- 8 Ocak 2015
- 6.057
- 19.032
- 448
- Konu Sahibi betty_boop
-
Bu konuda katılmıyorum.düğün takılarını peşinat verip krediyle ev almıs.yani kardeşi kendi düğünü için hiç para harcamamış.madem o kadar normal ev almayı erteleyip düğünde gelen takıları bozup abisine verip al sen de düğünü yap diyemez miydi ? Madem iki kardeş birlik olmuslar niye hersey kardese abiye sıfır kazanç. İkincisi hadi bu insanlar evlendi 2 düğün 260 bin kac yılda ödünecek bu borc yada düğün masrafı ödücez derken ev alamıcak bu insanlar neden kardeşinin düğününü yaptı diye size mantıklı geliyor mu ? Ben borc istemediğim için tek kokteyl tarzı düğün yaptım ki akrabalarım cok yadırgadı.ama napiyim elalem ne der diye borca mı giriyim ?neden?
o bölgelerde böyle bir kültür var
onlara doğal gel bu, yetiştiriliş tarzı bu
hele ki başta baba yoksa, abisinin en alasını yapmak istemesi yaşadığı kültüre göre normal
ayrıca, kardeşin de parası varmış
o da ev almış
ev, 130.000 tl den daha mı ucuz? ucuzsa da ne kadar ucuz?
abi kardeş birlik olmuşlar
adam kendini, aile büyüğü yerine koymuş işte
benim ihtiyacım yok, çalışır öderim demiş
yahu buradaki çoğu kadın, eşin ailesinden "ev" beklentisi içinde
abi de kardeşine aynı şeyi yapmış
bunun için adamı eleştirmek hiç doğru değil bence
Yok ayol annesiyle degil adamin kendisiyle beraber yasamak en guzeliYok ben onun annesiyle oturmak istemem buyuk sozume tovbe ama ne biliyim istemiyorum. Ya zaten bana ben sunla sunal sana geliorm benim yapabilcegim su dese ben rahatlicam adam bizle ilgili bisey konusmuyor acaba ailem sikistiriyo bi tarih bekliyolarmi desem ama bu seferde onlara karsi cephe alsin istemiyorum cnki Allah razi olsn hem annem hem babam cok iyi niyetli erkek arkadsma karsi
bahsetmelisiniz ve açık açık konuşmalısınız herşeyiBahsetmedim cunki yanlis anlasilmaktan korkuyorum evlilik baskisi yapan kiz modunda olmakta istemiyorum
Yok aslinda burda konusulan konu tabiki yapabilir kardesine Allah daha cok versin daha cok yapsn ama ona yaparken eee biz?? Bizimde bi gelecegimiz olmasinmi?neden?
o bölgelerde böyle bir kültür var
onlara doğal gel bu, yetiştiriliş tarzı bu
hele ki başta baba yoksa, abisinin en alasını yapmak istemesi yaşadığı kültüre göre normal
ayrıca, kardeşin de parası varmış
o da ev almış
ev, 130.000 tl den daha mı ucuz? ucuzsa da ne kadar ucuz?
abi kardeş birlik olmuşlar
adam kendini, aile büyüğü yerine koymuş işte
benim ihtiyacım yok, çalışır öderim demiş
yahu buradaki çoğu kadın, eşin ailesinden "ev" beklentisi içinde
abi de kardeşine aynı şeyi yapmış
bunun için adamı eleştirmek hiç doğru değil bence
Ay Allah korusun yaabahsetmelisiniz ve açık açık konuşmalısınız herşeyi
ne düşünürse düşünsün..
biran önce yapın bunu
bana göre sizin evlilik bikaç yıl bekleyecek gibi ya da daha çok
Yok aslinda burda konusulan konu tabiki yapabilir kardesine Allah daha cok versin daha cok yapsn ama ona yaparken eee biz?? Bizimde bi gelecegimiz olmasinmi?
