sayılı gün çabuk geçer derler,inşallah ameliyat günün hemen gelir ve ameliyatını olup yeni bir hayata adım atarsın.
ne ameliyatı cnm göğüs buyutme mi küçültme mi
2 kasımda insallah bir aksilik olmazsa ameliyatımı olacam. şimdiden konumu actım :) bende geri sayımı baslatayım :)
umarım bu süre içinde banada desteğinizi gösterirsiniz
hayırlı olsun şimdiden canım :) o günü alabilmek bile cesaret işi
hangi doktora karar verdin
çok sevindim senin adına benimde 6 kasım ameliyat tarihim
Hayırlısı olsun.. Umarım sonuç tam istediğin gibi olurHangi doktorda karar kıldın,bir de ne kadar fiyata anlaştın merak ediyorum..
Hadi hayırlısı bakalım :)
gözünaydın canım.senın için de geri sayıma başladık .hadi bakalım
2 kasımda insallah bir aksilik olmazsa ameliyatımı olacam. şimdiden konumu actım :) bende geri sayımı baslatayım :)
umarım bu süre içinde banada desteğinizi gösterirsiniz
slm butturfly, zühtü beyemi olacaksiniz?
evet canım büyük olasılıkla zühtü beye olacam. zühtü bey istediği tahlilleri yazdı. tarihide belirledik. bu hafta içi tahlillerimi yaptıracam ve guatır doktorumla görüsmem gerekiyor. ritim bozuklugum var kalp grafisi de cekilecek insallah kan tahlillerimde ve kalpte sıkıntı cıkmaz
Hayırlısı olsun cnm Allah yardımcın olsun.evet canım büyük olasılıkla zühtü beye olacam. zühtü bey istediği tahlilleri yazdı. tarihide belirledik. bu hafta içi tahlillerimi yaptıracam ve guatır doktorumla görüsmem gerekiyor. ritim bozuklugum var kalp grafisi de cekilecek insallah kan tahlillerimde ve kalpte sıkıntı cıkmaz
evet canım büyük olasılıkla zühtü beye olacam. zühtü bey istediği tahlilleri yazdı. tarihide belirledik. bu hafta içi tahlillerimi yaptıracam ve guatır doktorumla görüsmem gerekiyor. ritim bozuklugum var kalp grafisi de cekilecek insallah kan tahlillerimde ve kalpte sıkıntı cıkmaz
hadi bakalm canım inşallah hiçbir problem çıkmadan misler gibi ameliyatını olursun :)
Hadi hayirlisi, insllah hersey yolunda gider.
Bende suan Zühtü beyi arastiriyorum fakat burun estetigi icin :)
Cok kararsizim, cok kötü bir durum kararsizlik
Hayırlısı olsun cnm Allah yardımcın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?