Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Annem açıp alabilırse ki almalı benim için kvdem de alır benim evim olduğu kadar oğlununda evi hele yemek içmek konuları bilemedim göze batması ayıptır bizde
Kv sorun değil bencede. Ama bende sesimi çıkarmıyodum benim görümceler de yapmaya başladı çocukları dahi çekinmez oldular yatak odama bile girip çekmecelere bakarlar yani laf anlamayan cinstenler bide asla söz geçiremiyosun ben sadece mesafe koyuyorum arama.
Ama konu sahibinin kv si böyle olmayabilir, kendisi daha iyi bilir tabi.
Kızlar merhaba . Konum gerçekten de hiçbir başlığa uymuyor. Kayınvalidenizin veya herhangi birinin sizin evinizde size sormadan dolapları açıp yiyip içmesine bozulur musunuz? Kayinvalidem tam da bunu yaptı yeni evliyim ne tepki vereceğimi bilemedim birşey demedim ama hoşuma da gitmedi yani? Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Bilemedim aslında bende rahatsız olurdum ama yeme içme konu ise canını cejtigini almalı bı anne çocuklarının dolabında...ama bunu oğlumun evi istediğimi yaoarim şeklinde yapmamali
Kv sorun değil bencede. Ama bende sesimi çıkarmıyodum benim görümceler de yapmaya başladı çocukları dahi çekinmez oldular yatak odama bile girip çekmecelere bakarlar yani laf anlamayan cinstenler bide asla söz geçiremiyosun ben sadece mesafe koyuyorum arama.
Ama konu sahibinin kv si böyle olmayabilir, kendisi daha iyi bilir tabi.