Kızlar sanki şimdi adet olucakmisim gibi her an yani karnım şiş patlayacak gibi gogsum çok hasas adet olurmuyum sizce ya
Hem adet belirtisi hemde hamılelık aynı nerdeyse test yapmadan kesın bişey cıkmıyor maalesef
Evet ikisine ayırt etmek çok zor 2 hafta çektim adet ağrısı gibi hala devam ediyor en iyisi bat I beklemek maalesefKızlar sanki şimdi adet olucakmisim gibi her an yani karnım şiş patlayacak gibi gogsum çok hasas adet olurmuyum sizce ya
Test yaptım daHem adet belirtisi hemde hamılelık aynı nerdeyse test yapmadan kesın bişey cıkmıyor maalesef
Benimde öyle herşeyden midem bulanıyor şuan başım hafif dönüyor sanki oldum olucam ama yok karnım şiş baya biBenimde adetime 9 gun var hafif bel kasik agrim var ama adet belirtsi diye korkuyorm birde koku hassasiytim var 2 gundur
Kızlar sanki şimdi adet olucakmisim gibi her an yani karnım şiş patlayacak gibi gogsum çok hasas adet olurmuyum sizce ya
Geç döllenme ise adet sonrası bile cıkıyor o yüzden geçmesini bekle olabılır de suanTest yaptım da
Benim ilk testim de böyleydiTest yaptım da
Bilmiyorum işte şimdi değişim bi ağrı var karnimda anlatamıyorum yani bilmiyorum adet mi hamilelik miGeç döllenme ise adet sonrası bile cıkıyor o yüzden geçmesini bekle olabılır de suan ☺
Ben adet olacak gibi agrı cektim tek fark erken başlamasıydıBilmiyorum işte şimdi değişim bi ağrı var karnimda anlatamıyorum yani bilmiyorum adet mi hamilelik mi
Ne erken başlamasaydı hamilelik mi adet miBen adet olacak gibi agrı cektim tek fark erken başlamasıydı
Vallahi midem çok kötü karnım çok kötü başım dönüyor ay çok kötü oldum uzanıyorum kalkamıyorumBen adet olacak gibi agrı cektim tek fark erken başlamasıydı
Bu nasıl test oluyor anlamadımBenim ilk testim de böyleydi
İkinci Bi hayali çizgi çıkmıştı birkaç gün sonra yaptım tam çıktıBu nasıl test oluyor anlamadım
Evet benimkide öyle cıktı dediğin gibiİkinci Bi hayali çizgi çıkmıştı birkaç gün sonra yaptım tam çıktı
Ya aslında ben 1 ay önce istiyordum sıdkı istemiyorum eşim istiyor kızım var bi tane 5 yaşında da ama değişik böyle bu kızimda hıc anlamadim 2 aylık oldu sonra ogrendimNe kadar zamandır istiyosun
Bende adet tarihimin üzerinden 13 gün geçtikten sonra öğrenmiştim. O ay kendimde bi farklılık olduğunun farkındaydım. Bence sizde öyle hissediyosunuz hamilesinizdir belki deYa aslında ben 1 ay önce istiyordum sıdkı istemiyorum eşim istiyor kızım var bi tane 5 yaşında da ama değişik böyle bu kızimda hıc anlamadim 2 aylık oldu sonra ogrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?