- 29 Nisan 2007
- 6.172
- 6
- 358
Günaydın bayanlar hepinize..
butterfly cım yaptır tüm tahlillerini, doktorunla görüşmene git, zaman geçmiş ameliyat günün gelmiş olacak zaten.
az kaldı azzz
Eko mu cektirdim birazdan meme ultrasonumu cektirecem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın bayanlar hepinize..
butterfly cım yaptır tüm tahlillerini, doktorunla görüşmene git, zaman geçmiş ameliyat günün gelmiş olacak zaten.
az kaldı azzz
Eko mu cektirdim birazdan meme ultrasonumu cektirecem.
Kolaycıklar gelsin :))
senin adına sevindim cnm ben de istiyorum bu aralar,:44: ama fiyatlar çok fark ediyo. çok kararsız kaldım bir de erkek doktor istemiyorum. o yüzden de biraz çekimserim:44:
sagol canım ama işlerim biraz ters gitti. kan tahlillerimde eksiklik var. tekrar gidip kan vermem gerek
Canım devlettemi özeldemi olacaksın sen ? eğer özelse o hastanede yapmaları gerek tahlilleri. Eğer devletse bir günde halloluyo hersey bana tek eko kan ve meme ultrasonu çektiler 1 saatimi almadu bir gün sonrada sonuçlarım doktora gitti. Sonuçları ben görmedim bile direk ameliyata girdim. Seninki niye bu kadar uğraştırdı acaba ?
özelde akay hastanesinde. doktor kagıda su tahlilleri yaptır gel dedi. mem ultrasonu kalp ekosu ve guatırla olanları düzen laboratuarında yaptırdım ama biyokimya, APTT,PTZ,INR, Anti HCV, anti HIV, HbsAg testlerinide yaptırmam gerekiyordu. bunlar için tekrar kan tahlili vermem gerekiyor.
Allah allah özeldede oldum ben ama ordada tahlillerim alındı 1 saat sonrasında ameliyata girmiştim. Tahliller benim hiç böyle uğraştırmamıştı. Neyse inş. Bir sorun çıkmadan bitirirsin tahlil işlerini. Önemli olan ameliyat günü ve sonrası :)) heycan varmı heycan gerçi çok az kaldı zaman ama heycandan geçmez şimdi :)
birde nemutlubananın yazısından sonra kafam iyice karsıtı. benim doktorum mentor marka kullanıyor. mentor 3 katmanlı oldugu için elle hissedilebilir. diğerleri 6 katmanlıymıs. daha dogal duruyormus. mentor kullanıp memnun olmayan var mı?
slm benimkisi Mentor ama ellediğin zaman hissedilmiyor...hemde kas üstü takıldı.
birde nemutlubananın yazısından sonra kafam iyice karsıtı. benim doktorum mentor marka kullanıyor. mentor 3 katmanlı oldugu için elle hissedilebilir. diğerleri 6 katmanlıymıs. daha dogal duruyormus. mentor kullanıp memnun olmayan var mı?
kasüstü oldugu halde hissedilmiyorsa korkacak birsey yok ama senin daha önceki dokun yeterliydi belkide canım.
kasüstü oldugu halde hissedilmiyorsa korkacak birsey yok ama senin daha önceki dokun yeterliydi belkide canım.
Sagol arzumcum. Doktoruma güveniyorum ama o kadar cok sey okuyorum ki mutlaka insanın aklı karısıyor