- Konu Sahibi BeyazPerim
- #1.701
benideee:}
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biyerde amy lee demişlerdi bende benzetemedim kendimi pek :)
guzellik bir yere kadarr cirkin sansi lazim..guzel olunca gozununde oluyorsunuz.toplu hallde kizkiza olunca birileri sadece size baksa bunun olay olmasi gibi sacmasapan seyler cikiyor..bu yuzden benim icin guzel olmak hicbirsey ifade etmiyor ha guzel misin dersen herkes kendine gore guzeldir..baskalari ne diyor dersen benim icin onemli hic olmamistir ama genelde guzel oldugum soylenir.resim sadece profil resmi kismina koyarim sizin icin gostermeye ihtiyacim yok..madem merak ettiniz..
''sizin icin gostermeye ihtiyacim yok..madem merak ettiniz..''bu cümleyi sarf ederken daha özenli olmayı bileceksin o zaman....
madem resim koyacaktın da ne diye ne diye üste ki cümleni yazdın ...
bu ne perhiz ne lahana turşusuakannehir
bu arada kimse sana ısrarcı olmadı....ya en başta laf salatası yapmadan koymalıydın,yada bu cümleleri sarfettikten sonra arkasında durmalıydın... sen ilgi çekmek,merak uyandırmak istedin aklınca sanırım ama...yanlış yerde ,yanluş kişi ile muhattabsın bilesin....
benim içimdeki niyet sana cvp yazdığım ilk msjda gizli ...senin niyetinin karşılığı ise 2.msjımdır...
pardon da neyi soracağım sana ?
Mors.. Ne insanlar vardır... İçleri güzel ama dışları kötü...Ne insanlar vardır dışları güzel ama içleri kirli..
Seni tanımam etmem ama şunu da bilmelisin ki insanın iç güzelliği dışına yansıcak diye bir kural yoktur.. O her insan için geçerli değildir..
Ayrıca güzelsen bırak seni başkaları övsün.. Sen kendini övme..." toplu hallde kizkiza olunca birileri sadece size baksa bunun olay olmasi gibi"buda kendini ne kadar yükseklere çıkardığının bi kanıtı gibi...
Dedim ya bırak başkaları övsün seni.. İnsan kendini övdümü zira benim gözümde küçülüyor...
:roflol::roflol::roflol::roflol:ne yazacagimi kimseye soracak degilim..bazen topikte kadinlar cimbizla laflari cekip olay cikariyor bu da o durum..sizin icin gostermeye iht yok gibi birsey yazmadimmm ha virgulu yokturrr anlami kendine gore degistirirsin sende oyle yapmissin..merak etme arkasindayim sadee oraya nokta koymadim ewet kendimi reklam etmeyi sevmiyorum zaten bunun arkasindayim topu topu bugune kadar 2 resim koydumm o da kozmetik..sana birsey ispatlamak zorunda degilim..sen bence resimimi gorup bunalima girduin ve saldirma geregi duydun akliincaaa anliyorum sneii..
benim kendimi ovmeye ihtiyacim olsa suruyle resim koyar ovgu beklerdim..olan seyleri yazdim ben..kendimi ovmek icinde degildi ayrica..benim icim disimda bu benim icin gecerli..baskalari icin konusmadim..
:roflol::roflol::roflol::roflol:
ahhh canım ahhhh.....
1 resmini görmedim...face ye bakıordum....a.s
2 cımbızlarla uğraşmam,işim olmaz,bayağı bir alet...mirmirmirmir
3 ister nokta koy ,ister virgül,o cümle de anlam değişikliği olmaz...(dilbilgisi):bbo:
4 kendini reklam etmiyorsan fırsatları kollama...
5 seni bilmem ama ben 31 yaşında bir velet annesiyim,konu bu olursa, değil seni angelina ablamı tanımam, yarışırım....:hooray:
6 aklımı seveyim, çünkü o bir tescilli....:lepi:
benim resmimi görüpte ,iç çekip ,bunalıma giren sen olmayasın ilk hin msj sahibi olaraktannşakkıdı:roflol::roflol::roflol: