN GELMEYI BIRAK KOMPLE SILDIM

Son düzenleme:
Kızlar selam. Benim cidden içinden çıkamadığım bir derdim var. Aynı fakültede yüksek lisans yaptigim biri var. Takriben 5 aydır bana ilgisi var hatta açıldı. Ortak bir kız arkadaşım bu olayı bildiği için onun ağzını aramıs o da bir kız göstermiş (?)Ben de o öfkeyle takipten çıkardım. Bunu fark edince ig üzerinden engel atmış ama whatsapptan durumlarıma bakıyor. Numaramı silmemiş. Ben durumu bildiğimi ona yazdim. Kızlar bakın ben cahil değilim. Çocuk değilim. Hani durduk yere kafamda da kurmadım. Dua edip /Istıhare vb yapsam olur mu? diyorum ama çaba alamazsam mahvolurum bilmiyorum. Sizce bu durum ne?ne yapmam lazım?
Olmayacak duaya amin demek diye bir şey var bildiniz mi ?

Kızlar selam. Benim cidden içinden çıkamadığım bir derdim var. Aynı fakültede yüksek lisans yaptigim biri var. Takriben 5 aydır bana ilgisi var hatta açıldı. Ortak bir kız arkadaşım bu olayı bildiği için onun ağzını aramıs o da bir kız göstermiş (?)Ben de o öfkeyle takipten çıkardım. Bunu fark edince ig üzerinden engel atmış ama whatsapptan durumlarıma bakıyor. Numaramı silmemiş. Ben durumu bildiğimi ona yazdim. Kızlar bakın ben cahil değilim. Çocuk değilim. Hani durduk yere kafamda da kurmadım. Dua edip /Istıhare vb yapsam olur mu? diyorum ama çaba alamazsam mahvolurum bilmiyorum. Sizce bu durum ne?ne yapmam lazım?
E maden mahvolacak yerdesiniz açıldığında neden siz de adım atmadınız reddederek naz mı yaptınız naptınız

Peki gayet flört olduğunuz insanın ağzını arkadaşınız niye arıyor siz neden sıfır iletişim halindesiniz bu söylenti ne diye neden bir güzel paralamıyorsunuz adamı
Kıza ayrı kızdım. Onu da paylaşım zaten . Iletişim vardı flörttuk hatta ben tamam olursam devam eder bile dedi. Öfkeyle çıkardım diye ben suçlu oldum. Beni engelledi prenses. Inanın kafayı yemek üzereyim. Kendimi suçlu hissediyorum.

Bunu biri bana lise sondayken yapmıştı. Çok anlamsız bir durum, insan ne düşüneceğini şaşırıyor. Ben hiçbir şey olmamış gibi davrandım. Üni 1de haber gönderdiğinde de bitti o iş dedim. Olta atıyor demek ki, kim kendisini kabul ederse… cool davran bence, yol ver gitsin.

Ben takipten çıkarınca engel atmış kalıpsız. Ama numaramı silmemiş. Kesin geri geliyorlar yani. Geri gelsin de görüşeceğiz
Bunu biri bana lise sondayken yapmıştı. Çok anlamsız bir durum, insan ne düşüneceğini şaşırıyor. Ben hiçbir şey olmamış gibi davrandım. Üni 1de haber gönderdiğinde de bitti o iş dedim. Olta atıyor demek ki, kim kendisini kabul ederse… cool davran bence, yol ver gitsin.

Back
X