• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bende geri sayıma baslıyorum insallah :)

Ama çakmak çakmak gözleri, tam bomba gibi yaptı göğüsleri, olan olsa da gönül şunlara kavuşsa :16:

bak süper oldu bu uyarlama :46: yapar yapar bomba:34: hocanın sonuçlarını buradaki arkadaşlardan gördüm duydum sende sorunsuz atlatıp bombalarına kavuşursun inşallah :29:

Son düzenleme:
hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun, geri sayım başlamış.inşallah sıkıntısız ve kolayca atlatır, sen de kavuşursun yeni görüntüne.buradaki en pimpirik kişilerden biri olarak (hatta belki 1.sıra), sana tavsiyem sakın kendini sıkma ve çok düşünme.hep başka şeylere odaklan.doktoruna güven ve herşeyi ona bırak.yeni çamaşır ve kıyafetlerin hayalini kur ve başka birşey düşünmemeye çalış çünkü ben ameliyat öncesi ve sonrası neredeyse 2 ay kendime eziyet çektirdim.hep olumlu düşün.inşallah bu süreci kolaylıkla geçirirsin.

konun hayırlıs olsun canımm... çok çabuk geçiyo günler ama bunu ameliyat olup 10 gün fln geçirdikten sonra anlıyosun. ne çabuk geçti yaaawww diyosun sonra senden sonra ameliyat olcaklara "çok çabuk geçiyo zaman" demeye başlıyosun :))) allah gönlüne göre versin canım...
İnsallah biran önce olsak ve iyileşme sürecine gecsek keske

Sıradaki bu şarkı

OoooOoo çekilin yoldan, sıramız geliyor cancanlar, amerikanlar eskidi bunlar turkish hatunlar :54:

Ve de bu şarkı

Buraları yıkılıyo, benden bıkılıyo, hergün peşime bıyıklı takılıyo, ben bunu seçtim, tercihim doğru, yasla başını hadi degajeme doğru :23:

Benden sana gelsin şeker :16:

Geri sayım başlasın o zaman, arkanıza yaslanın bizi bekleyin anacım :52:
:))))))) cok güldüm ya
Nerden buldun tam uyuyor :))))

hayırlı uğurlu olsun canım :34: bende büyük olmasından şikayetçiyim ama kocam çok memnun o yüzden böyle takılmak zorundayım :1::1:

hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun, geri sayım başlamış.inşallah sıkıntısız ve kolayca atlatır, sen de kavuşursun yeni görüntüne.buradaki en pimpirik kişilerden biri olarak (hatta belki 1.sıra), sana tavsiyem sakın kendini sıkma ve çok düşünme.hep başka şeylere odaklan.doktoruna güven ve herşeyi ona bırak.yeni çamaşır ve kıyafetlerin hayalini kur ve başka birşey düşünmemeye çalış çünkü ben ameliyat öncesi ve sonrası neredeyse 2 ay kendime eziyet çektirdim.hep olumlu düşün.inşallah bu süreci kolaylıkla geçirirsin.

canım bende pimpirikliyim ya birsey olursa kızım ortada kalırsa. aileme söylemeyecem birsey olursa herkes duyacak diye diye kendi kendimi yiyip bitiriyorum. bir yandanda olmalıyım diye kendimi motive etmeye calsıyorum. forumda olan arkadasları görmeden önce daha kötüydüm burda biraz biraz sakinlesiyorum.

hayırlı uğurlu olsun canım :34: bende büyük olmasından şikayetçiyim ama kocam çok memnun o yüzden böyle takılmak zorundayım :1::1:

bizimki önce karsı geliyordu ben silikonu dogal yaptırayım diyince olmusken yaptırdıgına deysin diyor:36: ahhh erkeklerrrrrr

bizimki önce karsı geliyordu ben silikonu dogal yaptırayım diyince olmusken yaptırdıgına deysin diyor:36: ahhh erkeklerrrrrr

Benimkide ameliyattan önce ne gerek var yahu,ben memnunum,manyaksın sen takıntı yaptın kendine,nankörlük yapıyorsun bu güzelliklere,diyordu.Ama şimdi iyiki yaptırmışız diyor :37: Erkekler işte,hepsi aynı :31: :9:

Benimkide ameliyattan önce ne gerek var yahu,ben memnunum,manyaksın sen takıntı yaptın kendine,nankörlük yapıyorsun bu güzelliklere,diyordu.Ama şimdi iyiki yaptırmışız diyor :37: Erkekler işte,hepsi aynı :31: :9:

ben simdiye kadar gögüs sevmeyen erkek duymadım

Son 22 gün. Ameliyat günümde kardesiminde esininde işi var ikiside ertele diyor ama ertelemek istemiyorum

Mach arkadasımın sayesinde kafamdaki soru işaretleri gitti. Dün görüstük cok yardımcı ıldu bana:71:
Doktorum zühtü demir insallah. tekrar sagol canım

Mach arkadasımın sayesinde kafamdaki soru işaretleri gitti. Dün görüstük cok yardımcı ıldu bana:71:
Doktorum zühtü demir insallah. tekrar sagol canım

Canım ne demek, bi faydam olduysa ne mutlu, ben sadece kendi kendime yaptıgım sıkıntıları, sen yapma, rahat güzel bi şekilde atlat istiyorum.
Tek endişem boyut konusunda birebir yönlendirmiş olmayım seni, yani beden ölçülerimiz birbirine cok yakın, sende de aynı durur diye tahmin ediyorum da, tavsiyem boyut konusunda son noktayı doktorla bir daha koyman.
Çok tatlı cici birisin:nazar:, cok yakışıcak eminim ameliyat sonrası gögüslerin sana :)

Canım ne demek, bi faydam olduysa ne mutlu, ben sadece kendi kendime yaptıgım sıkıntıları, sen yapma, rahat güzel bi şekilde atlat istiyorum.
Tek endişem boyut konusunda birebir yönlendirmiş olmayım seni, yani beden ölçülerimiz birbirine cok yakın, sende de aynı durur diye tahmin ediyorum da, tavsiyem boyut konusunda son noktayı doktorla bir daha koyman.
Çok tatlı cici birisin:nazar:, cok yakışıcak eminim ameliyat sonrası gögüslerin sana :)

Canım seninle tanısdıktan sonra 275cc banada ideal diyordum ama sanırım biraz daha büyük istiyorum aksam kendimi 1 tık daha büyük olsun diye düşünürken buldum :))))

Canım seninle tanısdıktan sonra 275cc banada ideal diyordum ama sanırım biraz daha büyük istiyorum aksam kendimi 1 tık daha büyük olsun diye düşünürken buldum :))))

Cnm kafanda netleşmesine bi faydası olduysa benim 275 cc nin ne mutlu:52:
Paylaşırsın bunu doktorla, beraber bile gideriz; "bunların bi tık büyügünü istiorum" dersin :52:

kızlar bana son 6 gün ayhh heyecan tavanda. daha hiç hazır değilim. bikaç alışveriş yapmam gerekiyo hastane için falan. bu arada dinlenme sürecinde de sorun kalmadı. çalıştığım fabrika kapanıyo. işsiz kalıyorum bayramdan önce. neyse iyileştikten sonra bomba gibi iş ararım artık:)

Back