- 29 Mayıs 2020
- 312
- 375
- 53
- Konu Sahibi bennbusraa
-
Kv bozulmam oğlunun evi sonuçta. Ha evet kv sinir olurum bayıldığım bir insan değil ama bu farklı bir durum.Kızlar merhaba . Konum gerçekten de hiçbir başlığa uymuyor. Kayınvalidenizin veya herhangi birinin sizin evinizde size sormadan dolapları açıp yiyip içmesine bozulur musunuz? Kayinvalidem tam da bunu yaptı yeni evliyim ne tepki vereceğimi bilemedim birşey demedim ama hoşuma da gitmedi yani? Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Oğlunun değil.Kv bozulmam oğlunun evi sonuçta. Ha evet kv sinir olurum bayıldığım bir insan değil ama bu farklı bir durum.
Evet malesef bu düşünceyi kayinvalidem de göremedimEvime gelen kimsenin o kadar da özgün davranmasını istemem.
‘Acıktım, bir dolaba bakayım’ ibaresi yeterlidir.
Aynı şeyi ev kullanım için de beklerim, kendine kendine duşa girmek yerine ‘ duş alacaktım, müsait mi banyon? gibi bilgilendirme elbet olmalı.
Lafın gelişi yazdım zaten. Ben böyle düşünüyorum benim annem de eşimin annesi de karınları acıktığında ya da canları bir şey istediğinde dolabı açıp yiyebilmeliler. Bu benim evim için geçerli. Ha ben istemem bozulurum diyen birine de saygı duyarım.Oğlunun değil.
Oğlununsa bireysel olur, oğlu ve eşinin beraber yaşadıkları ev orası.
Dolayısıyla kimse ‘benim çocuğumun’ diye düşünüp, hareket edemez.
Kv'ye bende bozulmam açıkçası ama bu yalnızca buzdolabı için geçerli.Lafın gelişi yazdım zaten. Ben böyle düşünüyorum benim annem de eşimin annesi de karınları acıktığında ya da canları bir şey istediğinde dolabı açıp yiyebilmeliler. Bu benim evim için geçerli. Ha ben istemem bozulurum diyen birine de saygı duyarım.
İşte o kötü bir durum iki taraf da sınırı bilmeli. Bu durum suistimal edilirse kötüKv'ye bende bozulmam açıkçası ama bu yalnızca buzdolabı için geçerli.
Buzdolabına ses çıkarmadığım için başka şeylerede el attılar
Hemde yalnız kv değil hepsi!
Surat ifademden anlamış olacakki kızıyormusun kızım? Dedi bende misafirdir diye yok kızmıyorum dedim ama pisman oldum keşke bana söyleseydin ben getirirdim deseydimKv bile olsa rahat rahat dolap çekmece açmasını hoş bulmam, ben tepki vermedim başlarda görümcelerim de yapar bunu bensiz heryeri kurcalama hakkı tanırlar kendilerine yatak odamın çekmecelerini bile kendi evleriymiş gibi, şimdiden ufak da olsa bi tepki verin bence çok rahatsız edici.
Yatak odamı kitliyorum geldiklerinde, dolaba çare bulamadım henüz :)
Aynen öyle ne yapacağımı bilemiyorum gerçekten. Aynı memleketliyiz yani, en fazla ufak farklar olur ama asla ayak uyduramıyorum ki benim görümcem kendi görümcesine benim yatak odamı bana sormadan gösteren kadın, direkt musait mi diye sormak yerine kapıyı açıp bak yatak odası böyle güzel mi diye sordu kıza.İşte o kötü bir durum iki taraf da sınırı bilmeli. Bu durum suistimal edilirse kötü
Bi dahakine sorarsa anne bir ihtiyacın olursa bana sorabilirsin 'diyinSurat ifademden anlamış olacakki kızıyormusun kızım? Dedi bende misafirdir diye yok kızmıyorum dedim ama pisman oldum keşke bana söyleseydin ben getirirdim deseydim
O biraz densizlik işte. İnsan böyle olunca sorun etmeyeceği şeyleri de kafasına takar. Anlayabiliyorum.Aynen öyle ne yapacağımı bilemiyorum gerçekten. Aynı memleketliyiz yani, en fazla ufak farklar olur ama asla ayak uyduramıyorum ki benim görümcem kendi görümcesi ne benim yatak odamı bana sormadan gösteren kadın, direkt musait mi diye sormak yerine kapıyı açıp bak yatak odası böyle güzel mi diye sordu kıza.
Kız utandı hatta ev sahibine bir sorsaydın musait mi diye
Aynen öyleO biraz densizlik işte. İnsan böyle olunca sorun etmeyeceği şeyleri de kafasına takar. Anlayabiliyorum.
Bazı insanları anlamak zor maalesef. Bizim ayıp olur diye düşündüğümüz şeyler umurlarında bile değilAynen öyle
Şu an onlardan yana ufacık şeyleri takar hale geldim şu tür densizlikleri yüzünden
Göze batmak değil de hani bana söylese kızım şunu getirir misin hic düşünmeden çıkarır veririm zatenAnnem açıp alabilırse ki almalı benim için kvdem de alır benim evim olduğu kadar oğlununda evi hele yemek içmek konuları bilemedim göze batması ayıptır bizde
Tamam işte izin alsın senden istiyorsun aslında ama yeni evlisin geçer bence zamanlaGöze batmak değil de hani bana söylese kızım şunu getirir misin hic düşünmeden çıkarır veririm zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?