- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.554
- 133
Bide bir ayda ne değişti de şimdi istemiyosunuz merak ettim :)Ya aslında ben 1 ay önce istiyordum sıdkı istemiyorum eşim istiyor kızım var bi tane 5 yaşında da ama değişik böyle bu kızimda hıc anlamadim 2 aylık oldu sonra ogrendim
Vallahi şuan bilmiyorum ya bo degisiklik var belim kırılacak gibi böyle karnım olsun iltihabım geliyor bugünBende adet tarihimin üzerinden 13 gün geçtikten sonra öğrenmiştim. O ay kendimde bi farklılık olduğunun farkındaydım. Bence sizde öyle hissediyosunuz hamilesinizdir belki de
Ne değişti eşim başka biriyle görüşüyor eski sevdigiyle ondan dolayıBide bir ayda ne değişti de şimdi istemiyosunuz merak ettim :)
Dün öğrendim ondan inkar ediyor ama öyleNe değişti eşim başka biriyle görüşüyor eski sevdigiyle ondan dolayı
Aaa ciddimisin çok üzüldüm. Hakkında hayırlısı olsun o zaman eğer hamile deilsen de bundan sonra çok dikkat et benceNe değişti eşim başka biriyle görüşüyor eski sevdigiyle ondan dolayı
Mesaj mı yakaladınDün öğrendim ondan inkar ediyor ama öyle
Öyle yapicam zaten hap kullanıcam pazartesiye kadar inslaalh olurum adetAaa ciddimisin çok üzüldüm. Hakkında hayırlısı olsun o zaman eğer hamile deilsen de bundan sonra çok dikkat et bence
Eski sevdiği kız önceden yakalamıştım sonra kız evlendi çocuğu var baktım yine laf atiyorlar birbirlerine instgramdanMesaj mı yakaladın
Takipte mi varEski sevdiği kız önceden yakalamıştım sonra kız evlendi çocuğu var baktım yine laf atiyorlar birbirlerine instgramdan
Bu insanları anlamıyorum gerçekten ben olsam o telefonu kafasında kırardımEski sevdiği kız önceden yakalamıştım sonra kız evlendi çocuğu var baktım yine laf atiyorlar birbirlerine instgramdan
Sen istemiyorsun ama bu teste silikte olsa bi çizgi var. Kan testi verin, istemiyorsanız beklemek çok zor olmalı.Test yaptım da
Istemiyorum aslında ama varsada sebebi olmak istmeiyorum o günaha girmek istemiyorum doğrusuSen istemiyorsun ama bu teste silikte olsa bi çizgi var. Kan testi verin, istemiyorsanız beklemek çok zor olmalı.
Yorum yapmak hiç istemıyorum ama esın dayak hakediyorIstemiyorum aslında ama varsada sebebi olmak istmeiyorum o günaha girmek istemiyorum doğrusu
Belirtiler çok erken başladı bende adet olacak gibi hamileyimNe erken başlamasaydı hamilelik mi adet mi
Ama bu kadar erken belirti olmaz diyolar bilemedmkiBenimde öyle herşeyden midem bulanıyor şuan başım hafif dönüyor sanki oldum olucam ama yok karnım şiş baya bi
Hiç öyle deme canım. Eğer bedenini iyi tanıyorsun hemen anlayabilirsin ben hemen anladım 1. HaftadaAma bu kadar erken belirti olmaz diyolar bilemedmki
Ne belirrilerim vardi canim bazen psikolojikte olabiliyorHiç öyle deme canım. Eğer bedenini iyi tanıyorsun hemen anlayabilirsin ben hemen anladım 1. Haftada
Benim reglden 2hafta öncisene kadar kasık ağrım başladı hasta olacakmış gibi sonra hergün ağlamaya başladım bedenimdeki damarlar çıktı özellikle göğsümde. Sık idrar. Kasık bölgesinde hassasiyet bunlar vardı adetim gelmeden önce bile hamile olduğumu öğrendimNe belirrilerim vardi canim bazen psikolojikte olabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?