Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar benim göğsüm umma oldu ne yapabilirim hatırlamıyrum da neyi canımın istediğini düsünüyorum bulamıyorum ateş de yaptı çok kötüyüm hatırlıyamassam ne olcak geçmicekmi bilgisi olanlar cevap yazzın
walla canım bende oldum geçenlerde doktora gittim apse yapmış antibiyotik dedi alıp kullanmadım
belki geri kafalılık falan diye düşünebilirsiniz ama kayınwalidem bana bulaşık singerini göğsüme sürdürmüştü geçti
cnm ben onu 2 kere yaşadım,ateşim 39,5 a kadar çıktı 5-6 saatte geçiyor,sütünü sağ süt kanalları açılıp göğüsteki süt boşalınca 1-2 saatte bişeyin kalmıyor.Benim bebeğim normalden uzun uyuduğunda hissediyorum olacağını artık hemen sağıyorum sütümü.
aman arkadaşım dikkat et.ben ne olduğunu anlayamamıstım..bugün gecer yarın geçer derken apseleştive sonuç ameliyat oldu.Müthiş acı verici bir operasyon.sütünün bol bol sağ,masaj yaparak ılık duş al..geçmiş olsun....
sıcakj duş ve ütülediğim havluyla göğsümü kompress yaparak atlatmıştım ben.çok acı verici bişey.
ayrıca sebebi canının bişey istemesinden ziyade sütün fazla miktarda birikip boşalmaması..benimki öyleydi en azından.