• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bı yardımcı olurmusunuz?

Okuyunca ben de sinir oldum ,millet çocuğuna getirir verir doldurur dolabını ...Madem eşin yanında değil ,o zaman iş başa düşüyor ,mecbur sinsi olacaksın,rahatlarını bozacaksın,eşine sızlanmayacaksın ,kötülemeyeceksin ki herşey doğal gözüksün ,evde tv mi izliyorlar aç İngilizce altyazılı dizi izle ,sıkılsınlar ..onlar gelmeden başla belim ağrıyor kalkamıyorum Demeye ,kaynana pişirsin temizlesin ,yapmazsa söylesinler dışardan ,,bol bol özür dile yapamadığın için ,ağızlarına laf verme ...bi de laf sok ,bilmem kimin görümcesi gelinlerinin dolabından yiyecekler götürmüş ,ne ayıp,cık cık cık .çok şükür biz öyle insanlar değiliz de sonra hemen normal konuya dön havalar da ne kötüleşti diye allak bullak olsunlar.iş başa düşmüş senin ,kocanı boşver ,dışardan söylenecek yemekler içinde o düşünsün ..arkanda değil madem sorunu çözemiyor ,sorun sen ol :) unutma ağızlarına kocalarına anlayabilecek laf verme, gıcık et onları:)hatta şimdiden başla ,ben olsam doktora gittim bile derim :)

Bana soran yokkı ogulllarını arar gelıyoruz derler aman gelın musaıtmı evdemı sormazlar ko benı bı kerede aramazlar zaten

Eşinde suç. Beni değil eşimi arayın demesi lazım. Benim eşim böyle konularda hep ailesine der, herhangi bir şey olduğunda beni değil karımı arayacaksınız diye. İş onda bitiyor. Eşinle konuşmayı denesen, sakin bir şekilde. Hayatım ben gelmesinler demiyorum ama en azından beni aramalarını söylesen gibi. Tatlı tatlı konuşmayı deneyin.

git der
Sorun ne kv'de, ne buzdolaptaki etler, ne görümce ve çoçuklari.

Sorun esin.

Senin huzurunu, mutlulugunu zerre kadar önemsemiyor. Seni annesinin, ailesinin hizmetçisi olarak görüyor. Onun istedigini yapmazsanda nefret ediyor senden. Sen bir insan degilsin çünkü. Sen bir kadin oldugun için onun ailesi için saçini süpürge edeceksin! :KK14:

Tavsiyem, bosan. Tek çare bu. Esin asla degismez. Ailesi asla degismez. Sert bir tavir sergilersen bile, rest çeksen bile yine hödüklüklerini farkli sekilde sergilerler. Ömür boyu yipranirsin. Telafsi olmayan fiziksel ve psikilojik sorunlar yasarsin.

Ve asla degerin olmaz. Sen tükenirsin. 30 yil sonra esin hala kendi ailesini hakli görür ve çok geç olarak herseyin bos oldugunu anlarsin. Üstüne esin bosanip daha genç bir kadin ile evlenir ve o kadina sana ettigi zülümün 1000de 1ini bile yapmaz. Aklin varsa bosanip kendini kurtarirsin.
cok dogru demıssın ama bizim aılesı harıcınde baska hıcbır sorunumuz yokkı hatta cok cok ıyı aramız onlar yokken. Kendı aılemde arkamda degılkı esının hatrına susucaksın dıyorlar bende sureklı sustuğumdan artık patlama yasıyorum tahammülum kalmadı surat yapıyorum konusmuyorum ınslh bı nebze azalır gelmeleri

Eşimde benı kovar agzımı acsam onlara aılesı benden once gelıyor malesef bı coxugum olsaydı onun sayesınde bı tık cekınırdı benden ama oda olmuyor

Seni tinlamayan adam ile bebek yap. Ne harika bir fikir! :KK14:

Mutsuz bir aile ortamina niye bebegi getirmek istiyorsun? Bir es, esini sevdigi için, saygi duydugu için onun mutlulugunu ister. Bir bebek var diye degil. Ki simdi bile seni tinlamayan erkek, bebek ile hiç tinlamaz. Nasilsa artik bana muhtaç diye seni dahada dibe çöker.

