T
TheShe
Ziyaretçi
- Konu Sahibi BeyazPerim
- #3.461
Fotoğraf göremedim ki benzeteyim boshayallersmile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
magicaklinialirimsmileŞeniz
yettttimmm
magiclove sen uyumuormusun hiccc ne zmn gelsem bu kız online kaydirigubbakcemile3
Özlem Yıldız Irmak Ünal karışımı:ecrin_bebek: o saçlar ne maşallah
89luyum canım :)) asi dizi başrolü mü? dgerlerini blmiyorum valla izlemiyodum livcim :))pati cnm ya su mavi elbiseli fot.nı kuzenime benzettim cok cıtırmıssın kaclısın sen?
ben asi dizisindeki kıza benzettim isimini hatrlayamadım cokacimcoook
saclar harika masalahhhh rengide uzunluguda perfect opuyorumnanaktan
pati cok tatlısın evet terastaki resmin ırmak ünala benziyor kac yasındasım bebeto bende merak ettim
mavi elbiseli resimde çok beğendim duruş falan harika olumunekankayizsmile
yemek yedikten sonra çekmiştir:))öküz gibi yer ayıptır sölemesizemuszemusgörsen gıcığı gram yağ yok:gitme:kıskanıyorum pisliği:dilcikar:
kızlar kendisiyle özel hayatımda malesefki arkadaş olduğum ve gördüğüm için şunu söyliyim bu pislik resimdekinden daha güzeldir:1ninca:
er-ca resim eklemedikçe kimse resim eklemesin kızlar:dilcikar:hergece hepimizi dikizliyo ama çıt yoklmaz:bi ses ver bari
yabancı değil erca kızlar
bana yorum yapmıştı :dilcikar:
hem ben onun yüzü kapalı fotosunu görmüştüm aklinialirimsmile
ama benim dışımda 3 görünmez var onlar kim bilmiimm benneyaptımki
birde the she var...kızlar acele edinde bende sızıcam gibi:)pandora karabiber bidee hülyaa bşka gırmızı kim kızlarr kaydirigubbakcemile3
youth bekliyoruzhihoyyyt
eniştemle ne gibi bi spor yapmaya karar verdiniz kankaCADIARZUtenis falanmızemuszemus
pamukşekeri ve er-ca...resim istiyoruz:enbuyukkk:siz hergece bizi görüyosunuz ama biz sizi görmedik maşalah-tatlicadiarzu-
Pardon şey ben görünüyo muyum?:kedi:
89 lu musun patim ooooof en yaslı benim galiba tam cıtırsın cnm benim ya
evet cnm baş rol oyuncusu isimi kımdi aklıma gelmedi :ecrin_bebek:
hemde o biçim
hemde o biçim
burda 70 li yıllardan eleman var be ne diyon livim..