• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bende geri sayıma baslıyorum insallah :)

senin adına sevindim cnm ben de istiyorum bu aralar,:44: ama fiyatlar çok fark ediyo. çok kararsız kaldım bir de erkek doktor istemiyorum. o yüzden de biraz çekimserim:44:

senin adına sevindim cnm ben de istiyorum bu aralar,:44: ama fiyatlar çok fark ediyo. çok kararsız kaldım bir de erkek doktor istemiyorum. o yüzden de biraz çekimserim:44:

fiyatlar gercekten pahalı. bende biriktireyim diyordum baska ihtiyaclar cıkıyor ve para birikmiyor. o yüzden kredi cektim.

sagol canım ama işlerim biraz ters gitti. kan tahlillerimde eksiklik var. tekrar gidip kan vermem gerek

Canım devlettemi özeldemi olacaksın sen ? eğer özelse o hastanede yapmaları gerek tahlilleri. Eğer devletse bir günde halloluyo hersey bana tek eko kan ve meme ultrasonu çektiler 1 saatimi almadu bir gün sonrada sonuçlarım doktora gitti. Sonuçları ben görmedim bile direk ameliyata girdim. Seninki niye bu kadar uğraştırdı acaba ?

Canım devlettemi özeldemi olacaksın sen ? eğer özelse o hastanede yapmaları gerek tahlilleri. Eğer devletse bir günde halloluyo hersey bana tek eko kan ve meme ultrasonu çektiler 1 saatimi almadu bir gün sonrada sonuçlarım doktora gitti. Sonuçları ben görmedim bile direk ameliyata girdim. Seninki niye bu kadar uğraştırdı acaba ?

özelde akay hastanesinde. doktor kagıda su tahlilleri yaptır gel dedi. mem ultrasonu kalp ekosu ve guatırla olanları düzen laboratuarında yaptırdım ama biyokimya, APTT,PTZ,INR, Anti HCV, anti HIV, HbsAg testlerinide yaptırmam gerekiyordu. bunlar için tekrar kan tahlili vermem gerekiyor.

özelde akay hastanesinde. doktor kagıda su tahlilleri yaptır gel dedi. mem ultrasonu kalp ekosu ve guatırla olanları düzen laboratuarında yaptırdım ama biyokimya, APTT,PTZ,INR, Anti HCV, anti HIV, HbsAg testlerinide yaptırmam gerekiyordu. bunlar için tekrar kan tahlili vermem gerekiyor.

Allah allah özeldede oldum ben ama ordada tahlillerim alındı 1 saat sonrasında ameliyata girmiştim. Tahliller benim hiç böyle uğraştırmamıştı. Neyse inş. Bir sorun çıkmadan bitirirsin tahlil işlerini. Önemli olan ameliyat günü ve sonrası :)) heycan varmı heycan gerçi çok az kaldı zaman ama heycandan geçmez şimdi :)

Allah allah özeldede oldum ben ama ordada tahlillerim alındı 1 saat sonrasında ameliyata girmiştim. Tahliller benim hiç böyle uğraştırmamıştı. Neyse inş. Bir sorun çıkmadan bitirirsin tahlil işlerini. Önemli olan ameliyat günü ve sonrası :)) heycan varmı heycan gerçi çok az kaldı zaman ama heycandan geçmez şimdi :)

cok kasıldım bir an önce olsun bitsin istiyorum. sonrasıda korkutuyor. ailem bilmiyor sadece esim, kardesi ve yakın arkadasım biliyor. 2 yasında kızım var. annemlere bel agrısı diyecem insallah anlamazlar.

birde nemutlubananın yazısından sonra kafam iyice karsıtı. benim doktorum mentor marka kullanıyor. mentor 3 katmanlı oldugu için elle hissedilebilir. diğerleri 6 katmanlıymıs. daha dogal duruyormus. mentor kullanıp memnun olmayan var mı?

birde nemutlubananın yazısından sonra kafam iyice karsıtı. benim doktorum mentor marka kullanıyor. mentor 3 katmanlı oldugu için elle hissedilebilir. diğerleri 6 katmanlıymıs. daha dogal duruyormus. mentor kullanıp memnun olmayan var mı?

slm benimkisi Mentor ama ellediğin zaman hissedilmiyor...hemde kas üstü takıldı.

