• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bende geri sayıma baslıyorum insallah :)

Canım aslında yanında sana yardımcı olan birileri varsa cok da zor olmuyor. İlk 3 gün annem baktı kızıma o zaman hiç kendimi yormadan dinlendim . 2 hafta boyuncada dikkat ettim kucagıma almadım. Ameliyat olalı 47 gün oldu. Simdi eski tempomdayım kıcaklıyorum, ev işimi yapıyorum.

Gögüslerin yakınlığına gelince yumuşadıkca yakınlasmaya basladılar. Benim öncedende ayrıktı gögüslerim o yüzden olabilecek en iyi yakınlıkta. Belki ilere toparlayıcı sütyenlerle çatal daha iyi görünür

göğüsteki dalgalanma müdahaleye gerek kalmadan geçer inşallah cnm.. verdiğin bilgiler için tekrar teşekkürler, birde Osman Latifoğlu ile görüşmüşmüydün çok yorum bulamadım meme estetiği için burun estetiğinde çok var ama, sana sorayım dedim ankara olunca.. sevgiler..

Canım fotoğraf ekledim bakabilirsin:34:

ya canım bu ara dual plana takmıs durumdayım,ilk zamanlar yorumlarında üstten basık altı füze gibi demişti,2 ay geçti şimdi durum nasıl? dual planda damla sart bence, yada yarı damla. gerçi yuvarlak resimleri de gayet hoş. offff ne zor iş ya..resimlerde üst kısımlar baya dolgun görünüo hiç de basık değil gibi...300-325 aklımdaki ölçülere yakın. acaba musait oldugunda bir kaç tane sütyenli yada bikinili resim koyma sansın varmı yandan ve önden ? bluzden pek anlasıllmıo :50:

ya canım bu ara dual plana takmıs durumdayım,ilk zamanlar yorumlarında üstten basık altı füze gibi demişti,2 ay geçti şimdi durum nasıl? dual planda damla sart bence, yada yarı damla. gerçi yuvarlak resimleri de gayet hoş. offff ne zor iş ya..resimlerde üst kısımlar baya dolgun görünüo hiç de basık değil gibi...300-325 aklımdaki ölçülere yakın. acaba musait oldugunda bir kaç tane sütyenli yada bikinili resim koyma sansın varmı yandan ve önden ? bluzden pek anlasıllmıo :50:

cherrycim bnmde dual plan ve yuvarlak protez var bakmışmıydın fotolarıma?

Canım zaman gectikce oturmaya başladı. Dikiş yerindeki dalgalanma dısında sikayetim yok. Cumartesi günü kontrole gidecem o zaman soracam zühtü beye. Bikinili resmim vardı ilk resimlerindi oturduktan sonra yenisini eklerim diye sildim. Sana gönderirim

Canım zaman gectikce oturmaya başladı. Dikiş yerindeki dalgalanma dısında sikayetim yok. Cumartesi günü kontrole gidecem o zaman soracam zühtü beye. Bikinili resmim vardı ilk resimlerindi oturduktan sonra yenisini eklerim diye sildim. Sana gönderirim

dalgalanma normal ve masajla düzelen bir şey benim bildiğim. benim de sağ tarafta (cebine geç oturan bebiş) koltuk altıma doğru hafif dalgalanma oluyor.

cnm zühtü beyin muayenehanesi nerede?

Canım aslına bakarsan dediğin gibi zamanla geçecek galiba geçen haftaya göre daha iyi gibi
.

canım nasıl gecti kontrol, dalgalanma hissin gecti mı? umarım hersey yolundadir.. zuhtu bey ilk görüşme için muayene ücreti alıyor mu, ne kadar bilgi verirsen sevinirim.. Sevgiyle kal :)

Muayenehane ve ücret konusundaki sorularımın cvbini buldum cnm :)

ben sana son durumlar nasıl diye sorayım sekli ilk zamanlar basik gibi demistin şimdi nasıl istediğin sekle gelmeye başladı mı? Kas zari alti tekniğini kullanıyormu forumda hep dual plane olarak gordum yaptıgı ameliyatlari..

Son düzenleme:
Canım işlerim çok yoğundu giremedim bir türlü. Gögüdlerimden memnunum ama gögüs altında dikiş yerinde kremi sürerken dalgalanma hissediyorum. O biraz canımı sıkıyor zühtü bey geçecek dedi ama arzum arkadasımız benimki geçmemişti dolgu yaptırdım dedi. Onun dışında boyut ve duruşu vucuduma cok uygun memnunum canım

canım fotolarına baktım yorumda yaptım ben cok begendim bomba gibi diyorlar o dediğin sıkıntı zühtü bey gecer diyosa gececektir eger gecmezse onunda bi çağresi kesin vardır sen sıkıntını söyle zühtü bey düzeltir.takma kafana yani

canım fotolarına baktım yorumda yaptım ben cok begendim bomba gibi diyorlar o dediğin sıkıntı zühtü bey gecer diyosa gececektir eger gecmezse onunda bi çağresi kesin vardır sen sıkıntını söyle zühtü bey düzeltir.takma kafana yani

Bu aralar o kadar yoğunum ki gögüsler aklımdan cıktı. Balenli sütywn kullanmaya başladım. Sekilleri daha cok hosuma gitmeye basladı :)

Veee hala kontrole gidemedim

Valla süper olur bacım resim görmem lazım 18 inde zühtü beyle randevum var ;) mailimi atıyorum mesaj kutuna bak ;))

oldu bittiye gelmeden iyice araştırıp kafamızı allak bullak edip yani öyle kararlarımızı verelim
2.ameliyata gerek kalmadan mutlu sabahlara uyanalımmm

Bu aralar o kadar yoğunum ki gögüsler aklımdan cıktı. Balenli sütywn kullanmaya başladım. Sekilleri daha cok hosuma gitmeye basladı :)

Veee hala kontrole gidemedim

canım kontrollerini ihmal etme..artık doğallaşmıştır varmı bi sıkıntı foto ekle son hallerini görelim fıstık

Back