Sükür et ki çoçugun yok, bu sekilde bosanmak daha kolay olur. Tabi o cesaret sende varmi bilmiyorum.

Okuyunca ben de sinir oldum ,millet çocuğuna getirir verir doldurur dolabını ...Madem eşin yanında değil ,o zaman iş başa düşüyor ,mecbur sinsi olacaksın,rahatlarını bozacaksın,eşine sızlanmayacaksın ,kötülemeyeceksin ki herşey doğal gözüksün ,evde tv mi izliyorlar aç İngilizce altyazılı dizi izle ,sıkılsınlar ..onlar gelmeden başla belim ağrıyor kalkamıyorum Demeye ,kaynana pişirsin temizlesin ,yapmazsa yapma dılardan söylesinler ,,bol bol özür dile yapamadığın için ,ağızlarına laf verme ...bi de laf sok ,bilmem kimin görümcesi gelinlerinin dolabından yiyecekler götürmüş ,ne ayıp,cık cık cık .çok şükür biz öyle insanlar değiliz de sonda hemen normal konuya dön havalar da ne kötüleşti diye Alpak bullak olsun .iş başa düşmüş senin ,kocanı boşver ,arkanda değil madem sorunu çözemiyor ,sorun sen ol :) unutma ağızlarına kocalarına anlayabilecek laf verme, gıcık et onları:)
Evet boyle yapıcam bıde bu taktıgı denıyım bakım yaaa

git der

cok dogru demıssın ama bizim aılesı harıcınde baska hıcbır sorunumuz yokkı hatta cok cok ıyı aramız onlar yokken. Kendı aılemde arkamda degılkı esının hatrına susucaksın dıyorlar bende sureklı sustuğumdan artık patlama yasıyorum tahammülum kalmadı surat yapıyorum konusmuyorum ınslh bı nebze azalır gelmeleri

Ne demek ailesi hariç? Adam 10 yanlis yapiyor ve azicik bir dogru yapmasi gözünde büyüyor. Senin mutlulugunu önemsemiyor. Ailesi ilk sirada, sen ikinci siradasin. Daha ne olsun?

Ve o "sorunumuz yok" dedigin sey, senin ona hizmet etmen, çit etmemen. Sen normal zamandada onun donlarini yikama, ev isini aksat, onu dinleme bakalim ne oluyor.

Adam senin ile, sen hizmetçilik yap diye evlendi. Kabak gibi ortada.

Ve bu adami çekecegine, aileni çek. Ise gir, okula git, kendini gelistir ve kendi ayaklarin üzerine dur. Hersey bu adami ve ailesini çekmekten daha iyidir.

İşe girmemden memnun olurlar evde yokken daha rahat edıyolar onuda denedım cnm:( esımle konustugumda toz kondurmuyor anlayıslı ol dıyıp kavga edıyo benımle Üstüne ben huysuz kotu oluyorum rabbım bana yardım etsın basedıcek bısey bulamıyorum.
Iyi de boş evde napacaklar ki annelerinde kalırlar.

İşe girmemden memnun olurlar evde yokken daha rahat edıyolar onuda denedım cnm:( esımle konustugumda toz kondurmuyor anlayıslı ol dıyıp kavga edıyo benımle Üstüne ben huysuz kotu oluyorum rabbım bana yardım etsın basedıcek bısey bulamıyorum.
Evde yokken nasil geliyorlar? Anahtar onlarda var mi? Kilidi degistirin.
Yakin mi oturuyorsunuz? Baska bir semte tasinin.

Kızlar haklısınız bosan dıyorsunuz fakat boşanmak kolay birşey değilki :( ogulları alıp getıriyor eve benim olmamam sorun degıl yanı

Icim sisti ben buradan okurken. Neden cekiyorsunuz ki koca da koca degilse diye dusunmedim degil bir an.
Bu ne ya. Yol gecen hani gibi. Koca da anne delisiyse onlar geldiginde gitsin anasinda kalsin 3 ay. Siz de kapiyi kimseye acmayin.

