Kızlar ben kararımı verdim çocuğumu bırakıp gidicem artık dayanamıyorum ruh sağlığımı kaybettim evladima haksızlık asıl bu.

Babam gibi bir adamın elinde annem 3 çocuk büyütmüş, alkol şiddet tehdit ne ararsan var benim gördüklerim birde haricinde benden önce çektikleri var, annemin destekcisi babası olduğu halde çocukları bırak babalarına gel kızım ben sana bakarım dediği hâlde bir an bile birakmayi düşünmemiş, gözlerine kan oturmuş şekilde akşam gözümüzün önünde dayak yer sabah kahvaltısını hazirlardi küsmeye bile hakkı yoktu. Annemin bizimle gidecek bir yeri olmayınca kalıp büyütmek istemişti, sizi baba tarafinin eline bırakamazdim perişan olurdunuz derdi. Siz elbette çekin diye soylemiyorum cesaretiniz varsa siz kurtulun ama cocugunuzla beraber yapın onu bırakmayın asla. Şuan babam tek yaşarken biz 3 kardeş annemizin maddi ve manevi yanindayiz o kaybetti.

Anne oldugu icin her turlu insanlik disi muameleye katlanmak zorunda degil kimse. Hayatini yoluna koyana kadar babasi baksin, en dogrusunu yapmissiniz konu sahibi
Harika bir yorum.Kadin önce kendine,ruhuna, akıl sağlığına sahip çıkmalı.Bunlara sahip olmayandan kimseye fayda gelmez,aksine zarar gelir.Hayat sadece siyah ve beyazdan ibaret değildir.Hic gri yok mu ya?Ya da c seçeneği hiç mi yok?

Anneniz nasıl peki
Mutlu bı kadın mı
Cok Cok Cok uzuldum ben. Gozlerım dolu dolu Cokta empati kurmam oysa
Anneannemler istemedi bizi , anneme tek gel dediler , yıllarca psikolojik şiddet gördük anneannemden, şimdilerde yaşlı ve hasta, bize kötü davrandığı için de pişman gibi...

Çocuğuna kadın derneklerine başvurabilirsiniz.Cocugunuzu yanınıza almak gibi bir seçeneğiniz var.caresiz değilsiniz.Gerekli yerlere başvuru yapın lütfen

Allah sizi bildiği gibi yapsın gerçekten.

Bir önceki konunuza da yorum yapmıştım çocuk babaannesine aşırı düşkün beni değil onu istiyor demiştiniz aile apartmanı malesef bazı ailelerin sonunu getiriyor. Suan verdiğiniz karar aslında en doğrusu ben diğerleri gibi o senin evladın bırakma diyemeyeceğim çünkü o evde kaldıkça daha da güçsüzlük hissederek zamanla çok daha pasif agresif hatta çocuğu döven bir anneye donuseceksiniz kanser gibi bir şey sizin durumunuz malesef kanserli bölgelerin kesilip atılması için boşanmanız lazım.

Arkadaşlar kötü yorum yapmayın daha fazla çünkü önceki konusuna bakınca aslında ne kadar ÇARESİZ olduğunu görüyorsunuz yaptığını onaylamamaniz onu burada linclemeniz hakkını size vermiyor. Kadıncağız aile apartmanında oturuyor çocuk gece babaannesinin istiyor yanında düşünün yani annesine sen git diyor lütfen bunu hangi psikoliji kaldırır ki ? Suan çocuğu bırakmak zorunda kaldı ama savaşacak toparlayacak güçlenecek ne yapsın çocuğun gözü önünde sinir hastası mi olsun ? Zaten çocuğu tamamen bıraktım demiyor iş bulup düzene girince almak için mücadele edeceğini söylüyor

Anneniz nasıl peki
Mutlu bı kadın mı
Cok Cok Cok uzuldum ben. Gozlerım dolu dolu Cokta empati kurmam oysa
O kadar acı çekti ki , yıprandı ki tam rahat edeceği zaman ani bir kalp krizi ile kaybettik 45 yaşında, genel olarak neşeli ve komik bir kadındı, aramız çok iyiydi onunla , tek kötü yanı sevdiklerine çok düşkündü ...

Cok özür dilerim
Keşke sormamış deşelemiş olmasaydım
Çok çok özür dilerim mekanı cennet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…