Harika bir yorum.Kadin önce kendine,ruhuna, akıl sağlığına sahip çıkmalı.Bunlara sahip olmayandan kimseye fayda gelmez,aksine zarar gelir.Hayat sadece siyah ve beyazdan ibaret değildir.Hic gri yok mu ya?Ya da c seçeneği hiç mi yok?Anne oldugu icin her turlu insanlik disi muameleye katlanmak zorunda degil kimse. Hayatini yoluna koyana kadar babasi baksin, en dogrusunu yapmissiniz konu sahibi
Anneannemler istemedi bizi , anneme tek gel dediler , yıllarca psikolojik şiddet gördük anneannemden, şimdilerde yaşlı ve hasta, bize kötü davrandığı için de pişman gibi...
Bilemem ki ne bileyim tanımıyom neden?O üye yorumlardan sonra intihar mı etti ??
Bilemem ki ne bileyim tanımıyom neden?
A aaa.Butterfly Effect dediginizi üye adı sandı onu soruyor sanirim.
A aaa.
Ay oyle anlasılıyor mu ki
Bence öyle anlaşilmiyor ama öyle anlamiş gibi bir soru sormuş
Daha önce de bahsettiğim gibi eşim denen insan beni gözden çıkarmış sadece çocuğu biraz daha buyuteyim diye bu evde tutuyormuş beni mesajlarını gördüm arkadaşlarına bile anlattığı bu. Benim çocuğumu bırakıp gidemeyisim onun için bu işe yarıyor Muş evde bir hizmetçi ve çocuğuna bakıp büyütecek bı kadın sonra çocuğum kendini toplayıp bakımı azalınca zaten tekmeyi vuracakmış bana. Ben delirdim aklım yerinde değil artık. Bu akılla yavruma da bı faydam olmuyor.zavalli çocuğum agliyorken görüyor sürekli anne mutlu ol diyo bana dayanamıyorum. Kötü vicdansız anne desinler çocuğumu bırakıp gitmek zorunda kaldım diye başka çarem yok. Cebimde beş kuruş param yok anamın babamın hali perişan. Çocuğum mama iciyo daha yanıma alıp naparim kış günü. Dayanmak istedim çocuğum için ama hakaretler dayanacak gibi değil ve çok az kaldı dövecek üstüme yürüyor ben kaçıyorum resmen. Dava süreci başlayana kadar görmemeye sabretmek zorundayım o benimde çocuğum elbet bı gün görücem bu umutla yaşamak zorundayım. Bana dua edin nolur.
Sizce konu sahibi çocuğa bakabilecek durumda mı? Babaanne daha iyi bakıyorsa kalabilir. Çocuğun menfaatine bakarım ben.Babaya bırakmıyor. Babanneye veriyor hani çocuk iki ebeveyninde de olmuyor. Terkedilmiş atılmış bir çocuk oluyor.
O kadar acı çekti ki , yıprandı ki tam rahat edeceği zaman ani bir kalp krizi ile kaybettik 45 yaşında, genel olarak neşeli ve komik bir kadındı, aramız çok iyiydi onunla , tek kötü yanı sevdiklerine çok düşkündü ...Anneniz nasıl peki
Mutlu bı kadın mı
Cok Cok Cok uzuldum ben. Gozlerım dolu doluCokta empati kurmam oysa
Beğenmeme hastalığı var o arkadaştaClaire Fraser neyini beğenmedim yorumumun
Cok özür dilerimO kadar acı çekti ki , yıprandı ki tam rahat edeceği zaman ani bir kalp krizi ile kaybettik 45 yaşında, genel olarak neşeli ve komik bir kadındı, aramız çok iyiydi onunla , tek kötü yanı sevdiklerine çok düşkündü ...
Ya hahah hiç güleceğim yoktu butterfly effect yazmışınız ya ben onu üye sandımBilemem ki ne bileyim tanımıyom neden?
Var oyle çeşitli takıntıları sanrıları fılanBeğenmeme hastalığı var o arkadaşta