• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bı yardımcı olurmusunuz?

Melek343

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2015
143
47
98
Merhabalar benım son bır yıldır esımın aılesıne karsı asırı nefretım var kayınvalıdemle bır yıl once tartısmıstık kendısı benı ve damatlarını el olarak gorur varsa yoksa evlatları vardır her fırsatta da bunu bellı eder.ıst dısında yasıyolar ıkı kızı evlı istanbulda bızde ıstanbuldayız her ıkı ayda bır gelır uc ay kalırlar onlrın her gelmesınde ben depresyona gırıyorum ha geldıler gelcekler sıkıntıları benı boğuyo panık atak yasıyorum cok sık hayata kusuyorum yanı anlatamadıgım okdr cok kotu huyları varkı bıktım mesela kurban bayramında mutlk gelırler dolapda nekdr et varsa gotururler , cekmecelerımde ıslerıne gelen seylerı alır kızlarına goturur orda yerız derler Bur defa tartıstım anne bende bu evın ınsanıyım bı sor banada dıye basladı aglamaya napıcagımı bılemedım uste cıktı aglayınca 😞bana soran yok tabı evım asırı kucuk de ısrarla kızlarıda gelır kalırlar cocuklrı cok terbıyesız ellerınde sımıtler kalemler heryerı pısletrler boyarlar anaları bısey demez bunun gıbı borsuru sey esımle sureklı kavga edıyoruz geldıklerınde nefret edıyorum ondan aılesı burdayken oda benden nefret edıyor ben napıcm nasıl bas edıcem bu ınsanlarla surat yapıyorum konusmuyrm sormazlarsa ama ınadıma daha da cok gelıyolar bana bı akıl verın sureklıaman yıne geldiler gelcekler korkusu benı boguyor😞

Eşinizin yanınızda olmaması kötü. Ailesi olduğu ve onları onayladığı için ne deseniz boş. K.valide laftan da anlamamış. Yapacak bir şey yok maalesef. Şükredin sizde kalmıyorlar en azından. Oldukları gibi kabul edince yaptıkları sinirinizi bozmaz. Eşiniz de asla sizi anlayamayacak. Haklıyken haksız konuma düşürmüş sizi.

Esinizle rahatsizliginizi acik acik konusun yaptiklarini anlatin hatta yapildigi an gosterin varsa kendi ailenizi tembihleyin esinizi geldiklerinde rahatsiz etmelerini saglayin empati kurar belki ayrica sizse elinizi bir seye atmayin hastalik havasina girin biri isin ucundan tutar elbett

İşe girmemden memnun olurlar evde yokken daha rahat edıyolar onuda denedım cnm:( esımle konustugumda toz kondurmuyor anlayıslı ol dıyıp kavga edıyo benımle Üstüne ben huysuz kotu oluyorum rabbım bana yardım etsın basedıcek bısey bulamıyorum.

İşe girmemden memnun olurlar evde yokken daha rahat edıyolar onuda denedım cnm:KK43: esımle konustugumda toz kondurmuyor anlayıslı ol dıyıp kavga edıyo benımle Üstüne ben huysuz kotu oluyorum rabbım bana yardım etsın basedıcek bısey bulamıyorum.
Valla hicbi es ailesini hep savunuyo nefret ediyorum benim esimde öyle yapıyor nefret ediyorum hakli esinse yaninda duracaksin el kizini alip hakaret edip sömürmek icin evlenenlere yaziklar olsun kaynanana sert konus agzinin payini ver yüz as bosver insanoglu nankordur

Merhabalar benım son bır yıldır esımın aılesıne karsı asırı nefretım var kayınvalıdemle bır yıl once tartısmıstık kendısı benı ve damatlarını el olarak gorur varsa yoksa evlatları vardır her fırsatta da bunu bellı eder.ıst dısında yasıyolar ıkı kızı evlı istanbulda bızde ıstanbuldayız her ıkı ayda bır gelır uc ay kalırlar onlrın her gelmesınde ben depresyona gırıyorum ha geldıler gelcekler sıkıntıları benı boğuyo panık atak yasıyorum cok sık hayata kusuyorum yanı anlatamadıgım okdr cok kotu huyları varkı bıktım mesela kurban bayramında mutlk gelırler dolapda nekdr et varsa gotururler , cekmecelerımde ıslerıne gelen seylerı alır kızlarına goturur orda yerız derler Bur defa tartıstım anne bende bu evın ınsanıyım bı sor banada dıye basladı aglamaya napıcagımı bılemedım uste cıktı aglayınca 😞bana soran yok tabı evım asırı kucuk de ısrarla kızlarıda gelır kalırlar cocuklrı cok terbıyesız ellerınde sımıtler kalemler heryerı pısletrler boyarlar anaları bısey demez bunun gıbı borsuru sey esımle sureklı kavga edıyoruz geldıklerınde nefret edıyorum ondan aılesı burdayken oda benden nefret edıyor ben napıcm nasıl bas edıcem bu ınsanlarla surat yapıyorum konusmuyrm sormazlarsa ama ınadıma daha da cok gelıyolar bana bı akıl verın sureklıaman yıne geldiler gelcekler korkusu benı boguyor😞

Siz istemedikten sonra nasıl geliyorlar Kv ile beraber mi oturuyorsunuz ? Kendi evinizse zorla gelmek ne demek.

