- Konu Sahibi BeyazPerim
-
- #2.541
deliii:roflol:satrapi avatar gibisin çadır kurmak isiyorum maaşalalh
kanka valla bişey olmaz bak aynı duygular içerisindeydim ama alıştım..insan düşmeye görsün bu yola be anam
yavss kafam misafirdee kaldıı ve şuan yoookk bayılazaaamm akannehir
sanırım fikir en son benim topikte çıktı dimi:))tanrıca kankam senin sayende vallaha beni bile gaza getirdin kızım ne diyim sana
ikiniz dee beniiiiiiiiiiiiii :mymeka:
esmer guzelimmm benim bundan sonra karabiberim yok zaten =)canımsın sen cok utandım geneKız doğal o manada demedim kişilik olarak olduğun gibisin anlamındakaydirigubbakcemile3 ama güzellik olarak da doğalsın ikisini de kapsıyo fıstığım. Şöle sana seksi bi kıyafet giydirip saçları şöle bi salladı mı eva mı kalır hiçzemuszemus kıymetini bilsin senin ki böyle duru güzellik zor bulunurzemuszemus
anam hep begendigi tıpler esmer solaryumu bile dusunuyorum o denli kafaya taktım ...ay eva mendesmi çekicibenneyaptımki
karabiberimle şeyda extereme kuzenler daha bomba ondan be..esmerlik bağbında
ayrıca sen zaten çekicisin sevgilin çok nankör bence..
tşkler kıslar opuyorumnanaktansatrapi çıtı pıtı şirine bişey çıktın sende
koğuş yaattttTanrıçam bi ara özelden feci uğricam sana aşkların aşkını yaşatcam aklinialirimsmile
Ama şimdi yatmazsam annem benim pc ye dalcak valla çok pis bakıyo:tomato:
valla sen böylede güzelsin öylede taş olursun herşey yakışır kızım sana solaryumu yazın bende düşünüyorum benimki askerden gelmeden kısmetse...kara kara bişey olucamhihoyyytsevgilin seni uyuz etmeye çalışıyo liv gaza gelme:1ninca:esmer guzelimmm benim bundan sonra karabiberim yok zaten =)canımsın sen cok utandım gene
anam hep begendigi tıpler esmer solaryumu bile dusunuyorum o denli kafaya taktım ...
bana cok iyi geliyorsun vallaha
tanrıcam senin topıkte cıktı seni kım gaza getirdi cıksın ortaya =)
deliii:roflol:
kanka valla bişey olmaz bak aynı duygular içerisindeydim ama alıştım..insan düşmeye görsün bu yola be anam
sanırım fikir en son benim topikte çıktı dimi:))
kaydirigubbakcemile3allahta seni güldürsün..kızım varya bizimkiler duysaakannehir
Liv cim sen o sevgilini, çok çabuk terk et..
Gel gelinim ol..oğlan 3,5 yaşında ama olsun..
Büyütürsün sen onu..Bir dudaklar var oğlumda anlatamam..
Ördek aaazlı bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?