protez oturdukça zaman geçtikçe göğüs şeklini alıyor daha çok yeni seninde..benim 3 ay olluyor daha yeni yeni birbirine yakınlaştılar
3 ay oldu mu canım ne cabuk gecmiş zaman. artık sporcu sütyeni kullanmıyorsundur dimi?
aslında sporcu cok rahat seviyorum ama bende sütyen olayı saplantı oldu alısveriş merkezine gidince mutlaka sütyen almak için magazaya ugruyorumtabi daha yumusamadıgı için alamadan cıkıyorum :) ha haaa
olduuu çok şükür bana çok uzun süreç gibi geldi ama....benim yapımdan dolayı göğüslerim bayyaaa ayrıktı birde taş gibi banada hiç birsütyen olmadı sorma canım bir sıkılmıştı koltuk altında taşıyordum resme ama şimdibaya şekil alıp yumuşama başladı koltuk altından çekildiler artık ..bazen kullanıyorum sporcu sütyenini
cok begendım yenı resımler harıka canım yumusayım yakınlasırlar ısallah ben yakın sevıyorum cunku ama boyutu cok guzel zuhtu beyın elıne saglık
Seninkilerde cok güzel dolu dolu. Bende şimdiden küçülecek derdine düştüm :)
Tskler canım, catal olayını bende seviyorum. İnşallah yakınlaşır
seninkiler henüz çok yukarda olduğu için dolgunlaşma da gerçekleşmemiş. protezler aşağı inince ve yumuşamaya başladığında memelerin alt tarafı dolgunlaşacak, gerçek memeye benzeyecekler. protezler aşağı indiği için, üst taraftaki dolgunluk da azalacak ve sanki küçülmüşler gibi görünecekler gözüne. küçülmez tabi fakat göğüs üst çevren cm olarak azalır, bu da seni üzebilir. herkes aynı duyguyu yaşıyor.
ağrılarım azalıyor. arada bir tuhaf bir biçimde hatırlatsa ve canımı sıksa da bu ağrılar, eskisine göre daha iyiyim. hareketli bir yaşamdan hareketsiz bir sürece girmek ve biraz da korkudan, kendine dikkat etmekten dolayı pasif kalmak, kasları da tembelleştiriyor sanıyorum. sabahları çayım hazır olana kadar kol, omuz egzersizleri yapıyorum, bebişlere masaj yapıyorum öncesinde, bunun da faydasını gördüm.
sen de ağır kaldırma, 1 ay çok erken. çok da hareketsiz kalma.
Ufaklıktan dolayı ister istemez cok hareketliyim. Bazen kucaklamak zorunda bile kalıyorum. Bugün kontrolum vardı ama carsambaya ertelemek zorunda kaldım.
Canim agrilarin tam olarak kac ginde gecti
ilk 3 gün hissedilir agrı oluyor. 1. haftadan sonra dokununca grı oluyor.
2. haftadan sonra dokununca bile agrı yok denecek kadar az oluyor.
benim 1 ay oldu ve cok sükür agrım kalmadı gibi birsey.
uyurken sporcu sütyenini giymeye devam. doktorun, gün içinde normal sütyenleri kullanmana izin verdiğinde bile. biçimlenme devam ediyorlar çünkü.
Bu laf bana galiba :)
Sildim msj kutumu cnm
Canım ben zühtü beye dual plan, gögüs altı kesisiyle. Sag gögüs 325 sol 300 cc yarı damla protez kullanıldı. Soruların varsa yardımcı olurum
konuu sahibi nelerdesin seen bakemm nasıl oldunn?
canım ameliyattan sonraki çocukla geçen süreci mrk ediyorum prensesinin seni zorlandığı durumlar oluyormu? umarım olmuyordur..
butterfly cim çokkkkk geçmiş olsun canımyarı damla protez ilk kez duyuyorum, durusu nasıl ola ki? ne zaman bizlerle albüm paylaşacaksın güzelliklerini görmek isteriz... bende ameliyat olucam ama hala önümde kopkoy bir belirsizlik bulutu var önümü göremiorum her şey birbirine girdi... doktorundan memnun kaldın mı? ankara da neakadar süre kalmanı öneriyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?