• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kararsızlık,korku,kızgınlık...

Ona sormaya korkuyorum. Ya duymak istemediğim şeyleri söylerse? Ya gerçekten benden vazgeçtiyse? Onun beni sevmemesini düşünemiyorum bile. Yıllarca o kadar sevdi ve ilgilendiki şimdi yeni durum canımı çok yakıyor.
:cry:umarım herşey düzelir

Sonradan görme hanzo kocan. Üzüldüm senin için..
güldüm yazdığınıza :) kötü anlamda demedim sakın yanlış anlamayın. Böyle olduğunu düşünüyorum ama ona yakıştıramıyorum. Sadece yükselişlerini hazmetmemiş desek daha doğru olur. Pnu çok da uermek istemiyorum. Çünkü gerçekten çok iyi bir insandır ama son zamanlarda iyi koca olamadı maalesef

FArkettiniz mi son zamanlar da eşinizle iletişiminiz hiç olmamış.
Yani en azından ben böyle anladım.
Alıp karşınıza konuşmayı denediniz mi?
Şikayetlerinizi, beklentilerinizi, hissettiklerinizi anlattınız mı ona?
Aslında en büyük sorun iletişimsizlik.
Bence biran önce konuşun eşinizle.
Ve eğer ki aynı şekilde devam ediyorsa gururunuzu paraya tercih etmeyin.
Şuanda konuşmayı gururuma yediremiyorum. Sanki konuşursam yaşadıklarımızı küçümseyecek ve devamı gelecek diye korkuyorum

Ailem maddi yönden waoow demedim yanlış anlaşılmasın. Sadece rahat bir hayat yaşadım evlenmeden önce dedim. Maddi ve manevi anlamda. Öyle bir karar alırsam tabiki maddi ve öanevi olarak arkamda olacaklardır. Kaldıki zaten evlendikten sonra edindiğimiz malları paylaşırız sorun bu değil yani. Asıl Sorun yalnız kalmaktan korkmak
Şunu anlamadım.
Zaten tartışmak için konuşuyoruz,beraber bir şey paylaşmıyoruz,sevişmiyoruz yazmamış mıydınız ilk mesajınızda?
Yani tüm bunlar yalnızlık alameti değil midir?

esim profesor, ben basin mensubuy(d)um.
esimin gorevi geregi istifa ettim ve yurt disina yerlestik.
Yurtdisindaki birinci senemde ikinci bebegime hamile kaldim ve bebegim su an 6 aylik.
cok iyi bir muhitte, buranin standartlari acisindan iyi bir evim var. yakisikli ve genc yasinda prof olmus bir esim var.
ne yazik ki dogum sonrasi toparlanamadim fiziksel olarak, bakimli ve guzel sayilmam.
mutsuzum.
tek basima cok fazla sorumluluk ile bas basayim... keza esim de oyle.
birbirimize karsi micmic olamamamiz, sorumluluklarimizin fazlaligindan.

sizin hikayenizin yilbasi kismina dek olan bolumune yorumum budur.
geri kalani icin sunu diyebilirim ki, kaldirabileceginden fazlasini icmis; bence bir daha uzun sure icki icmeyecektir bile.

bu arada spor salonu konusuna da sunu demek isterim. 1 yil ozel erkek hoca ile calistim. adamin bana ne yan ne de duz hicbir bakisi olmadi. meslek gruplarini zan altinda birakmayalim.
Aslında asla bu tür düşüncem olmaz yani spor hocası ile ilgili. Sonuçta hepimizin kız ve erkek muhatapları olabilir. Asla karışmam normalde. Ama spor konusunda hoca istiyorsa erkek olandan daha çok faydalanabilceğini biliyorum ve o da biliyor ama neden böyle davranıuor çözemiyorum. Acaba altında bana bir mesajmı var onun derdindeyim. Öteki konudada yaşadıklarımız benzer sanırım. İlgisizliği yoğunluğu ile alakalı olabilir ama bende insanım ve sevilmek istiyorum en azından bunu hissetmek :(

