U
uzgunduygu
Ziyaretçi
- Konu Sahibi BeyazPerim
- #4.841
hımm teşekür ederim çok sağolll
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam ben kime benziyorum acaba??
Kime benzediğini Çıkartamadım ama Çok Güzel Olduğun Tartışılmaz Canım
opuyorumnanaktan
tam aksıne yuz hatlarım dedıgım gıbı yonlu ve siliktır ondan cabuk sekıllenır ve değişir..keskın olan tek sey gozlerımın ırılıgı :) hıc benzetılmemiştım ona ne yalan soylıyım yapmacık guzel bulurum onu du bı resım daha yuklıyım bakım ne dıyceksın :)
[
ilk görüşte bu ünlüleri anımsattın , gerçekten her resimde farklı bir yüz :) şuanki avatarındada tuğba ekinciye benziyorsun
basak sayanmi ne vardi onada cok benziyorsun ,yilan hikayesinde polisi onuyordu cok benziyor ,sonra beyaz gelincik dizisinde oynadi en büyük abilerinin karisi iste ona benziyorsun
bu dedıklerıne hic benzetmemişlerdı şaşırdım ..turkan şoray,petek ,sıbel can,tugba ekıncı&buyukustun en cok benzetılenler...avatardakı ekıncıyemı benzıo allaalla şaşırdım ona sıyah saclı şımarık hallerımı bensetrlerde akannehir
ben mi :bbo:
canım tabikide resimden görüp benzetmek çok doğru olmaz , hareketler mimiklerlede bir ünlüye benzetilebilirsin. resimlerden gördüğüm kadarıyla türkan şorayla benzerliğin yok , petek ztn çok ince ve küçük yüzlü onada benzetemedim. ama tuğba ekinciye cidden çok benziyorsun avatarında :)
ztn bu aralar her 10 kişiden 8ini Hazal Kayaya benzetiyorlar. herkese benzemeye müsait bir yüzü var.
:)) haklisin seni kime benzetiyorlar?
:))) yaa,bende önceki sayfalarda resmimi eklemisdim ama kücükdü simdi tekrar koyucam birazcik büyük :) benide biri hazala benzetmesin alakam yok ya neyse :)))
zuzum, ilk bakışta ben seni Ayça Varlıer e benzettim daha önce söyleyen oldu mu bilmiiim bilmiyorumkismile