kızlar bende geri sayıma baslıyorum insallah :)

1 ay sonra kontrole gidicem, haftalık kontrol aşamasını tamamladım.
Ama birlikte gitmek istersen, senin gidicegin bi zamana gelirim bende cnm.

Ameliyattan önce tahlilleri göstermek için gidecem canım. Önümüzdeki hafta guatır doktorumla görüşüp tahlillerimi yaptıracam ne zaman sana uygunsa o zaman gidebiliriz canım

Son 6 gün demekkkk. Bende heyecan yaptım simdi
Hangi hastanede olacaksın cnm doktor ne dedi?

her işte bi hayır var die boşuna denmemiş demek ki:) ameliyatın heycanıyla iş sıkıntısı çok canını yakmamıştır.İnş sonrasında cok daha iyisini bulursun.

Şimdiden ameliyatın için bol şans dilerim, uğurlu geliceklerdir eminim sana :)

Ameliyattan önce tahlilleri göstermek için gidecem canım. Önümüzdeki hafta guatır doktorumla görüşüp tahlillerimi yaptıracam ne zaman sana uygunsa o zaman gidebiliriz canım

Sen tahlil işlerini tamamladığında, uygun bi zaman belirleriz birlikte cnm.
Meme ultrasyonunu nerde yaptırcagın belli mi; gün felan almadınsa aman atlama sakın. Demiştimya yogunluktan ötürü geç gün verebiliyolar.

Daha almadım aksatıyorum.

çok saol canım yaa inşallah uğur getirir bana yeni memişler:)

butterfly cım, dedinya bi tık büyük istiyorum die, hemennn şeytan üşüştü başıma, "acaba küçük mü, bende bi tık büük mü isteseydim ki" die dürtüldüm bi an
Hmen yine masamdaki aynanın açısı değiştii tabi, eskiden yüzüme bakmak için kullandığım aynayı artık, gögüslerimin hizasına ayarladım, hep farklı açılardan gögüslerime bakıyorumDD neyseki odam da tekim

Yok canım baktımda ben kendi bedenimde istedigim görüntüyü bulduğuma inanıyorum, hiç haksızlık etmiycem seçimime de kendime de:))

Senin stediğinden küçük olmasın sakın da ; büyük olursa, eşine dersin sen büük istedin al işte die

Şaka bi yana, inş seninki de tam senin istedigin gibi olucakkk cnm

Pazartesi 18.00de guatır doktorumla görüsecem. Salı günü sabah kan tahlillerim için kan verecem. İnsallah önümüzdeki hafta kalp ve meme ultrasonunu hallederim

İnsallah bende senin gibi memnun olurum canım
Bu arada evde dinlenmek cok iyi geldi bugün kendimi daha iyi hissediyorum. Bas dönmelerimde gecti

Dinlen işte cnm, yarında raporlusun ohh, işin gücün varsa onları hallet ameliyat öncesi :
Bugün son dinlenme günüm yarın kızım yanımda olacak işte olsam daha az yorulurdum emin ol :)
Mach canım senin sporcu südyenin ne marka?

Bugün son dinlenme günüm yarın kızım yanımda olacak işte olsam daha az yorulurdum emin ol :)
Mach canım senin sporcu südyenin ne marka?

Cnm inan markasına felan hiç bakmadım, ameliyat sonrası doktorun taktıgı sütyendi o sana gösterdiğim, ben sadece bedenine bakmıştım, Large'dı (eve gidince bakıyım bi, üstümde degil)
Ben sonra kendi sütyenlerimi kullandım, yine sporcu sütyeni gibi onlarda, yurtdışından almıştım cok önce, bilindik bi markaları yok. (tabi gögsümün tamamını kapamıolar şu haliyle de)

İşten erken cıkıyosun cnm nasılsa, bi alışveriş merkezine git, al bir tane(beyaz alma, sürülen kremler, sonra dikiş yerlerine kullanacağın tentürdiyot felan bulaşıp leke yapıyo. siyah felan varsa ii olur).

Ameliyat sonrası bikaç gün değiştirmek bile gelmez zaten aklına da; en azından elinin altında 1 tane yedek olur. Sonra zaten, istiyosan yine alırsın.

Ben sevdim bu sütyenleri, balenli kullanmam kolay kolay artık:)

Siyah al dediğin iyi oldu canım krem ve tentürdiyot hiç aklıma gelmemişti

Dün rüyamda saclarım bakır ve küttü. Gece esimle konusmustuk. Beni ranıdıgında saclarım bakırdı tekrar boyatsana dedi. Kararsızım sen ne dersin?

Dün rüyamda saclarım bakır ve küttü. Gece esimle konusmustuk. Beni ranıdıgında saclarım bakırdı tekrar boyatsana dedi. Kararsızım sen ne dersin?

Beyaz oldugun için bence cok yakışır bakırlar, kızıllar; burda da bi resmin vardıya zaten, bakırdı di mi o resimdeki saçın?
Boyu gayet iyiydi de, renginde oynama yapabilirsin cnm.

ya, doktordan(dahiliyeci) randevu aldım sabah erkenden gitcem, bu yag bezesi beni cok rahatsız etti, bugün pamuk koydum koltugumun altına, resmen acıyo ya(

Koltuk altında yag bezesi mi var? Nasıl olusmus biliyor musun? Cok agrı yaptıgını dutmustum ameliyatla mı alınması gerekiyor

Koltuk altında yag bezesi mi var? Nasıl olusmus biliyor musun? Cok agrı yaptıgını dutmustum ameliyatla mı alınması gerekiyor

Ya daha önce hiç görmemiştim, cıkmamıştıda. Tam nası denk geldi bilmiyorum ama, meme ultrasyonunda böle koltuk altında felanda gezdiriyo o cihazı; benim ertesi gün iki koltuk altımda da yag bezesi cıktı, görüntüde kızarıklık vardı hafif sertlik, ama geçti kendiliginden.
Bikaç gündür yine geri döndü işte, böle kıyafetim sürtününce bile acıyo senle buluştugumuzda da peçeteler koymuştum thsirtün içine işte, krem sürmüştüm. Ama geçmio bugünde cok acıo.
İşyerinde bi bayanla konuşuyodm da, cok sık görülüyomuş bu böle onda da varmış, sonra geçmiş.

Kollarımı oynatasım gelmio
Bakim ne dicek doktor gidim sabah.

(( off cok üzüldüm. İnsallah ciddi birsey degildir. Simdiden gecmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…