Kızlar bir bakın lütfen?

bennbusraa

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2020
312
375
53
Kızlar merhaba . Konum gerçekten de hiçbir başlığa uymuyor. Kayınvalidenizin veya herhangi birinin sizin evinizde size sormadan dolapları açıp yiyip içmesine bozulur musunuz? Kayinvalidem tam da bunu yaptı yeni evliyim ne tepki vereceğimi bilemedim birşey demedim ama hoşuma da gitmedi yani? Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Evime gelen kimsenin o kadar da özgün davranmasını istemem.
‘Acıktım, bir dolaba bakayım’ ibaresi yeterlidir.
Aynı şeyi ev kullanım için de beklerim, kendine kendine duşa girmek yerine ‘ duş alacaktım, müsait mi banyon? gibi bilgilendirme elbet olmalı.

Kv bozulmam oğlunun evi sonuçta. Ha evet kv sinir olurum bayıldığım bir insan değil ama bu farklı bir durum.

Kv bozulmam oğlunun evi sonuçta. Ha evet kv sinir olurum bayıldığım bir insan değil ama bu farklı bir durum.
Oğlunun değil.
Oğlununsa bireysel olur, oğlu ve eşinin beraber yaşadıkları ev orası.
Dolayısıyla kimse ‘benim çocuğumun’ diye düşünüp, hareket edemez.

Evet malesef bu düşünceyi kayinvalidem de göremedim

Oğlunun değil.
Oğlununsa bireysel olur, oğlu ve eşinin beraber yaşadıkları ev orası.
Dolayısıyla kimse ‘benim çocuğumun’ diye düşünüp, hareket edemez.
Lafın gelişi yazdım zaten. Ben böyle düşünüyorum benim annem de eşimin annesi de karınları acıktığında ya da canları bir şey istediğinde dolabı açıp yiyebilmeliler. Bu benim evim için geçerli. Ha ben istemem bozulurum diyen birine de saygı duyarım.

Kv bile olsa rahat rahat dolap çekmece açmasını hoş bulmam, ben tepki vermedim başlarda görümcelerim de yapar bunu bensiz heryeri kurcalama hakkı tanırlar kendilerine yatak odamın çekmecelerini bile kendi evleriymiş gibi, şimdiden ufak da olsa bi tepki verin bence çok rahatsız edici.

Yatak odamı kitliyorum geldiklerinde, dolaba çare bulamadım henüz :)

Kv'ye bende bozulmam açıkçası ama bu yalnızca buzdolabı için geçerli.

Buzdolabına ses çıkarmadığım için başka şeylerede el attılar

Hemde yalnız kv değil hepsi!

Kv dem bana sormadan açmaz. Ki bende açmasını istemem. Tamam mahrem bi yer değil buz dolabı ama yine de hoş değil.

Kv'ye bende bozulmam açıkçası ama bu yalnızca buzdolabı için geçerli.

Buzdolabına ses çıkarmadığım için başka şeylerede el attılar

Hemde yalnız kv değil hepsi!
İşte o kötü bir durum iki taraf da sınırı bilmeli. Bu durum suistimal edilirse kötü

Surat ifademden anlamış olacakki kızıyormusun kızım? Dedi bende misafirdir diye yok kızmıyorum dedim ama pisman oldum keşke bana söyleseydin ben getirirdim deseydim

İşte o kötü bir durum iki taraf da sınırı bilmeli. Bu durum suistimal edilirse kötü
Aynen öyle ne yapacağımı bilemiyorum gerçekten. Aynı memleketliyiz yani, en fazla ufak farklar olur ama asla ayak uyduramıyorum ki benim görümcem kendi görümcesine benim yatak odamı bana sormadan gösteren kadın, direkt musait mi diye sormak yerine kapıyı açıp bak yatak odası böyle güzel mi diye sordu kıza.
Kız utandı hatta ev sahibine bir sorsaydın musait mi diye

Surat ifademden anlamış olacakki kızıyormusun kızım? Dedi bende misafirdir diye yok kızmıyorum dedim ama pisman oldum keşke bana söyleseydin ben getirirdim deseydim
Bi dahakine sorarsa anne bir ihtiyacın olursa bana sorabilirsin 'diyin

Annem açıp alabilırse ki almalı benim için kvdem de alır benim evim olduğu kadar oğlununda evi hele yemek içmek konuları bilemedim göze batması ayıptır bizde

O biraz densizlik işte. İnsan böyle olunca sorun etmeyeceği şeyleri de kafasına takar. Anlayabiliyorum.

O biraz densizlik işte. İnsan böyle olunca sorun etmeyeceği şeyleri de kafasına takar. Anlayabiliyorum.
Aynen öyle
Şu an onlardan yana ufacık şeyleri takar hale geldim şu tür densizlikleri yüzünden

Aynen öyle
Şu an onlardan yana ufacık şeyleri takar hale geldim şu tür densizlikleri yüzünden
Bazı insanları anlamak zor maalesef. Bizim ayıp olur diye düşündüğümüz şeyler umurlarında bile değil

Annem açıp alabilırse ki almalı benim için kvdem de alır benim evim olduğu kadar oğlununda evi hele yemek içmek konuları bilemedim göze batması ayıptır bizde
Göze batmak değil de hani bana söylese kızım şunu getirir misin hic düşünmeden çıkarır veririm zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…