Sagol cnm,
Birde düz tek yastık yattıgımda uyandıgımda gögüs bölgemde üstten bastırılmıs gibi bir agrı hissediyorum. Bu ne zaman gecer. Artık yan yatmak istiyorum
Diren kullanılmadı. Ben zaten diren istemiyordum. Direne karsı Fobi olustu bende.
senden de beklıyoruz canım artıkavatar foton senın mı?
Merhaba kızlar bende gögüslerımı buyutmek ıstıyorum 26 yasında olmama ragmen sankı cocuk gogsune sahıbım aslında bırazda zayıfım bununde etkısı var sanırsam. sızınkılerde cok kucukmuydu bu amelıyat olmama engelmıdır kendımı artık kadın gıbı hısetmek ıstıyorum benı en ıyı sız anlarsınızbutterfly canım sen doktorundan tam olarak memnunmusun bende ankarada yaptıracagım bıraz basık olmus falan yazmıstın tavsıyene ıhtıyacım var..bırde fıyatı ne kadardı okudum yazdıklarını ama o gozume carpmadı.
Merhaba kızlar bende gögüslerımı buyutmek ıstıyorum 26 yasında olmama ragmen sankı cocuk gogsune sahıbım aslında bırazda zayıfım bununde etkısı var sanırsam. sızınkılerde cok kucukmuydu bu amelıyat olmama engelmıdır kendımı artık kadın gıbı hısetmek ıstıyorum benı en ıyı sız anlarsınızbutterfly canım sen doktorundan tam olarak memnunmusun bende ankarada yaptıracagım bıraz basık olmus falan yazmıstın tavsıyene ıhtıyacım var..bırde fıyatı ne kadardı okudum yazdıklarını ama o gozume carpmadı.
canım evet avatar foto benim, benimkiler daha yeni iyice otursun öyle fotolar çekicem, bugün istanbula gittim kontrole, doktorum gelişmeleri çok beğendi, masajları nasıl yapacağımı gösterdi, 2. sporcu sütyeni almana gerek yok bunla idare et yakında normal sütyenlere geçebilirsin hatta takmazsın bile dedi gülüştük:))
Ben cok memnunum doktorumdan. 1 hafta oldu normal hayatıma döndüm. İlk zamanlar basık gibiydi. Ama giderek sekilleniyor. Bugün eglenceye gittik hafif bir dekoltem vardı. İnsan kendini cok iyi hissediyor. Bence ol kurtul. Fiyatı doktorla görüssen daha iyi olur. Fiyat hastaneye ve o günün doktorun iki ameliyatının olmasına göre degişiyormus.
kesınlıkle yaptıracagım oh dekoltede gıymıssın ınsanın kendıne guvenı gelmıstır yaza dugunum var benımde soyle dekoltelı bır gelınlık ne hos durur . fıyatın degısmesı hastaneye gore anladımda amelıyat sayısı enterasan .gıdıp gorusmek en ıyısı .
Butterfly sen hangi yöntemle oldun ve doktorun kimdi yardimci olurmusunuz bana lutfen bu forum da yeniyim ve pirilti81 sagolsun bir tek o yazdiklarima cevap verdi siz de yardimci olun lutfen
Canım ben zühtü beye dual plan, gögüs altı kesisiyle. Sag gögüs 325 sol 300 cc yarı damla protez kullanıldı. Soruların varsa yardımcı olurum
Ben cok memnunum doktorumdan. 1 hafta oldu normal hayatıma döndüm. İlk zamanlar basık gibiydi. Ama giderek sekilleniyor. Bugün eglenceye gittik hafif bir dekoltem vardı. İnsan kendini cok iyi hissediyor. Bence ol kurtul. Fiyatı doktorla görüssen daha iyi olur. Fiyat hastaneye ve o günün doktorun iki ameliyatının olmasına göre degişiyormus.
Canım ben zühtü beye dual plan, gögüs altı kesisiyle. Sag gögüs 325 sol 300 cc yarı damla protez kullanıldı. Soruların varsa yardımcı olurum
cnm senin boyun ve kilo ne kadar???
Cok hos olmus canim,saglikla kullan ...sanirim okuduklarimdan zor gunleride astin gozunaydin ,cok sevindimm :)
cnm senin boyun ve kilo ne kadar???
Sagol arkadasımmm, iyiydim ama dün yormusum galiba kendimi bugün sag tarafımda agrı var
cnm eğlenceye gittik falan demişsin o kadar toparladın yani çok sevindim ben ameliyattan çok sonrasına kafa yorduğum için. Peki sürecinden biraz bahseder misin ilk gün bandajlısın zaten ne zaman bandajın alındı ve ilk gögüslerini ne zaman gördün ameliyat sonrası şuan sporcu sütyeni mi takıyosun bi de bu sütyen giydiğin kıyafetten belli olmuyo dimi yani rahatsız etmiyo herhalde görünüş olarak ??? önceki yorumunda küçük olduğundan bahsetmiştin şuan nasıl boyutundan memnun musun bende cc konusunda kararsızım da
valla cok begendım gule gule kullan canım senın vucut olculerıne uygun ama ben okadar buyuk yaptıramam fızık olarak cansu dereye yakınım o gogusler bana bayagı buyuk olurdu:) ama sana yakısmıs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?