- Konu Sahibi BeyazPerim
-
- #1.401
yok memnun olmamak değil de
ben kendimi pek benzetemedim ona :umursamaz:
ama petek dinçözün suratını beğenirim güzel bir yüzü var kaydirigubbakcemile2
barbieveken,ben seni ece gürsele benzettim.tabi sen ondan daha güzelsin
barbieveken,ben seni ece gürsele benzettim.tabi sen ondan daha güzelsin
Onun saçlarını sarıya boyamadan önceki haline benzettim bu pozunu tatlımopuyorumnanaktanyok memnun olmamak değil de
ben kendimi pek benzetemedim ona :umursamaz:
ama petek dinçözün suratını beğenirim güzel bir yüzü var kaydirigubbakcemile2
5 dak izin koyayım :kedi:eften puften okadar merak ettım kı senı benım ıcınde eklermısın yaa ılarzuya dıger topkdede ekledın goremedım ben catlarım sımdı ben
hadi yine iisin kurtarıcıların geldi alkisalkisalkis peteğe neren benzemiş anlamadım onun gibi sivribiber gibi bi burnun yok oysakiii :lepi:
hadi yine iisin kurtarıcıların geldi alkisalkisalkis peteğe neren benzemiş anlamadım onun gibi sivribiber gibi bi burnun yok oysakiii :lepi:
yokyaaaws estetik olsun olmasın sivribiber havası yok petek gibi amakaydirigubbakcemile3
gercekten 36 yasındamısnnn 25 den fazlamısın yanı sen yaaa:1shok:
kimin burnu estetikli benden mi bahsediosun??
kız benim burnum estetikli değil ki delikafadulden
O janset kimdi ki ,hatırlayamadım valla..google bir arama yapıp baksam iyi olucak..eftenpüftenkonular biraz oyuncu Janset i anımsattın sanki bana Tarkan ın sevgilisiydi ya bi ara ayrılsak da beraberiz de oynuyodu
Sağol kedicim opuyorumnanaktaneftenpüften çok şekersin sen Şenizve yaşın 23-24gösteriyo çok ciddiyimmmm akannehir
kuusra bakma cnm sokdan :)) alıntı yapmısm harıkasın gercekten aman nazar degmesın gozun degdı deme sonra :))) bu arada sıldım alıntıyı tekrar kusura bakma guzellık
eftenpüfrene sorr yaa ben bişe yapmadımmmmdelikafaduldenhangi kızdan bahsetti pek anlaşılmadı zatennn şakkıdı
tekrar açıklama yapmak gerekiyor demek şakkıdı
canım seni petek dinçözün saçlarını sarıya boyamadan önceki hallerine benzettim..
ayrıca ben petek dinçözün burnunu sivri bibere falan benzetmiyorum...evet petek dinçöz estetikli ama burnu gayet hoş duruyor yüzünde....gamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?