- 29 Nisan 2007
- 6.172
- 6
- 358
Bi krem verdi doktor, geçermiş neyseki:)
Sen nasılsın canım bugün daha iyisindir artıkkk di mi, kızını öp benim için
İyiydim ama ufaklık ve ev yordu beni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi krem verdi doktor, geçermiş neyseki:)
Sen nasılsın canım bugün daha iyisindir artıkkk di mi, kızını öp benim için
Saat 21.00 de kızımı uyuturken uyuyup kalmışım :) bu saatte uyandım işe bak :)
Bu arada son 19 gün..........
Heeeyoooooooooooooo
Canım netlesmiş cc ne güzellll. 320 ideal bir boyut.
Bende cumartesi günü tahlil sonuclarını göstermeye gidecem. Senin anlattıklarından sonra aklıma birlac soru takıldı biraz daha detaylı konusmak istiyorumSağol canım şimdilik böyle karar verdik,ama ben yine de doktorun uygun gördüğüne razıyım,bunu ilk fırsatta söyleyeceğim kendisine de,unuttum söylemeyi :)
Bende cumartesi günü tahlil sonuclarını göstermeye gidecem. Senin anlattıklarından sonra aklıma birlac soru takıldı biraz daha detaylı konusmak istiyorum
Veeee son 18 gün
Tabi canım sor bütün aklına takılanları.Bakalım ne diyecek doktor,ben de merak ediyorum.
Hadi accık kaldı senin de :)
İkimizin cok yakın. Senin bayram benim bayram sonu :)
İnşallah ikimiz de harikka sonuçlar elde ederiz canım
Ameliyat korkusunu nasil yeniyorsunuz?:/
Valla canım hala korku var ama istek agır basıyor. Bakalım ameliyat günü ne yapacam
benim için ameliyatın tek rahatsız edici noktası, ayıldıktan sonra ki narkozun etkileriydi.
her güzel şeyin karşılığında, bi çaba-sıkıntı-zorluk olacak tabi ki..
korkmak yokk, yola devamm
tahlil günlerini ayarlamışsın geciktirmeden iyi olmuş cnm; gerisi doktorun eline koluna bileğine sağlıkk
Ayarladım randevu aldım ama kurum doktoru sorun cıkardı. Kalp ve kan için tahlil sevki yazdı ama gögüs için genel cerrahiye sevk etmem lazım. Önce bunlara baktır. Onu sonra baktırırız dedi. Doktora kontrol ettirmek istiyorum demistim. Doktorumuz biraz cins gerek görmedi demekkk. Offff en önemliside meme ultrasonu.
Mach senin iş yerin tunalıda mıydı? Ben bugün sheraton otelde seminerdeyim :)
ayrancı da iş yerim cnm, uzak sayılmam sana, akşama kadar mı sheraton dasın sennn
Ameliyat korkusunu nasil yeniyorsunuz?:/
Tskler canım. Cıktım evimden kan tahlilimi yaptırmaya gidiyorum. Kan vermek bile beni korkutuyor :18:simdiden hayirli olsun canim umarim hersey diledigince olur
Tskler canım. Cıktım evimden kan tahlilimi yaptırmaya gidiyorum. Kan vermek bile beni korkutuyor :18: