kızlar bende geri sayıma baslıyorum insallah :)

butterfly

Guru
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2007
6.172
6
358
2 kasımda insallah bir aksilik olmazsa ameliyatımı olacam. şimdiden konumu actım :) bende geri sayımı baslatayım :)
umarım bu süre içinde banada desteğinizi gösterirsiniz

sayılı gün çabuk geçer derler,inşallah ameliyat günün hemen gelir ve ameliyatını olup yeni bir hayata adım atarsın.

hayırlı olsun şimdiden canım :) o günü alabilmek bile cesaret işi
hangi doktora karar verdin

Hayırlısı olsun.. Umarım sonuç tam istediğin gibi olur Hangi doktorda karar kıldın,bir de ne kadar fiyata anlaştın merak ediyorum..

hayırlı olsun şimdiden canım :) o günü alabilmek bile cesaret işi
hangi doktora karar verdin

Pazartesi günü belli olacak. forumdaki mach arkadasımızla bulusacaz. Zühtü beyin hastası bana yardımcı olacak karar vermemde sagolsun.
Önümüzdeki hafta tahlillerimi yaptıracam. Guatır doktorumla da görüsecem. İnsallah bir sıkıntı olmaz

Hayırlısı olsun.. Umarım sonuç tam istediğin gibi olur Hangi doktorda karar kıldın,bir de ne kadar fiyata anlaştın merak ediyorum..

İnsallah canım, ankaradayım zühtü demir yada taner baharı sececem.Fiyat hastaneye göre degişiyor ortalama. 4.500-5.500 arası diyebilirim

slm butturfly, zühtü beyemi olacaksiniz?

evet canım büyük olasılıkla zühtü beye olacam. zühtü bey istediği tahlilleri yazdı. tarihide belirledik. bu hafta içi tahlillerimi yaptıracam ve guatır doktorumla görüsmem gerekiyor. ritim bozuklugum var kalp grafisi de cekilecek insallah kan tahlillerimde ve kalpte sıkıntı cıkmaz

hadi bakalm canım inşallah hiçbir problem çıkmadan misler gibi ameliyatını olursun :)

Hadi hayirlisi, insllah hersey yolunda gider.
Bende suan Zühtü beyi arastiriyorum fakat burun estetigi icin :)
Cok kararsizim, cok kötü bir durum kararsizlik

Hayırlısı olsun cnm Allah yardımcın olsun.

hadi bakalm canım inşallah hiçbir problem çıkmadan misler gibi ameliyatını olursun :)

Hadi hayirlisi, insllah hersey yolunda gider.
Bende suan Zühtü beyi arastiriyorum fakat burun estetigi icin :)
Cok kararsizim, cok kötü bir durum kararsizlik

Hayırlısı olsun cnm Allah yardımcın olsun.

tskler kızlar, insallah...
demi79 zühtü bey'in forumda bircok hastası var. ank32 arkadasımız hem burun hem gögüs ameliyatı oldu cokda memnun. istersen onunla konus sana zühtü bey hakkında bilgi verebilir. benim ön görüsmeden tanıdıgım kadarıyla dogallıga önem veren bir doktor. vücuda yakısan neyse ona göre calsııyor. insallah sende bir an önce kararını verirsin. ben 2 doktor arasında gidip geliyordum ama büyük ihtimalle zühtü beye olacam. aslında taner beyde içime sindi maddi olarakta daha uygundu. kararsızlık ne kadar kötü birsey cok iyi biliyorum. hala içimde bir kurt var o mu bu mu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…