- 28 Kasım 2010
- 41.508
- 137.274
- Konu Sahibi betty_boop
Ah iste ask yoksa her sey gozunuzd batacak, su anda bunu anlamiyorsunuz normal olarak. Ben de ikinci evliligimi yaptim bu arada. Ama yapmasam da olurdu yani sonucta asiktim. Beraber de yasiyordum.Ben asik degilim ama begeniyorum gibi bi cumle kurmadim aksine cok seviyorum dedim huyunu efendiligini durustlugunu arkamda olusunu kendisi herseyden once benim en iyi arkadasim birlikte vakit gecirmekten en keyif aldigim insan.. ask bisey bence zaten hicbi askta kalici deil zamanla yerini sevgiye birakiyor malesef sizinle ayni dusunemiyorum.. ayrica bi hesaptada deilim ortada olan bi durum var ve bende bunu dile getrdim.. hesapta olsam daha fazla olsn daha fazlasini yapsin demem
Evlilikte en onemli sey birbirinin maddi manevi gecmisini sorgulamamak. Onemsememek. Beraber neler yapabileceginize bakmak daha onemli. Beraber ayni yolda yuruyebilmek sevgilinizin bekarken yaptigi harcamalari dusunmekten daha guzel cunku es adayinizla gercekten mutlu olsaniz, bir seyler yapmak isteseniz aklinizda bu dusunceler olmuyor zaten. Ben sizin gibi dusunemem siz de benim gibi dusunemezsiniz elbette farkli iki insaniz normal
Sizin imkanlariniz ne durumda? Evlenseniz sizin ortaya koyabileceginiz neler var mesela? Bunlarla yetinebilir misiniz? Bunlar cok onemli noktalar. Es adayinizda olmayip sizde olan bir seyler var mi? Belki bunlar evliligi saglamaya yeter ya o bakimdan soruyorum.