Valla cnm benmki mentor. Ama ben hiç birşeyinden memnun değilimki bu ameliyatın katmanına gelse sıra. O konuda bir fikrim yok malesef.

kasüstü oldugu halde hissedilmiyorsa korkacak birsey yok ama senin daha önceki dokun yeterliydi belkide canım.

Evet shans arkadaşımızın meme dokusu vardı ama yanlış olan birşey var.Shans arkadaşımıza kas üstü degil kas zarı altı yöntemi uygun görüldü.Benimde meme dokum vardı kas zarı altına Mentor marka protez koyuldu protezimi hissetmiyorum.Merak etme Mentor marka protezler FDA onaylı bir protez.Birçok doktor bu markayı kullanıyor ve öneriyor.Bu zamana kadar bir sorun yaşayan olmadı.Bir doktor hangi protezi kullanıyorsa onu övüyor ve tavsiye ediyor.Olay bu..Arıon,Nagor protezlerde onaylı sadece üretim yerleri ve firmalar farklı :34: Protezi hissetme konusuna gelince sizin vücudunuza yanlış olan yöntem ve protez büyüklügü tercih edilirse protezi hissedersiniz.Meme dokunuz hiç yoksa ve derini ince ise protezi hissetmemek için proteziniz kas altına da takılsa yapay bir görüntü verecegi aşikar,bu önlenemez malesef.. Yani buradan şu çıkıyorki protezle alakalı bir durum degil aslında.Bende 400cc lik protez var,vücudum,gögsüm çok iyi saklayabildi protezimi.Kıvamındanda,duruşundanda çok memnunum.Burada hangi arkadaşa sorarsan sor protezinden memnun :34: O yüzden kafana birşey takılmasın tatlım..Mentor marka protez bütün testlerden geçmiş 40ton basınca maruz bırakılmış patlama,dagılma gibi bir sorun çıkarmamış hafızalı bir protezdir..Mentorun kendi sitesine girip bilgileri okursan herşeyi daha net bulabilirsin..Doktoruna güven :34:

Sagol arzumcum. Doktoruma güveniyorum ama o kadar cok sey okuyorum ki mutlaka insanın aklı karısıyor

Sagol arzumcum. Doktoruma güveniyorum ama o kadar cok sey okuyorum ki mutlaka insanın aklı karısıyor

Bazen çok okumak,araştırmakta kafa karışıklıgı yapıyor malesef..Ameliyat olduktan sonra herşeyi kendin görecegin için dogruları daha net göreceksin.Örnek veriyorum Mentor protez konusunda Mentor takılan arkadaşlara kıvamını sorup bilgi alabilirsin.Ama hissetmek konusunda net bilgi alamazsın.Belki o arkadaşımıza ameliyatta yanlış birşey yapıldı,teknigi yanlıştı yada protez boyutu..Bu yüzden protezi hissedebilir.Bu protezin kötü olmasından kaynaklanabilecek bir durum olmaz :34: Bilmem anlatabildimmi:34: Senin dikkat edecegin konu protezin onaylı olması.A marka protez veya B marka onaylı protez arasında bariz bir fark bulamazsın.Her marka kendi ürününü satmak,öne çıkarmak için diger marka hakkında farklı şeyler söyleyebilir.Pazarlama sunumu karşımıza çıkar bu konuda :34: Doktoruna doktorunun tercih etmedigi,yani anlaşma yapmadıgı bir firmanın protezini kullanmasını rica edersen doktorun buna pek olumlu yaklaşmaz.Çokısrar edersen pek yaparım ama bir sorun yaşarsan arkanda olmam der :34: Bunun gibi birşey işte..Merak etme,tercih edilen protez çok uzun yıllardır kullanılan ve bu uzun yıllardırda sorun çıkarmamış bir marka.Yeni markalardan korkmak lazım aslında :34:

Ayrıca unutmaki, protezler arasındada 3 çeşit kıvam var.Biri yumuşak biri orta sert digeride çok sert olan protezdir.Genellikle en yumuşak olan 1. derecede olan jel protezler kullanılıyor zaten :34:

Back