Ama çakmak çakmak gözleri, tam bomba gibi yaptı göğüsleri, olan olsa da gönül şunlara kavuşsa
bak süper oldu bu uyarlamayapar yapar bomba hocanın sonuçlarını buradaki arkadaşlardan gördüm duydum sende sorunsuz atlatıp bombalarına kavuşursun inşallah
gülmekten öldüm burada:) alemsiniz kızlar yaaa..
herkese sorunsuz bir ameliyat süreci diliyorum
İnsallah biran önce olsak ve iyileşme sürecine gecsek keskekonun hayırlıs olsun canımm... çok çabuk geçiyo günler ama bunu ameliyat olup 10 gün fln geçirdikten sonra anlıyosun. ne çabuk geçti yaaawww diyosun sonra senden sonra ameliyat olcaklara "çok çabuk geçiyo zaman" demeye başlıyosun :))) allah gönlüne göre versin canım...
:))))))) cok güldüm yaSıradaki bu şarkı
OoooOoo çekilin yoldan, sıramız geliyor cancanlar, amerikanlar eskidi bunlar turkish hatunlar
Ve de bu şarkı
Buraları yıkılıyo, benden bıkılıyo, hergün peşime bıyıklı takılıyo, ben bunu seçtim, tercihim doğru, yasla başını hadi degajeme doğru
Benden sana gelsin şeker
Geri sayım başlasın o zaman, arkanıza yaslanın bizi bekleyin anacım
hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun, geri sayım başlamış.inşallah sıkıntısız ve kolayca atlatır, sen de kavuşursun yeni görüntüne.buradaki en pimpirik kişilerden biri olarak (hatta belki 1.sıra), sana tavsiyem sakın kendini sıkma ve çok düşünme.hep başka şeylere odaklan.doktoruna güven ve herşeyi ona bırak.yeni çamaşır ve kıyafetlerin hayalini kur ve başka birşey düşünmemeye çalış çünkü ben ameliyat öncesi ve sonrası neredeyse 2 ay kendime eziyet çektirdim.hep olumlu düşün.inşallah bu süreci kolaylıkla geçirirsin.
hayırlı uğurlu olsun canımbende büyük olmasından şikayetçiyim ama kocam çok memnun o yüzden böyle takılmak zorundayım
hayırlı uğurlu olsun canımbende büyük olmasından şikayetçiyim ama kocam çok memnun o yüzden böyle takılmak zorundayım
bizimki önce karsı geliyordu ben silikonu dogal yaptırayım diyince olmusken yaptırdıgına deysin diyorahhh erkeklerrrrrr
Benimkide ameliyattan önce ne gerek var yahu,ben memnunum,manyaksın sen takıntı yaptın kendine,nankörlük yapıyorsun bu güzelliklere,diyordu.Ama şimdi iyiki yaptırmışız diyorErkekler işte,hepsi aynı
Mach arkadasımın sayesinde kafamdaki soru işaretleri gitti. Dün görüstük cok yardımcı ıldu bana
Doktorum zühtü demir insallah. tekrar sagol canım
Canım ne demek, bi faydam olduysa ne mutlu, ben sadece kendi kendime yaptıgım sıkıntıları, sen yapma, rahat güzel bi şekilde atlat istiyorum.
Tek endişem boyut konusunda birebir yönlendirmiş olmayım seni, yani beden ölçülerimiz birbirine cok yakın, sende de aynı durur diye tahmin ediyorum da, tavsiyem boyut konusunda son noktayı doktorla bir daha koyman.
Çok tatlı cici birisin, cok yakışıcak eminim ameliyat sonrası gögüslerin sana :)
Canım seninle tanısdıktan sonra 275cc banada ideal diyordum ama sanırım biraz daha büyük istiyorum aksam kendimi 1 tık daha büyük olsun diye düşünürken buldum :))))
Ha haaa :))))Cnm kafanda netleşmesine bi faydası olduysa benim 275 cc nin ne mutlu
Paylaşırsın bunu doktorla, beraber bile gideriz; "bunların bi tık büyügünü istiorum" dersin
Ha haaa :))))
Cnm bir daha ki görüsmen ne zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?