Hangi hakla bunlari yapabiliyorlar ki?Eşinizde iş yok demek ki siz de sesinizi çıkaramıyorsunuz ben kaç defa gorumceyi ve aptal kızını kovdum bilemezsiniz

Sizde onlar geldiğinde alabilicekleri şeyleri eve sokmayın hasta numarası yapın hiç yüz vermeyin

Dayim ikinci evliligini yapti,evliliginin ertesi gunu esi kimsenin evime cok sik gelip gitmesini istemiyorum diye sart kosmus.Dayimda ozellikle iki yan evinde oturan teyzem ve kizlarina soylemis,gelenin de tavirlariyla onunu kesmis. Bir gelin olarak sonuna kadar hak verdim ona kimse kimsenin evine zirt pirt girerek,yiyip icip cikip gidemez.Siz de tavrinizi koyun gerekirse ac telefonu burda yazdiklarini yuzlerine soyle.Esinle konus vs. Kimse kimsenin evine girip dolabini bosaltip cekip gidemez anasi babasi da olsa.Evlatlarijin evi gelip gidebilirler ama senim evinden senin iznin olmadan bir cop cikaramazlar.
Ayrica eger yakin bir komsun veya aile bireylerinden birileri varsa alip goturebilecekleri ne varsa birilerine emanet et.ihtiyacin oldukca gider ister kullanirsin.ornegin annemjn iki dolabi var komsusu yeri geliyor dolabinda yeri yoksa anneme gonderiyor,yada onlar gelince dolabinda fazladan birsey bulundurma ihtiyacin ne kadarsa o kadar al ,dolabina atma.yerinde olsam fazladan bir cop almam,geldikleri zamanda minimum alisveris yap.hoslarina gidecek yemekler yapma mesela

Son düzenleme:
Hangi hakla bunlari yapabiliyorlar ki?Eşinizde iş yok demek ki siz de sesinizi çıkaramıyorsunuz ben kaç defa gorumceyi ve aptal kızını kovdum bilemezsiniz
Eşimde benı kovar agzımı acsam onlara aılesı benden once gelıyor malesef bı coxugum olsaydı onun sayesınde bı tık cekınırdı benden ama oda olmuyor

Valla hicbi es ailesini hep savunuyo nefret ediyorum benim esimde öyle yapıyor nefret ediyorum hakli esinse yaninda duracaksin el kizini alip hakaret edip sömürmek icin evlenenlere yaziklar olsun kaynanana sert konus agzinin payini ver yüz as bosver insanoglu nankordur
Aynn oyle cnm asıyorum konusmuyorum ama anlamıyolar yuzsuzluk var asırı derecede

Eşimde benı kovar agzımı acsam onlara aılesı benden once gelıyor malesef bı coxugum olsaydı onun sayesınde bı tık cekınırdı benden ama oda olmuyor
Işte dediğim gibi eşinizde iş yok.O işler öyle çocuk olunca düzelir çekinir le olmuyor canım böyle şeyler için çocuk yapmayın.Yuz vermeyin onlar geleceği zaman başka yere gidin aileniz yakinsa onlara gidip kalın yada geldiklerinde ciddi şekilde uyarın yani yüzsüz değillerse anlarlar.

Sakın uzulme bu allahin verdigi bisey lutfen bebegin yok duye uzulme umarim bebisin olur ama bu esin kovmasi ailesini savunmasi ne berbattir bende yasiyorum az bise

Sorun ne kv'de, ne buzdolaptaki etler, ne görümce ve çoçuklari.

Sorun esin.

Senin huzurunu, mutlulugunu zerre kadar önemsemiyor. Seni annesinin, ailesinin hizmetçisi olarak görüyor. Onun istedigini yapmazsanda nefret ediyor senden. Sen bir insan degilsin çünkü. Sen bir kadin oldugun için onun ailesi için saçini süpürge edeceksin! :KK14:

Tavsiyem, bosan. Tek çare bu. Esin asla degismez. Ailesi asla degismez. Sert bir tavir sergilersen bile, rest çeksen bile yine hödüklüklerini farkli sekilde sergilerler. Ömür boyu yipranirsin. Telafsi olmayan fiziksel ve psikilojik sorunlar yasarsin.

Ve asla degerin olmaz. Sen tükenirsin. 30 yil sonra esin hala kendi ailesini hakli görür ve çok geç olarak herseyin bos oldugunu anlarsin. Üstüne esin bosanip daha genç bir kadin ile evlenir ve o kadina sana ettigi zülümün 1000de 1ini bile yapmaz. Aklin varsa bosanip kendini kurtarirsin.

Back
X