• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar bi yardimci olun bana

Benim reglden 2hafta öncisene kadar kasık ağrım başladı hasta olacakmış gibi sonra hergün ağlamaya başladım bedenimdeki damarlar çıktı özellikle göğsümde. Sık idrar. Kasık bölgesinde hassasiyet bunlar vardı adetim gelmeden önce bile hamile olduğumu öğrendim
Saglikla kucagina alirsin insallah ne kadardie istiyordunuz benimde 9 gun var adetime bu ay yumurtlama gunlerinii tam olaak degerlendirdk hafif kasik bel agrim var o yuzden adet gelcekmis gibi hissediyorm birde nedense koki hassasiyetim oldu ama cok erken diye dusunuyorm yumurtlamanin ustunden 9 gun gecti

Saglikla kucagina alirsin insallah ne kadardie istiyordunuz benimde 9 gun var adetime bu ay yumurtlama gunlerinii tam olaak degerlendirdk hafif kasik bel agrim var o yuzden adet gelcekmis gibi hissediyorm birde nedense koki hassasiyetim oldu ama cok erken diye dusunuyorm yumurtlamanin ustunden 9 gun gecti
Evet bunlar psikolojik de olabiliyor canım ama beklemekten başka bişe gelmiyor elimizden maalesef 2 aydır istiyorduk oldu şükür 🙏

Canım bu çizgi kuruma çizgisi givi degil bariz bi çizgi var benim de böyleydi şimdi hamileyim. Eğer ilk 5 dk da çıktıysa bu hamilesin. Umarım eşin gerçekten öyle bir şey yapmıyordur. okuyunca çok üzüldüm gerçekten hiçbir kadın bunu yaşamamalı...
20200920_145945.webp

Kızlar sanki şimdi adet olucakmisim gibi her an yani karnım şiş patlayacak gibi gogsum çok hasas adet olurmuyum sizce ya
Hamilelikte adet belirtileri aynı maalesef.. Adetiniz geçmeden bilemezsiniz.. Ama inşallah adet olmazsınız Allah kalbinize göre verir...

Back