Şunu anlamadım.
Zaten tartışmak için konuşuyoruz,beraber bir şey paylaşmıyoruz,sevişmiyoruz yazmamış mıydınız ilk mesajınızda?
Yani tüm bunlar yalnızlık alameti değil midir?
Tamamen yalnız kalmak kastım. Onsuz bir hayat. Şimdi az da konuşsak hala eşim ve yıllarımı verdiğim,yıllarımızı paylaştığımız insan. Hemen kestirip aymak istemiyprum. Çünkü seviyorum. Sizden fikir rica ettim,kimseye kendime bile anlatamadığımı yazdım. Yoksa patlayacaktım. Anlataniliyormuyum içimdeki öfkeyi,acıyı,kararsızlığın getirdiği çaresizliği:(

güldüm yazdığınıza :) kötü anlamda demedim sakın yanlış anlamayın. Böyle olduğunu düşünüyorum ama ona yakıştıramıyorum. Sadece yükselişlerini hazmetmemiş desek daha doğru olur. Pnu çok da uermek istemiyorum. Çünkü gerçekten çok iyi bir insandır ama son zamanlarda iyi koca olamadı maalesef
:KK48: Sonradan parayı bulup sapıtan tipler varya,nedense onu hissettirdi işte :)

Tamamen yalnız kalmak kastım. Onsuz bir hayat. Şimdi az da konuşsak hala eşim ve yıllarımı verdiğim,yıllarımızı paylaştığımız insan. Hemen kestirip aymak istemiyprum. Çünkü seviyorum. Sizden fikir rica ettim,kimseye kendime bile anlatamadığımı yazdım. Yoksa patlayacaktım. Anlataniliyormuyum içimdeki öfkeyi,acıyı,kararsızlığın getirdiği çaresizliği:KK43:
Bakın boşanmanın ne kadar zor olduğunu iyi biliyorum.
Ancak size bu kadar saygısızlık yapan,sizi sevmeyen bir adamın nesini sevdiğinizi anlayamam.
Eğitim görmemiş,kopuk bir ailenin evladı olsanız bir nebze sizi anlayabilirdim.
Size destek çıkabilecek,kendi ayakları üzerinde durabilecek bir kapasitede bir insanın bu durumda olması garip geliyor sadece.
Hele ki maddi imkanlardan bahsetmişsiniz ilk mesajınızda,üzgünüm sizin bu zaaflarınızı gören eşiniz sizi daha çok hırpalamaya devam edecektir.

Aslında asla bu tür düşüncem olmaz yani spor hocası ile ilgili. Sonuçta hepimizin kız ve erkek muhatapları olabilir. Asla karışmam normalde. Ama spor konusunda hoca istiyorsa erkek olandan daha çok faydalanabilceğini biliyorum ve o da biliyor ama neden böyle davranıuor çözemiyorum. Acaba altında bana bir mesajmı var onun derdindeyim. Öteki konudada yaşadıklarımız benzer sanırım. İlgisizliği yoğunluğu ile alakalı olabilir ama bende insanım ve sevilmek istiyorum en azından bunu hissetmek :KK43:

evet ama olmuyor, olamiyor. kafalari yogun. cok net.

Durumunuz zaman kaybi ,
Vakit kaybetmeden kendinize yeni bir hayat kurun ,
Kadinlar cok romantik ,evlenirken hesapli degil erkekler oyle degil malesef
Siz turkiye sartlarinda onun icin en iyiyken ,fakir ama saf genc kocaniz ,artik iyi kazanan biri yurtdisinda talepte goruyordur ,iliskiler tr deki gibi degil oldukca free ,kocaniz yeniden fakir olsa size dort elle sarilir ama bu durum sizi de pek mutlu etmez ,olasi da degil yani ,
Parayi bulan her gorgusuz gibi sizin kocanizinda bir yerleri kalkmis ,
Gecmis olsun

rahata alışmak bu olsa gerek
Çok kırıcısınız öncelikle bunu söylemeliyim. Ayrıca hiç üşenmeden tek tek herkese yorum yazdım. Okursanız ne demek istediğimi anlarsınız.Konunun özü sadece maddi değil işin manevi boyutu. Eşimi seviyorum ve bu yüzden acı çekiyorum. Sizin kırıcı yorumlarınızla canım daha da acıyor