Bu konuda katılmıyorum.düğün takılarını peşinat verip krediyle ev almıs.yani kardeşi kendi düğünü için hiç para harcamamış.madem o kadar normal ev almayı erteleyip düğünde gelen takıları bozup abisine verip al sen de düğünü yap diyemez miydi ? Madem iki kardeş birlik olmuslar niye hersey kardese abiye sıfır kazanç. İkincisi hadi bu insanlar evlendi 2 düğün 260 bin kac yılda ödünecek bu borc yada düğün masrafı ödücez derken ev alamıcak bu insanlar neden kardeşinin düğününü yaptı diye size mantıklı geliyor mu ? Ben borc istemediğim için tek kokteyl tarzı düğün yaptım ki akrabalarım cok yadırgadı.ama napiyim elalem ne der diye borca mı giriyim ?
Sevdiklerim için herseyi yaparım ama kullanılmadıgım sürece.iyi günleryok sizinle anlaşamayacağız
hayata bakışımız, olayları algılayışımız, sevdiklerimiz için yapabileceklerimiz farklı
o yüzden daha da karşılıklı yazışmanın anlamı yok
Evet ayri oldugumuz donemde yapti evet bekledigi isler tersine gitti ama neden hala kardesi icin cirpiniyorda bizim gelecegimiz icin bisey yapmak yerine once onu aradan cikartmak istiyor?olsun olsun da
sevgiliniz kardeşine o sözleri verdiğinde sizden ayrı değil miydi?
adam yalnız değil miydi?
sizi nasıl hesap edecekti?
o sözleri verirken bazı işlere güvenmemiş mi?
sonra o sözler ters dönmemiş mi?
bence bu kadar ağar eleştirilmeyi haketmiyor
şu anda yapabileceği ne var ve yapmıyor?
deseniz ki şu anda da kardeşine harcıyor beni düşünmüyor, amenna
ama siz, sizin dışınızda olan bir şeyden bahsediyorsunuz
bir de erkek kısmı iteklenmek ister sözlerine falan hiç katılmıyorum
baskı yapmayın
kendinizi, çekincelerinizi anlatın, olursa olur olmazsa olmaz
Evet ayri oldugumuz donemde yapti evet bekledigi isler tersine gitti ama neden hala kardesi icin cirpiniyorda bizim gelecegimiz icin bisey yapmak yerine once onu aradan cikartmak istiyor?
Yok hayir tekrar harciyor devamli harcama halinde hatta :))tekrar mı kardeşi için para harcıyor anlamadım
ben o dönemki borçları kapatmaya çalışıyor gibi anlamışım
Sevdiklerim için herseyi yaparım ama kullanılmadıgım sürece.iyi günler
Yok hayir tekrar harciyor devamli harcama halinde hatta :))
Polemik için söylemiyorum ama adam abisinin parasızlıktan evlenemediğinin farkında ama kendi düğünü için lüks alısverisler yaptırıyor.bu sizce kullanılmak değil mi cidden merak ediyorum?o zaman "kullanılmak" kavramlarımız farklı
siz de iyi günler
Yok asla ole dusunmuyolar ailecek,dugun sart elalem var malun :))
neden peki? Erkek arkadasinizin uzerinde annesinin 1 koltuk kadar emegi yok mu =) annenin 1 koltuk kadar degeri yok mu artik yasadigimiz bu ahir zamanda?Ben erkek arkadaşım annesine koltuk aldı diye ortalığı ateşe verdim
Annesinin dünyalar kadar emeği vardır orası ayrı mevzu. Ama benimki de konu sahibinin sevgilisinin kardeşine yaptığı gibi hem annesinin evini baştan sona düzenlerden hem de seneye evlenelim diyenlerden. Neyle evleneceksek. Yani bilmediğiniz yönler de var, annesinin koltuk kadar değeri yok mu demek çok alakasız ve duygu sömürüsünden vurmaya çalışan bakış açısı:) Konu sahibinin sevgilisinin kardeşinin de 100k tl değeri yok o zaman. Konumuz değer emek değil.:)neden peki? Erkek arkadasinizin uzerinde annesinin 1 koltuk kadar emegi yok mu =) annenin 1 koltuk kadar degeri yok mu artik yasadigimiz bu ahir zamanda?
Ve daha resmiyet bile yok aranizda erkek.arkadas diye bahsediyorsunuz. Siz belki 1-2-3 yildir arkadassiniz ama o kisi onu dogurmus buyutmus bu yaşa getirmis.
Ne demek istedigimi belki simdi anlamazsiniz ama bir gun kendiniz anne olunca muhakkak anlarsiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?