• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bende geri sayıma baslıyorum insallah :)

Pazartesi günü belli olacak. forumdaki mach arkadasımızla bulusacaz. Zühtü beyin hastası bana yardımcı olacak karar vermemde sagolsun. :16:
Önümüzdeki hafta tahlillerimi yaptıracam. Guatır doktorumla da görüsecem. İnsallah bir sıkıntı olmaz

Canım konu başlığın hayırlı olsun:46:
Ben cumartesi günü kontrole gittim, 10 gün sıklıkla gidiyodum, bu sefer 1 ay sonra gel dedi. Dikiş izi için jel kullanmaya başladım; artık 38. günümdeyim :)
Su anki halimi cok begendi, protez hem şekil almış hem de yumuşamış, görüntü olarak da bana cok yakıştıgını söledi, uctum tabi o ara ben :16:

Eminim sende tam beklentini karşılayacak sonucu alacaksın canım, yemegim geldi benim, yiyim yine görüşürüz cnm:)

2 kasımda insallah bir aksilik olmazsa ameliyatımı olacam. şimdiden konumu actım :) bende geri sayımı baslatayım :)
umarım bu süre içinde banada desteğinizi gösterirsiniz:16:

Konun hayırlı olsun canım..İnşallah doktor tercihindede sana en iyi gelecek doktoru tercih edersin :16: Unutma,her doktorun başarı ile sonuçlanan ameliyat sonucuda vardır,başarısızlıkla sonuçlanan sonuçlarıda olur.Burada önemli olan senin içine sinen,sana dogru gelen doktoru tercih etmen olacak :34: Ona buna göre seçim yaparsan mutsuz olabilirsin.Seni an iyi anladıgını dülşündügün doktoru seç canım.En az benim kadar mutlu ol inşallah :16: Çok çok güzel haberlerlede aramızda ol :34:

Canım konu başlığın hayırlı olsun:46:
Ben cumartesi günü kontrole gittim, 10 gün sıklıkla gidiyodum, bu sefer 1 ay sonra gel dedi. Dikiş izi için jel kullanmaya başladım; artık 38. günümdeyim :)
Su anki halimi cok begendi, protez hem şekil almış hem de yumuşamış, görüntü olarak da bana cok yakıştıgını söledi, uctum tabi o ara ben :16:

Eminim sende tam beklentini karşılayacak sonucu alacaksın canım, yemegim geldi benim, yiyim yine görüşürüz cnm:)

afiyet olsun canım. off ne güzel 1 ayı geride bıraktım darısı benim basıma:16:

Hayırlısı olsun...Darısı olmayı isteyenlerin başına ;)

sagol canım

Konun hayırlı olsun canım..İnşallah doktor tercihindede sana en iyi gelecek doktoru tercih edersin :16: Unutma,her doktorun başarı ile sonuçlanan ameliyat sonucuda vardır,başarısızlıkla sonuçlanan sonuçlarıda olur.Burada önemli olan senin içine sinen,sana dogru gelen doktoru tercih etmen olacak :34: Ona buna göre seçim yaparsan mutsuz olabilirsin.Seni an iyi anladıgını dülşündügün doktoru seç canım.En az benim kadar mutlu ol inşallah :16: Çok çok güzel haberlerlede aramızda ol :34:

arzumcum sagol canım. forumdada ayne doktor için kimisi mükemmel doktor derken kimiside nerden gittim diyor. hem sans hemde kişiye göre değişiyor galiba. insallah sectiğimiz doktorlar hem benim hemde benimle aynı durumda olan arkadasların beklentilerini karsılar.

sagol canım

arzumcum sagol canım. forumdada ayne doktor için kimisi mükemmel doktor derken kimiside nerden gittim diyor. hem sans hemde kişiye göre değişiyor galiba. insallah sectiğimiz doktorlar hem benim hemde benimle aynı durumda olan arkadasların beklentilerini karsılar.

