• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hem regl oldum hem betam artıyor. Kizlar bu nedir?

Üç gün sonra tekrar beta vereceğim. İnşallah yükselir. Ben adet oldum kanamayla gitti kafasindaydim ama bugün 20 yi gorunce bi acaba olabilir mi hamilelik dedim. Hayırlısı artık. Yerleşme kanaması olabilir mi dedim domtoruma düşük bir ihtimal dedi.
Belki kimyasaldir ama degerinizi takip edersiniz.İnsallah hayırlısıyla değeriniz artar ve güzel sonuçlar alırsınız..🙏🏻🌸

Merhaba sonuç ney acaba hamile misiniz bende regl oldum ve testim pozitifti merak ettim
Merhaba benim de pozitif 100 çıktı betam. Önce 58 iki gün sonra 100 çıktı. Dört gündür de olcturmuyorum cumartesi veya pazartesi baktiracagim. Sizin kaç betaniz artış var mı? Doktorunuz ne dedi? Nedir bu bizim yasadigimiz gerçekten kafam çok karışık

Merhaba benim de pozitif 100 çıktı betam. Önce 58 iki gün sonra 100 çıktı. Dört gündür de olcturmuyorum cumartesi veya pazartesi baktiracagim. Sizin kaç betaniz artış var mı? Doktorunuz ne dedi? Nedir bu bizim yasadigimiz gerçekten kafam çok karışık
Ben kan tahlili yaptırdım ve şans eseri gördüm 6.93 çıkmış ve ben 4 gün gecikmeli regli oldum peşinden iki gün de pembe akıntı yaşadım ama bi belşrdim yok daha test de yaptırmadım çoğu regl olmuşum öyle bebek olmaz olduysa da düşmüştür kümyasakdır dedi ve ben test dahi yaptırmadım regldrn 4 gün sonra idrar testi yaptım negatif çıktı yani dedikleri gibi kimyasal olmuş

Sizin durumunuz ne oldu

Maalesef düşük yaptım siz ne durumdasınız
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm allahım en kısa zamanda sağlıklı evlatlar versin inşallah size de bana da ben şimdiki adet tarhimi bekliyorum büyük ihtimalle bende kimyasal geçirdim

Merhaba canım tekrardan gittin mi doktora çok benzer bi durum yaşadım ve dış gebelik olduğumu öğrendim beta takibini 2 günde 1 yapmank tavsiye ederim canım inşallah öyle değildir ama dış gebelikse de acil önlemini almış olursun ben değerim 2500 anca çözebildiler çok uzun bi süreç sonunda öğrendim

Merhaba canım tekrardan gittin mi doktora çok benzer bi durum yaşadım ve dış gebelik olduğumu öğrendim beta takibini 2 günde 1 yapmank tavsiye ederim canım inşallah öyle değildir ama dış gebelikse de acil önlemini almış olursun ben değerim 2500 anca çözebildiler çok uzun bi süreç sonunda öğrendim
Merhaba sizinle konuşmuştuk hatırladım çok çok geçmiş olsun umarım iyisinizdir. Benim gebelik sonlandi beta hcg düştü kanamam başladı.

Merhaba sizinle konuşmuştuk hatırladım çok çok geçmiş olsun umarım iyisinizdir. Benim gebelik sonlandi beta hcg düştü kanamam başladı.
Sağol canım sana da çok geçmiş olsun benimde iğneyle başladı kanama düşmesini bekliyorum canım 🙏 hayırlısıyla sağlıkla gelir inşallah canım bebeklerimiz

Kızlar merhaba. Beta değerimi sırasıyla yazıyorum. İki günde bir ölçtürdüm.
7.13
9.90
7.5 adet oldum bayağı kanamam oldu. Dört gün sürdü.
Bugün ölçtürdüm 20.55 bugün adetimin bittiği gün.
Bu nedir Allah aşkına bilen biri beni bilgilendirsin. Doktorum üç gün sonra tekrarla betayı dedi. Regl iken nasıl beta artar. Ben şimdi hamile miyim değil miyim? Kafam karmakarışık
Canım merhaba aynı sey benimde basıma gelmisti ama benim değerler 2 kat seklinde artıyordu ve ben yoğun sekilde regl idim. 600 lere cıktı siddetli ağrı yasadım acillik oldum ve beta düsmeye basladı. Kanamam olmadı düserken öncesinde zaten siddetli kanamam vardı. Ama dış mıydı kimyasal mıydı kimse anlamadı. Sana teshis koydular mı

Canım merhaba aynı sey benimde basıma gelmisti ama benim değerler 2 kat seklinde artıyordu ve ben yoğun sekilde regl idim. 600 lere cıktı siddetli ağrı yasadım acillik oldum ve beta düsmeye basladı. Kanamam olmadı düserken öncesinde zaten siddetli kanamam vardı. Ama dış mıydı kimyasal mıydı kimse anlamadı. Sana teshis koydular mı
Geçmiş olsun canım. Bana kimyasal dediler kanamam oldu betam düştü

Back
X