- 14 Şubat 2025
- 123
- 30
- 13
- 29
- Konu Sahibi Merve1995nsnsnsjsbsbsjsvs
-
Kasıklarım okadar ağrıyor ki ölüyorum sandım yemin ederim, böyle çekilip duruyor 1 saat sonra tekrar aynı, acaba belirti mi?Canım şuan kalk test yap emin ol pozitif çıkacak benim hislerim de çok kuvvetli bak görürsün :)
Bence bebiş yerleşiyor :) hamilelik belirtisi kasık ağrısı veybatması veya göğüs hassasiyetiKasıklarım okadar ağrıyor ki ölüyorum sandım yemin ederim, böyle çekilip duruyor 1 saat sonra tekrar aynı, acaba belirti mi?
Yarın ilk idrarla bebe time erken test yapıcam inşallah vardırBence bebiş yerleşiyor :) hamilelik belirtisi kasık ağrısı veybatması veya göğüs hassasiyeti
Canım sen gönlünü rahat tut bu teste yanılma payı çok nadir strese hiç girme lütfenYarın ilk idrarla bebe time erken test yapıcam inşallah vardır
Ay Sabah uyandığım gibi test yaptım birazcık net bir çizgi çıktıCanım sen gönlünü rahat tut bu teste yanılma payı çok nadir strese hiç girme lütfen
Canım sen gönlünü rahat tut bu teste yanılma payı çok nadir strese hiç girme lütfen
Aminnn, Teşekkür ederim canım, darısı başınaBen sana demiştim bak artık şimdi inanırsınhayırlı olsun canım Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin
Amin amin bana da dua eder misin hamişlerin duası kabul olurmuşTe
Teşekkür ederim canım, darısı başına
Adın neydi kız her namaz kıldıktan sonra Adına'da dua edeceğimAmin amin bana da dua eder misin hamişlerin duası kabul olurmuş
Ay çok duygulandırdın Allah razı olsun adım GamzeAdın neydi kız her namaz kıldıktan sonra Adına'da dua edeceğim
Bol bol namaz kıl rabbine ellerini aç en hayırlısı neyse o olsun inşallah, ben hep öyle yaptım namaz kıldım kuran okudum ellerimi açıp "Allah'ım sen bana sağlığı sıhhati yerinde hayırlı ve Salih bir evlat nasip et, sen beni doktorların eline bazı kullarınında diline düşürme" diye çok dua ettim çok ağladım çok yalvardım, çok şükür bu günüme, inşallah bebeğim benimledir ve inşallah sağlıklıdır, rabbim isteyen herkese sağlığı sıhhati yerinde hayırlı bir evlat nasip etsinBen sana demiştim bak artık şimdi inanırsınhayırlı olsun canım Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin
Olduğu zaman benide bilgilendir emin ol en az senin kadar mutlu olacağımAy çok duygulandırdın Allah razı olsun adım Gamze
19 günAdetin kaç gün geckti canım
Benim adetime 3 gün var daha bebe time erken gebelik testi yapmıştım negatif çıköıştı doktor çatlama olmuş hamile olabilirsin şuan dediği için.19 gün
Ben adetim 6 gün geciktiğde de test yaptım negatif çıktı hiç umudum yoktu adetimi bekledim gelmeyince adetin 17.gününde tekrar test yaptım silik çıktı, demem o ki Allahtan umudunu kaybetme olacak inanıyorum.Benim adetime 3 gün var daha bebe time erken gebelik testi yapmıştım negatif çıköıştı doktor çatlama olmuş hamile olabilirsin şuan dediği için.
O test hangisiydiBen adetim 6 gün geciktiğde de test yaptım negatif çıktı hiç umudum yoktu adetimi bekledim gelmeyince adetin 17.gününde tekrar test yaptım silik çıktı, demem o ki Allahtan umudunu kaybetme olacak inanıyorum.
O test hangisiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?