Evet,aynen canım..Bazen şans işi,bazende vücudumuzun verdigi tepkidende dolayı olumsuzluklarla karşılaşabiliyoruz.Umarım herkes mutlu olur,istedigi görünüme,gögüslere kavuşur..Ne diyelim,şansınız bol olsun :54:

afiyet olsun canım. off ne güzel 1 ayı geride bıraktım darısı benim basıma:16:

Canım hayırlısıyla ol ameliyatını, sonrası zaten bi curcuna geçip gidiyo :) yok agrım, yok şişlerim, yok büyüktü, yok küçüktü, sonra sonra aman ne güzel oldu derken akıyo zaman :)
Hastanede felan kalma durumun olursa, ziyaretine de gelirim ben duramam :)

Canım hayırlısıyla ol ameliyatını, sonrası zaten bi curcuna geçip gidiyo :) yok agrım, yok şişlerim, yok büyüktü, yok küçüktü, sonra sonra aman ne güzel oldu derken akıyo zaman :)

ayyy canımm sagol.:16:bana bırakırlarsa kesin kalırım:36:

Canım,ameliyat ücertinin içinde oluyor zaten o bir gecelik yatış.Doktor sana iyi hissediyrsan çıkabilirsin diyor ama mutlaka ilk geceni hastanede geçir.Tansiyonun çok dengesizleşiyor çünkü..Ateşin çıkabilir,agrın fazla olur hemşireler hemen müdahale yaparlar hastanede :34: İLk gece önemli tabi..İstanbulda olsaydın bende gelirdim yanına valla.Toplaşır tanışırdık :31:

evet canım büyük olasılıkla zühtü beye olacam. zühtü bey istediği tahlilleri yazdı. tarihide belirledik. bu hafta içi tahlillerimi yaptıracam ve guatır doktorumla görüsmem gerekiyor. ritim bozuklugum var kalp grafisi de cekilecek insallah kan tahlillerimde ve kalpte sıkıntı cıkmaz

canım cok sevındım senın adına . adım adım yaklaşıyorsun büyük güne:34:

Canım,ameliyat ücertinin içinde oluyor zaten o bir gecelik yatış.Doktor sana iyi hissediyrsan çıkabilirsin diyor ama mutlaka ilk geceni hastanede geçir.Tansiyonun çok dengesizleşiyor çünkü..Ateşin çıkabilir,agrın fazla olur hemşireler hemen müdahale yaparlar hastanede :34: İLk gece önemli tabi..İstanbulda olsaydın bende gelirdim yanına valla.Toplaşır tanışırdık :31:
ne güzel olurdu:16:
acıkcası korku var içimde ilk gün hastanede olmak isterim.

canım cok sevındım senın adına . adım adım yaklaşıyorsun büyük güne:34:
evet evttttttttt :52:

konun hayırlıs olsun canımm... çok çabuk geçiyo günler ama bunu ameliyat olup 10 gün fln geçirdikten sonra anlıyosun. ne çabuk geçti yaaawww diyosun sonra senden sonra ameliyat olcaklara "çok çabuk geçiyo zaman" demeye başlıyosun :))) allah gönlüne göre versin canım...

Sıradaki bu şarkı

OoooOoo çekilin yoldan, sıramız geliyor cancanlar, amerikanlar eskidi bunlar turkish hatunlar :54:

Ve de bu şarkı

Buraları yıkılıyo, benden bıkılıyo, hergün peşime bıyıklı takılıyo, ben bunu seçtim, tercihim doğru, yasla başını hadi degajeme doğru :23:

Benden sana gelsin şeker :16:

Geri sayım başlasın o zaman, arkanıza yaslanın bizi bekleyin anacım :52:

Sıradaki bu şarkı

OoooOoo çekilin yoldan, sıramız geliyor cancanlar, amerikanlar eskidi bunlar turkish hatunlar :54:

Ve de bu şarkı

Buraları yıkılıyo, benden bıkılıyo, hergün peşime bıyıklı takılıyo, ben bunu seçtim, tercihim doğru, yasla başını hadi degajeme doğru :23:

Benden sana gelsin şeker :16:

Geri sayım başlasın o zaman, arkanıza yaslanın bizi bekleyin anacım :52:

şarkılar geri sayımlar ah neşeli bekleyiş var:29: aman canım bıyıklı yaslanmasın degejeye yeni memelere bıyıkları zarar vermesin bıyıksız bulursun:9:

Ay evet bıyıklı olmaz, ne o öyle, jilet kaydı olsun mümkünse :23:

sen Naci hocaya, sibel candan çakmak çakmak gözlerini söyle bence ;ameliyat sonrası jilet kaydıya bakarız hep beraber :29:

Naci beyin göz rengi ve çakmak çakmak bakışı görüşme sonrası aklımda kaldı benim:)))

sen Naci hocaya, sibel candan çakmak çakmak gözlerini söyle bence ;ameliyat sonrası jilet kaydıya bakarız hep beraber :29:

Naci beyin göz rengi ve çakmak çakmak bakışı görüşme sonrası aklımda kaldı benim:)))

Ama çakmak çakmak gözleri, tam bomba gibi yaptı göğüsleri, olan olsa da gönül şunlara kavuşsa :16:

Back