Evet bu olaylar olana kadar çok mutluydum. Mükemmel bir evliliğim vardı. Şöförümün olup olmaması olayı değiştirmiyor. Kalbim kırık. Bunu sizlere anlatamadım ne acı.

Ben seni anladım. Maddi imkanları kötü olan, hatta kayınvalideyle oturan ve kocası başka kızlara mesaj yazan kadınlar var. Onlar bile şıp diye boşanmayı düşünmüyorlar. Senin kurulu düzenin, iyi bir hayatın var. Eşinle de kavga dövüş durumun yok, sadece duygusal eksiklikler var. Düzenimi bozayım mı diyorsun, bence bozma. Boşanıp tekrar evlensen, şu duruma (ilgisizlik) tekrar gelme ihtimalin yüksek.
Evlendikten sonra eşin kendini geliştirmiş, bir adım öne taşımış. Sense yerinde saymışsın. Evlenince çantada keklik olmanın üzerine bir de fındığın kabuğunu beğenmeme hali oluşmuş. Bence en güzeli eğitimini tamamla. Başka ülkedeyseniz oranın üniversite şartları daha uygun olabilir. Değilse mesela moda,sanat gibi bir alanda kurs veya yüksek okuldan diploma alabilirsin. Ev dışında bir ilgi alanın olsun, çevreni geliştir, kendine bak, hatta tarzını değiştir.

Ben seni anladım. Maddi imkanları kötü olan, hatta kayınvalideyle oturan ve kocası başka kızlara mesaj yazan kadınlar var. Onlar bile şıp diye boşanmayı düşünmüyorlar. Senin kurulu düzenin, iyi bir hayatın var. Eşinle de kavga dövüş durumun yok, sadece duygusal eksiklikler var. Düzenimi bozayım mı diyorsun, bence bozma. Boşanıp tekrar evlensen, şu duruma (ilgisizlik) tekrar gelme ihtimalin yüksek.
Evlendikten sonra eşin kendini geliştirmiş, bir adım öne taşımış. Sense yerinde saymışsın. Evlenince çantada keklik olmanın üzerine bir de fındığın kabuğunu beğenmeme hali oluşmuş. Bence en güzeli eğitimini tamamla. Başka ülkedeyseniz oranın üniversite şartları daha uygun olabilir. Değilse mesela moda,sanat gibi bir alanda kurs veya yüksek okuldan diploma alabilirsin. Ev dışında bir ilgi alanın olsun, çevreni geliştir, kendine bak, hatta tarzını değiştir.
Ne demek istediğimi çok iyi anlamışsınız. Gerçekten içimi okudunuz. Teşekkür ederim yorumunuz için. Sevgilerimle..

İnsanlar para ve mevki sahibi oldukça yalakaları çok oluyor. Kadın-erkek fark etmiyor. Bundan dolayıdır bir ego yükselmesi, kendini beğenmişlik ve elimi sallasam ellisi moduna giriyorlar. Bunu sadece ilişki anlamında söylemiyorum, arkadaş çevresinde de böyle oluyor. Onu şöyle bir silkelemek lazım.

Hazır para da varkenn iyi bir okulda iyi bir bölüm oku gerçi orada üni şartları neler bilmiyorum... kendini garantiye al sonra ne yapacağına karar ver.. o zaman geçim sıkıntın da olmaz.. düşüneceğin başka şeyler olur

Back