Eşimde benı kovar agzımı acsam onlara aılesı benden once gelıyor malesef bı coxugum olsaydı onun sayesınde bı tık cekınırdı benden ama oda olmuyor
Ya bu aileye bir de çocuk getirmeyin, mükemmel evlilikler çocuktan sonra sallantıya uğruyor sizin işiniz daha zor olur. Doğumuna gelir, depresyona sürükler, sütün kesilir, sonuç el kadar bebeyle babanın evine dönersin. Benzer o kadar çok konu var ki forumda. Boşan kurtul. Tek boşanan sen değilsin. Bir işe gir çalış, oku.

Baştan ipleri vermişsin kim ne derse desin biraz dominant olmak iyi, eşim bana sormadan karar veremez hiç bişeye çünkü sevgililikten beri alıştırdım

Misafiri rahat ettirmiceksin.kural bu.
Hasta numarası yapıp herşeyi ayağına bekliceksin.gerekirse acile götürtüp kendini muayne olcaksın.dolabı doldurmayıp , heryer dağınık karşılıcaksın.asla yemek yapmıcaksın.tuvaleti pis bırakcaksın.anne temizleyiversene diceksin.yattıkları odanın çarşaf yastığına iğrenç koku sıkcaksın.

Sen iyi davran sen ne kadar iyi davranırsan eşinin farkındalığı o kadar çok artar. Ailesi hakkında kötü söz söyleme eleştirme biraz zaman ve sabır. Bu gibi konular içinde eş den boşanılmaz. Rabbim yardımcımız olsun. Olumsuz yazan arkadaşlara rabbim bol bol iyilik güzellik versin güzel konuşmayı nasip etsin...

Merhabalar benım son bır yıldır esımın aılesıne karsı asırı nefretım var kayınvalıdemle bır yıl once tartısmıstık kendısı benı ve damatlarını el olarak gorur varsa yoksa evlatları vardır her fırsatta da bunu bellı eder.ıst dısında yasıyolar ıkı kızı evlı istanbulda bızde ıstanbuldayız her ıkı ayda bır gelır uc ay kalırlar onlrın her gelmesınde ben depresyona gırıyorum ha geldıler gelcekler sıkıntıları benı boğuyo panık atak yasıyorum cok sık hayata kusuyorum yanı anlatamadıgım okdr cok kotu huyları varkı bıktım mesela kurban bayramında mutlk gelırler dolapda nekdr et varsa gotururler , cekmecelerımde ıslerıne gelen seylerı alır kızlarına goturur orda yerız derler Bur defa tartıstım anne bende bu evın ınsanıyım bı sor banada dıye basladı aglamaya napıcagımı bılemedım uste cıktı aglayınca 😞bana soran yok tabı evım asırı kucuk de ısrarla kızlarıda gelır kalırlar cocuklrı cok terbıyesız ellerınde sımıtler kalemler heryerı pısletrler boyarlar anaları bısey demez bunun gıbı borsuru sey esımle sureklı kavga edıyoruz geldıklerınde nefret edıyorum ondan aılesı burdayken oda benden nefret edıyor ben napıcm nasıl bas edıcem bu ınsanlarla surat yapıyorum konusmuyrm sormazlarsa ama ınadıma daha da cok gelıyolar bana bı akıl verın sureklıaman yıne geldiler gelcekler korkusu benı boguyor😞
Geldiklerinde herşeyi ortaya koymayın kısıtlayın hatta saklayın hasta numarası yapın eşinizle böyle düşüncesiz insanlar için kötü olmayın....rahatsız olduğunuzu belli etmeyin inadına üzerinize gelirler ters taktik uygulayın bende eltimle böyleydim 2 çoçuk var kedide oburmu obur doymak bilmez hersaat başı yemek çay kahve çaın yanına abur cubur beklerdi bu anlamıyor bari ben bunu rahatsız edeyimde mesafeli olsun dedim hergün aradım sordum gelin diye baskı yaptım onlar gelmeyince biz gittik bunaldı artık kendi kendine mesafe koydu...

Sen iyi davran sen ne kadar iyi davranırsan eşinin farkındalığı o kadar çok artar. Ailesi hakkında kötü söz söyleme eleştirme biraz zaman ve sabır. Bu gibi konular içinde eş den boşanılmaz. Rabbim yardımcımız olsun. Olumsuz yazan arkadaşlara rabbim bol bol iyilik güzellik versin güzel konuşmayı nasip etsin...
Cok dogru mantıklı tesekkur ederım Allah razı olsun hepınızden tesekkur ederım.

Back
X