- 10 Şubat 2009
- 14.249
- 94
- 413
- Konu Sahibi BeyazPerim
- #4.361
O zaman bu misafir..Gerizekanın başkanı...:mymeka::mymeka::mymeka:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar şimdiden iyi tatiller iyi cezalarkaydirigubbakcemile3size boncuktan kuş yapıcam konacak pencerenizeaklinialirimsmile
şu metrisin önüüü bir uzun alannboshayallersmilehadi herkez sarılsın öpüşsün helalleşsinolumunekankayizsmile
kızlar şimdiden iyi tatiller iyi cezalarkaydirigubbakcemile3size boncuktan kuş yapıcam konacak pencerenizeaklinialirimsmile
şu metrisin önüüü bir uzun alannboshayallersmilehadi herkez sarılsın öpüşsün helalleşsinolumunekankayizsmile
öyle bir topik mi var ...
ilk kez duydum ..konu ne orada içerik, tema...hihoyyyt
O zaman bu misafir..Gerizekanın başkanı...:mymeka::mymeka::mymeka:
bu sürec içerisinde az derse calısayım bari
Ünlülerin fotolarını göremiyo misafirler ama bizi görüyoakannehir
Evet, ama gene gelecek bizim uyuzzzz o yabanci nickle ve biz gene ekleyemiycez...Evt ama tanımadığımız bi nick olduğunda eklemeyiz yine
http://www.kadinlarkulubu.com/fotograflarla-eski-anilar-yeni-dusler-f910/
link vereyim
burası misafirlere kapalı ben banlı oldugum surec içinde ip degisitip girdigimde bu sayfayı goremıyordum
Evet, ama gene gelecek bizim uyuzzzz o yabanci nickle ve biz gene ekleyemiycez...
Bunun cözümü yok gibi birsey ne yazikki...
Hele bi bu çözüm alınsın cnm o zaman biz gerekirse eklemeyiz cnm
bu ilk banım olmıycak ama yeni nikimle alıcağım ilk mapusum..çok heycanlıyım içim kımıl kımılopuyorumnanaktanhihoyyyt-tatlicadiarzu-
herkezi öpüyorumkaydirigubbakcemile5
misafiralsanaalsanasmilebaşını ye sendezemuszemus
sitenin radyosu olsaydı istek parça yapardık birbirimize..şu an ankarada yatan karabiberime metin ışıktan ağla gözümü hediye ediyorum die:roflol:hadi allaha emanet olun gözüm
:roflol::roflol::roflol:bu ilk banım olmıycak ama yeni nikimle alıcağım ilk mapusum..çok heycanlıyım içim kımıl kımılopuyorumnanaktanhihoyyyt-tatlicadiarzu-
herkezi öpüyorumkaydirigubbakcemile5
misafiralsanaalsanasmilebaşını ye sendezemuszemus
sitenin radyosu olsaydı istek parça yapardık birbirimize..şu an ankarada yatan karabiberime metin ışıktan ağla gözümü hediye ediyorum die:roflol:hadi allaha emanet olun gözüm